35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:o Jezu! az mi sie slabo zrobilo
Nieludzkie, straszne, makabryczne, kazde slowo bedzie tutaj tylko eufemizmemBursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale Ty jesteś marnotrawca...uwielbiam winniczki w maśle czosnkowym z chili. Nie wiem czy wiesz Polarku - ale polskie winniczki w wielkiej ilości są eksportowane właśnie do Francji...Mój A. przyrządzał nasze z działki i są pycha...
caffe, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Ja pamiętam jak przy Młodym jeden gin, taki źgoj, badał mi rozwarcie przez odbyt. Myślałam, ze zejdę z tego świata. Wtedy byłam grzeczna, teraz to bym takiego pierdolnęła z kopa po prostu.
polarmiś, samira, Bozia3, Żanet, kapturnica, mama78, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn to maż pierwsza klasa
Bursztyn, samira, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
polarmiś wrote:Wiem wiem ale nie mam odwagi. Maz ( on dziwny tak w ogole facet) znaczy im skorupki, mierzy, robi zdjecia i wypuszcza. Ot kolejne hobby - pierdolec meza a kibla nie umyje.
polarmiś, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:On to bada! Ma kilka miejscowych, dochodzacych i nigdy nie powracajacych! Świr.
Bursztyn, polarmiś, Żanet, mysza1975, moremi, Mega, Reni, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No to ja kurwa tym swoim bezmuszlowym będę obroże zakładała hehehe
macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyA moja kota ma depresje... Nikt jej juz nie kocha...Podejrzewamy, ze chce popelnic jakas spektakularna probe samobojcza w celu zwrocenia na siebie uwagi.
macduska, malgos741, Bozia3, polarmiś, Żanet, caffe, mysza1975, Alis, Sabina, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jakby nie chciał, to by nie przyjechał, daj spokój. Ty też masz jazdę z lekami. lekarzami itd. Każdy coś musi dać od siebie zeby osiągnąć cel. Następnym razem Ty pojedziesz te 250 km
Bozia3, polarmiś, Żanet, kapturnica, caffe, mysza1975, Sabina, Mega, Simba, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:podobno te bezmuszlowe są najgorsze ze ślimaków bo robią szkody.
To niech teraz się nażreją żeby były dorodne
Bozia3, malgos741, polarmiś, Żanet, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A moja kota ma depresje... Nikt jej juz nie kocha...Podejrzewamy, ze chce popelnic jakas spektakularna probe samobojcza w celu zwrocenia na siebie uwagi.
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No to ja kurwa tym swoim bezmuszlowym będę obroże zakładała hehehe
malgos741, Bursztyn, Żanet, kapturnica, caffe, mysza1975, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Już po monitoringu. Pęcherzyk 21mm a endo 10,5mm dostałam zastrzyk na wywołanie owulacji i jutro do dzieła. Oby się udało, chociaż nie bardzo w to wierzę. Staram się nie nakręcać tym razem. Pewnie to już ostatni raz, przynajmniej teraz tak myślę. Gin kazał mi przyjechać we wtorek na USG. Kurczę mieliśmy w poniedziałek na Słowację jechać. Jedyny termin. co ja powiem dzieckom? Miłego wieczoru życzę.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017