35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:co tak cichutko? ja zaczynam dzień rozpuszczalną z mleczkiem, mały spi, małż go pilnuje, słoneczko świeci
chyba machne paznokcie dziś i piling bo sie strasznie zapuściłam ostatniokapturnica, EwaT, Bursztyn, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja bym powtórzyła badanie i dopiero zadzwoniłabym do gina co z tym zrobić, czy przyjść wcześniej na wizytę czy nie.
dzieki, a wiesz moze czy gdzies w weekend w Wawie mozna je zrobic?
czy może coś "sobie pobrać" przez weekend? brałyście coś bezpiecznego w ciąży? -
caffe wrote:A co z higieną osobistą było zeszłej nocy?
wymiękłam
oczy mi sie zaczęły kleić kiedy mały zasnął, wygoniłam małża do pokoiku małego a Tomcia wziełąm do łóżka i zasnęłam
porażkacaffe, Mega, Sabina, mysza1975, Parka, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wymiękłam
oczy mi sie zaczęły kleić kiedy mały zasnął, wygoniłam małża do pokoiku małego a Tomcia wziełąm do łóżka i zasnęłam
porażka
i zasypiam kolo niego by sie obudzic nad ranem w opakowaniu dresowym!!
Tez dzisiaj zrobie sobie paznokcie bo nie mam czasu pojsc do profesjonalistki:-)
Mam cisze, spokoj. Niesamowite nic nie musiec !
Dwa tygodnie jak nie mialam slodyczy w ustach. Ciagle sie mecze i moja candida walczy ! Na wadze nie widze roznicy choc swoja droga mniej jem bo nie mam kiedy - w ostatnim tygodniu docieralam do domu o 22 a z domu wychodzilam o 6.40. Mam jednak nadzieje ze wkrotce cos sie ruszy .EwaT, Bozia3, Sabina, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Buongiorno
Niebo zasnute szmatami, zaraz bedzie lalo, swieta u nas nie ma, i jak tu nie wpasc w alkoholizm? Wiec pije. Narazie kawe, a wieczorem wodke, bo przyjaciolka ma 40 stke dzis i robi u mnie mala imprezke.
Jak ja Wam zazdroszcze dlugiego weekenduEwaT, Bozia3, kapturnica, Sabina, mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ewo tak Ci zostanie na dlugo. Ja do tej pory kladac syna do snu , gadamy sobie, czytamy
i zasypiam kolo niego by sie obudzic nad ranem w opakowaniu dresowym!!
Tez dzisiaj zrobie sobie paznokcie bo nie mam czasu pojsc do profesjonalistki:-)
Mam cisze, spokoj. Niesamowite nic nie musiec !
Dwa tygodnie jak nie mialam slodyczy w ustach. Ciagle sie mecze i moja candida walczy ! Na wadze nie widze roznicy choc swoja droga mniej jem bo nie mam kiedy - w ostatnim tygodniu docieralam do domu o 22 a z domu wychodzilam o 6.40. Mam jednak nadzieje ze wkrotce cos sie ruszy .(ani jesc nic z bialej rafinowanej maki, tylko ciemna wchodzi w gre, pelnoziarnista )
polarmiś lubi tę wiadomość
-
Viv78 wrote:dzieki, a wiesz moze czy gdzies w weekend w Wawie mozna je zrobic?
czy może coś "sobie pobrać" przez weekend? brałyście coś bezpiecznego w ciąży? -
Dzień dobry
Bursztyn, szacun dla Twojego za to że stanął na wysokości zadania i przejechał w jedną stronę 250 km.
Viv, tak jak mówi Caffe powtórz badanie. Możesz spróbować w jakimś szpitalnym labo, powinni mieć otwarte i w weekendy.
A mój wczoraj usypiając córkę zasnął obok i tak spali razem do rana. Także nie przejmuj się Ewa, większość tak ma. Korzystaj że możesz sobie pospać.kapturnica, Bursztyn, EwaT, Bozia3, Sabina, malgos741, samira, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:Ewka, to sie niehigieniczna robisz
dzisiaj bedzie dzień higieny
małż sie wyspał rano, ja pośpie w dzień on popilnuje bo wolne
u nas placki ziemniaczane ze smietaną
na jutro doprawiam karkówke na grila
po rozmowach stwierdziliśy że wracamy na jakiś czas do uk, w przyszłym roku w czerwcu jak obronie licencjat, szkoda by było to tak zostawić
Bozia3, Sabina, samira, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Misiek, przy leczeniu candidy nie wolno pic zadnego alkoholu a Ty pisalas pare dni temu ze browara uskutecznialas w ogrodzie
(ani jesc nic z bialej rafinowanej maki, tylko ciemna wchodzi w gre, pelnoziarnista )
Bursztyn, ania.g, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dzisiaj bedzie dzień higieny
małż sie wyspał rano, ja pośpie w dzień on popilnuje bo wolne
u nas placki ziemniaczane ze smietaną
na jutro doprawiam karkówke na grila
po rozmowach stwierdziliśy że wracamy na jakiś czas do uk, w przyszłym roku w czerwcu jak obronie licencjat, szkoda by było to tak zostawićwkoncu Drugie najwieksze miasto po Londku.
EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:pewnie ze szkoda byloby, bron i wracaj. Bede miala z kim ponarzekac na pogode. Jedziecie do Londynu czy moze Birmingham?
wkoncu Drugie najwieksze miasto po Londku.
London, mamy tam kontakty jezeli chodzi o prace...no i rodziny trochesamira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie tak szybko Bursztynku. Slodycze to moj najwiekszy nalog wiec najpier cukier, potem ew. Maka ( z tym to raczej problemu nie bedzie) a potem piwko- jak rodzina wroci , bo przyjemnie sobie wieczorkiem usiasc w ogrodku i piwko,Winko lub drinka walnac. Jak juz zwalcze glod cukrowy przejde do kolejnego etapu:-)
ale rozumiem Cie, bo tez jestem na bezcukrowej diecie i jest to cholernie trudne a dzis i tak dalam sobie dyspenze bo urodziny kumpeli -
Bursztyn wrote:no to prawie jak w domu
tylko ta cholerna pogoda....
mam o niebo lepsza cere tam no i nie ma tych okropnych długich zim
klimat jest fajny i łagodny, przynajmniej w Londku...i troche pachnie morskim powietrzem -
Witam witam, ja wczoraj higienę usktecznilam, a jakże
Bursztyn malz wymiata, widać ze mu zależy
Polar padlam po opisie hobby twojego męża
Bozia boj sie Boga, gdzie ty rodzilas ??? w rzeźni???
Miłego dnia wszystkim życzę spadam na kawke i ciasto, trzeba wykorzystać ostatnie dwa dni bo w niedziele wracamy do domu niestety
Słoneczko walczy z chmurami, mam nadzieje ze wygraEwaT, Bursztyn, malgos741, samira, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość