35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Już po monitoringu. Pęcherzyk 21mm a endo 10,5mm dostałam zastrzyk na wywołanie owulacji i jutro do dzieła. Oby się udało, chociaż nie bardzo w to wierzę. Staram się nie nakręcać tym razem. Pewto też mozęnie to już ostatni raz, przynajmniej teraz tak myślę. Gin kazał mi przyjechać we wtorek na USG. Kurczę mieliśmy w poniedziałek na Słowację jechać. Jedyny termin. co ja powiem dzieckom? Miłego wieczoru życzę.
Bursztyn, malgos741, kapturnica, caffe, mysza1975, moremi, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja bym to USG we wtorek olała...cóż on CI powie...najwyżej, że jajko pękło...lepiej jedź na Słowację, a jak wrócisz to wtedy sobie sprawdź progesteron i ewentulanie USG czy jest płyn w zatoce...i też będziesz wiedzieć, czy owulka była..
malgos741, Żanet, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - tak jak piszą dziewczyny - nie obwiniaj się...to po prostu świadczy o tym, że Wam zależy...i Tobie i jemu....
ale doszlam do wniosku, ze nie za wszelka cene.
Docenilam meza dzisiaj, pogadalismy (bo mi nerwy w tzw. miedzyczasie puscily) i uswiadomilam sobie pare rzeczy.Bozia3, malgos741, kapturnica, samira, caffe, EwaT, mysza1975, moremi, Sabina, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:właśnie...bo ja mam dwa w domu...czy nie włazi małemu do łóżeczka w nocy? Bo w dzień jeszcze jakoś upilnuję, ale w nocy nie ma szans...
Żanet, caffe, mysza1975, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ona sie go potwornie boi! Zawsze sie bala malych kotkow i innych ruszajacych sie stworzen. Adas spi z nami, ale gdyby spal w lozeczku, to by pewnie omijala je duzym lukiem. I kladzie sie na schodach z przygnebiona mina albo siada z daleka i patrzy na nas...
Bozia3, malgos741, Pusurek, Żanet, kapturnica, samira, caffe, mysza1975, moremi, Sabina, Mega, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to prawda
ale doszlam do wniosku, ze nie za wszelka cene.
Docenilam meza dzisiaj, pogadalismy (bo mi nerwy w tzw. miedzyczasie puscily) i uswiadomilam sobie pare rzeczy.I dobrze
Bursztyn, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale czad....jaki oryginał...
Bozia3, Żanet, caffe, paszczakin, mysza1975, moremi, Sabina, Mega, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Adas! Adas! Powiedzialas "Adas" ! Wreszcie!!!!
A dzis kumpela lekarka pyta: A Adam to po Mickiewiczu? A my jednoczesnie: Nie, po Malyszu!malgos741, polarmiś, Żanet, kapturnica, Bozia3, samira, caffe, mysza1975, moremi, Sabina, gosia7122, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ona sie go potwornie boi! Zawsze sie bala malych kotkow i innych ruszajacych sie stworzen. Adas spi z nami, ale gdyby spal w lozeczku, to by pewnie omijala je duzym lukiem. I kladzie sie na schodach z przygnebiona mina albo siada z daleka i patrzy na nas...
moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Masz rację pomyliłam pojęcia.
Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatnio znalazl zasuszona mysz na strychu pelna jakichs jaj. Chcial sie przekonac co tam sie wklluje i te jaja umiescil w sloiczku- na szczescie zakrecil sloik. Wylegly sie te kolorowe muchy. Ale ile obserwacji przy tym bylo. Świr,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:55
kapturnica, malgos741, Bozia3, Żanet, caffe, mysza1975, moremi, Sabina, Pusurek, Mega, Niuta, Reni, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bo gin coś bąkał o lecytynie i takich tam, dokładnie tak się wyraził. Nie wiem dokładnie o co mu chodziło i nie mam już siły doczytywać. To badanie zajęło mi 7 godzin z dojazdem. Jestem padnięta. Zadzwonię do niego jutro i zapytam czy konieczne to USG. chociaż z drugiej strony tyle starań i machnąć na to ręką ze względu na wyjazd? Mam mętlik w głowie. Jutro inwazja gości na dodatek Ech....
lekarze dają luteinę po owulce ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:56
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017