X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o Jezu! az mi sie slabo zrobilo
    Nieludzkie, straszne, makabryczne, kazde slowo bedzie tutaj tylko eufemizmem
    dlatego w tym szpitalu już nie rodzę...a miałam opłaconą lekarkę - znaną bardzo...nie chcę tu podawać nazwiska - ale jeśli ktoś oglądał kiedyś serial dokumentalny "Pierwszy krzyk" to ona tam właśnie występowała...

Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Ty jesteś marnotrawca...uwielbiam winniczki w maśle czosnkowym z chili. Nie wiem czy wiesz Polarku - ale polskie winniczki w wielkiej ilości są eksportowane właśnie do Francji...Mój A. przyrządzał nasze z działki i są pycha...
    Wiem wiem ale nie mam odwagi. Maz ( on dziwny tak w ogole facet) znaczy im skorupki, mierzy, robi zdjecia i wypuszcza. Ot kolejne hobby - pierdolec meza a kibla nie umyje.

caffe, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam jak przy Młodym jeden gin, taki źgoj, badał mi rozwarcie przez odbyt. Myślałam, ze zejdę z tego świata. Wtedy byłam grzeczna, teraz to bym takiego pierdolnęła z kopa po prostu.

polarmiś, samira, Bozia3, Żanet, kapturnica, mama78, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn to maż pierwsza klasa :-)

Bursztyn, samira, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wiem wiem ale nie mam odwagi. Maz ( on dziwny tak w ogole facet) znaczy im skorupki, mierzy, robi zdjecia i wypuszcza. Ot kolejne hobby - pierdolec meza a kibla nie umyje.
    i co one niby kurwa wracają potem, czy co?

polarmiś, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn pomysl ze to nie dla Ciebie ale dla Waszego dziecka. Jemu tez zalezy!

malgos741, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    i co one niby kurwa wracają potem, czy co?
    On to bada! Ma kilka miejscowych, dochodzacych i nigdy nie powracajacych! Świr.

caffe, paszczakin, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze mam trzy tygodnie w samotnosci.

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    On to bada! Ma kilka miejscowych, dochodzacych i nigdy nie powracajacych! Świr.
    No to ja kurwa tym swoim bezmuszlowym będę obroże zakładała hehehe

Bursztyn, polarmiś, Żanet, mysza1975, moremi, Mega, Reni, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dobrze ze mam trzy tygodnie w samotnosci.
    Ciesz się, ze Ci ślimaków nie kazał pilnować ;)

Bozia3, polarmiś, Żanet, mysza1975, moremi, Sabina, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    podobno te bezmuszlowe są najgorsze ze ślimaków bo robią szkody.

macduska lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i jeszcze o Tusku w obecności Ewki...:)

a mówiłam

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja kota ma depresje... Nikt jej juz nie kocha...Podejrzewamy, ze chce popelnic jakas spektakularna probe samobojcza w celu zwrocenia na siebie uwagi. ;);)

macduska, malgos741, Bozia3, polarmiś, Żanet, caffe, mysza1975, Alis, Sabina, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jakby nie chciał, to by nie przyjechał, daj spokój. Ty też masz jazdę z lekami. lekarzami itd. Każdy coś musi dać od siebie zeby osiągnąć cel. Następnym razem Ty pojedziesz te 250 km ;)
    niby tak, ale bardziej chodzi mi tutaj o bezpieczenstwo, no bo 500 km w ciagu tych paru godzin, prawie bez snu i znowu prosto do roboty to nie jest najrozsadniejsza rzecz. Potem sie tylko modlilam zeby szczesliwie dojechal i zawalau nie dostal, bo ile mozna bez przerwy zapierdalac. Wiecej juz tak robic nie bede, ani cisnac- bo przyznam ze troche dzis go docisnelam.Dalo mi to do myslenia i poluzowalo troche gume w beretce.

Bozia3, polarmiś, Żanet, kapturnica, caffe, mysza1975, Sabina, Mega, Simba, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 08:53

polarmiś, EwaT, mysza1975, moremi, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    podobno te bezmuszlowe są najgorsze ze ślimaków bo robią szkody.
    Spoko, jak będzie wojna to i takie się zje ;) To niech teraz się nażreją żeby były dorodne ;)

Bozia3, malgos741, polarmiś, Żanet, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A moja kota ma depresje... Nikt jej juz nie kocha...Podejrzewamy, ze chce popelnic jakas spektakularna probe samobojcza w celu zwrocenia na siebie uwagi. ;);)
    właśnie...bo ja mam dwa w domu...czy nie włazi małemu do łóżeczka w nocy? Bo w dzień jeszcze jakoś upilnuję, ale w nocy nie ma szans...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - tak jak piszą dziewczyny - nie obwiniaj się...to po prostu świadczy o tym, że Wam zależy...i Tobie i jemu....

malgos741, Bursztyn, caffe, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    On skorupkowe znaczy moim czerwonym lakierem do paznokci(nadaje im numerki), mierzy, fotografuje.

malgos741, Bursztyn, Żanet, kapturnica, caffe, mysza1975, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Już po monitoringu. Pęcherzyk 21mm a endo 10,5mm dostałam zastrzyk na wywołanie owulacji i jutro do dzieła. Oby się udało, chociaż nie bardzo w to wierzę. Staram się nie nakręcać tym razem. Pewnie to już ostatni raz, przynajmniej teraz tak myślę. Gin kazał mi przyjechać we wtorek na USG. Kurczę mieliśmy w poniedziałek na Słowację jechać. Jedyny termin. co ja powiem dzieckom? Miłego wieczoru życzę.
    chyba na pęknięcie pęcherzyka?

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
‹‹ 4158 4159 4160 4161 4162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ