X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co tak cichutko? ja zaczynam dzień rozpuszczalną z mleczkiem, mały spi, małż go pilnuje, słoneczko świeci :)
    chyba machne paznokcie dziś i piling bo sie strasznie zapuściłam ostatnio
    A co z higieną osobistą było zeszłej nocy? ;)

kapturnica, EwaT, Bursztyn, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja bym powtórzyła badanie i dopiero zadzwoniłabym do gina co z tym zrobić, czy przyjść wcześniej na wizytę czy nie.

dzieki, a wiesz moze czy gdzies w weekend w Wawie mozna je zrobic?
    czy może coś "sobie pobrać" przez weekend? brałyście coś bezpiecznego w ciąży?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A co z higieną osobistą było zeszłej nocy? ;)

wymiękłam
    oczy mi sie zaczęły kleić kiedy mały zasnął, wygoniłam małża do pokoiku małego a Tomcia wziełąm do łóżka i zasnęłam
    porażka :(

caffe, Mega, Sabina, mysza1975, Parka, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wymiękłam
    oczy mi sie zaczęły kleić kiedy mały zasnął, wygoniłam małża do pokoiku małego a Tomcia wziełąm do łóżka i zasnęłam
    Ewo tak Ci zostanie na dlugo. Ja do tej pory kladac syna do snu , gadamy sobie, czytamy
    i zasypiam kolo niego by sie obudzic nad ranem w opakowaniu dresowym!!

Tez dzisiaj zrobie sobie paznokcie bo nie mam czasu pojsc do profesjonalistki:-)

Mam cisze, spokoj. Niesamowite nic nie musiec !

Dwa tygodnie jak nie mialam slodyczy w ustach. Ciagle sie mecze i moja candida walczy ! Na wadze nie widze roznicy choc swoja droga mniej jem bo nie mam kiedy - w ostatnim tygodniu docieralam do domu o 22 a z domu wychodzilam o 6.40. Mam jednak nadzieje ze wkrotce cos sie ruszy .

EwaT, Bozia3, Sabina, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buongiorno

Niebo zasnute szmatami, zaraz bedzie lalo, swieta u nas nie ma, i jak tu nie wpasc w alkoholizm? Wiec pije. Narazie kawe, a wieczorem wodke, bo przyjaciolka ma 40 stke dzis i robi u mnie mala imprezke.
    Jak ja Wam zazdroszcze dlugiego weekendu

EwaT, Bozia3, kapturnica, Sabina, mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ewo tak Ci zostanie na dlugo. Ja do tej pory kladac syna do snu , gadamy sobie, czytamy
    i zasypiam kolo niego by sie obudzic nad ranem w opakowaniu dresowym!!

Tez dzisiaj zrobie sobie paznokcie bo nie mam czasu pojsc do profesjonalistki:-)

Mam cisze, spokoj. Niesamowite nic nie musiec !

Dwa tygodnie jak nie mialam slodyczy w ustach. Ciagle sie mecze i moja candida walczy ! Na wadze nie widze roznicy choc swoja droga mniej jem bo nie mam kiedy - w ostatnim tygodniu docieralam do domu o 22 a z domu wychodzilam o 6.40. Mam jednak nadzieje ze wkrotce cos sie ruszy .
    Misiek, przy leczeniu candidy nie wolno pic zadnego alkoholu a Ty pisalas pare dni temu ze browara uskutecznialas w ogrodzie :) (ani jesc nic z bialej rafinowanej maki, tylko ciemna wchodzi w gre, pelnoziarnista )

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    dzieki, a wiesz moze czy gdzies w weekend w Wawie mozna je zrobic?
    czy może coś "sobie pobrać" przez weekend? brałyście coś bezpiecznego w ciąży?
    chyba można zrobić, bo sa laboratoria, które działają cały czas, ale nie pamiętam które to. Poszukaj w necie, ja tak kiedyś szukałam i stąd wiem.

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wymiękłam
    Skądś to znam :)

EwaT lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wymiękłam
    Ewka, to sie niehigieniczna robisz ;)

kapturnica, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Bursztyn, szacun dla Twojego za to że stanął na wysokości zadania i przejechał w jedną stronę 250 km. :)
    Viv, tak jak mówi Caffe powtórz badanie. Możesz spróbować w jakimś szpitalnym labo, powinni mieć otwarte i w weekendy.
    A mój wczoraj usypiając córkę zasnął obok i tak spali razem do rana. Także nie przejmuj się Ewa, większość tak ma. Korzystaj że możesz sobie pospać.

kapturnica, Bursztyn, EwaT, Bozia3, Sabina, malgos741, samira, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ewka, to sie niehigieniczna robisz ;)

dzisiaj bedzie dzień higieny
    małż sie wyspał rano, ja pośpie w dzień on popilnuje bo wolne
    u nas placki ziemniaczane ze smietaną
    na jutro doprawiam karkówke na grila
    po rozmowach stwierdziliśy że wracamy na jakiś czas do uk, w przyszłym roku w czerwcu jak obronie licencjat, szkoda by było to tak zostawić

Bozia3, Sabina, samira, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Bursztyn, szacun dla Twojego za to że stanął na wysokości zadania i przejechał w jedną stronę 250 km. :)
    no, stanal stanal ;)

ania.g, Bozia3, Sabina, Niuta, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiek, przy leczeniu candidy nie wolno pic zadnego alkoholu a Ty pisalas pare dni temu ze browara uskutecznialas w ogrodzie :) (ani jesc nic z bialej rafinowanej maki, tylko ciemna wchodzi w gre, pelnoziarnista )
    Nie tak szybko Bursztynku. Slodycze to moj najwiekszy nalog wiec najpier cukier, potem ew. Maka ( z tym to raczej problemu nie bedzie) a potem piwko- jak rodzina wroci , bo przyjemnie sobie wieczorkiem usiasc w ogrodku i piwko,Winko lub drinka walnac. Jak juz zwalcze glod cukrowy przejde do kolejnego etapu:-)

Bursztyn, ania.g, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no, stanal stanal ;)
    spróbował by nie ;)

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dzisiaj bedzie dzień higieny
    małż sie wyspał rano, ja pośpie w dzień on popilnuje bo wolne
    u nas placki ziemniaczane ze smietaną
    na jutro doprawiam karkówke na grila
    po rozmowach stwierdziliśy że wracamy na jakiś czas do uk, w przyszłym roku w czerwcu jak obronie licencjat, szkoda by było to tak zostawić
    pewnie ze szkoda byloby, bron i wracaj. Bede miala z kim ponarzekac na pogode. Jedziecie do Londynu czy moze Birmingham? ;) wkoncu Drugie najwieksze miasto po Londku.

EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie ze szkoda byloby, bron i wracaj. Bede miala z kim ponarzekac na pogode. Jedziecie do Londynu czy moze Birmingham? ;) wkoncu Drugie najwieksze miasto po Londku.

London, mamy tam kontakty jezeli chodzi o prace...no i rodziny troche

samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie tak szybko Bursztynku. Slodycze to moj najwiekszy nalog wiec najpier cukier, potem ew. Maka ( z tym to raczej problemu nie bedzie) a potem piwko- jak rodzina wroci , bo przyjemnie sobie wieczorkiem usiasc w ogrodku i piwko,Winko lub drinka walnac. Jak juz zwalcze glod cukrowy przejde do kolejnego etapu:-)
    wiem ze cholernie ciezko ale chemiczna struktura alkoholu jest bardzo podobna do czasteczki cukru, wiec dopoki nie odstawisz alkoholu nie pozbedziesz sie "glodu cukrowego" i bedziesz pasla candide
    ale rozumiem Cie, bo tez jestem na bezcukrowej diecie i jest to cholernie trudne a dzis i tak dalam sobie dyspenze bo urodziny kumpeli

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    London, mamy tam kontakty jezeli chodzi o prace...no i rodziny troche
    no to prawie jak w domu ;)
    tylko ta cholerna pogoda....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to prawie jak w domu ;)
    tylko ta cholerna pogoda....
    ja uwielbiam pogode angielska
    mam o niebo lepsza cere tam no i nie ma tych okropnych długich zim
    klimat jest fajny i łagodny, przynajmniej w Londku...i troche pachnie morskim powietrzem :)

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam, ja wczoraj higienę usktecznilam, a jakże ;)
    Bursztyn malz wymiata, widać ze mu zależy
    Polar padlam po opisie hobby twojego męża :D
    Bozia boj sie Boga, gdzie ty rodzilas ??? w rzeźni???
    Miłego dnia wszystkim życzę spadam na kawke i ciasto, trzeba wykorzystać ostatnie dwa dni bo w niedziele wracamy do domu niestety :(
    Słoneczko walczy z chmurami, mam nadzieje ze wygra :D

EwaT, Bursztyn, malgos741, samira, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4161 4162 4163 4164 4165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ