35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:To ja żeby być dzisiaj trendy na forum, zastanawiam się jaką metodę wybrać żeby w ciążę nie zajść (bo wybieram się do gina na przegląd) hahahahahahaha
zaraz mnie wypierdolicie (nie chodzi o seks) hehehemoremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
haha mamy tutaj takie bohaterki co czytały od początku
(Andzia daleko jesteś?
..)
shimmer_lip wrote:A przeglądać te 4000 stron to wybacz ale chyba bym nie dała rady)
Żanet, moremi, caffe, Sabina, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To ja żeby być dzisiaj trendy na forum, zastanawiam się jaką metodę wybrać żeby w ciążę nie zajść (bo wybieram się do gina na przegląd) hahahahahahaha
zaraz mnie wypierdolicie (nie chodzi o seks) hehehemoremi, caffe, Żanet, Sabina, samira, Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Kurczę ale Tobie też hormony muszą mieszać bo strasznie jesteś agresywna w stosunku do mnie. Nie sądzę żebym cokolwiek złego napisała o dziewczynach udzielających się w tym wątku. Nawet jeśli to zrobiłam to nieświadomie i przeprosiłam. Ty natomiast wyżywasz się na mnie personalnie już drugi raz.
Ty napisałaś, że niby my sporo o Tobie złego napisałyśmy. Ja brońbosze nic takiego nie napisałam. Dlatego czytaj. Czytaj. To naprawdę nie boli. I nie chodzi mi byś wybrała ten wątek, bo tylko ten, albo tamten jest jedyny słuszny. Nie uważam tak. To Twój wybór i nic mi do tego. Skończ już to, bo naprawdę prezentowane przez Ciebie stanowisko uważam za hipokryzję i nic już tego nie zmieni.
I teraz napisze, bo kurwa już mi tego za dużo. Bo kurwa zapalenia mięśni nie życzę najgorszemu wrogowi, bo kurwa znowu o prawie tydzień wcześniej @ idzie, a kurwa hormony są w normie. I żadnych torbieli, mięśniaków, nadżerek. Kurwa skąd znowu to plamienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 20:59
kapturnica, Żanet, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Shimmer, napisz wprost, że masz gorszy dzień i chcesz się kłócić. Przywiozę Ci całą zastawą stołową do wytłuczenia, ale nie rób nadinterpretacji moich wypowiedzi. Już ich interpretacja stanowi problem, więc po prostu wrzuć na luz, bo nie powinnaś się denerwować. I nie, nie atakuję Cię personalnie, za to Ty mnie tak. Dziękuję za uwagę.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dziewczyno czytaj. Ze zrozumieniem proszę. Nie nie jestem agresywna, gdybym była, to byś gacie zmieniała.
Ty napisałaś, że niby my sporo o Tobie złego napisałyśmy. Ja brońbosze nic takiego nie napisałam. Dlatego czytaj. Czytaj. To naprawdę nie boli. I nie chodzi mi byś wybrała ten wątek, bo tylko ten, albo tamten jest jedyny słuszny. Nie uważam tak. To Twój wybór i nic mi do tego. Skończ już to, bo naprawdę prezentowane przez Ciebie stanowisko uważam za hipokryzję i nic już tego nie zmieni.
I teraz napisze, bo kurwa już mi tego za dużo. Bo kurwa zapalenia mięśni nie życzę najgorszemu wrogowi, bo kurwa znowu o prawie tydzień wcześniej @ idzie, a kurwa hormony są w normie. I żadnych torbieli, mięśniaków, nadżerek. Kurwa skąd znowu to plamienie?
Moremi, Będzie dobrze, wszystko sie unormuje, na pewno Cię to zapalenie boli. Życzę zdrówka, wspieram i takie tam - głowa do góry i Ty zaciążyszmoremi, samira lubią tę wiadomość
-
przypomina mi się
– Pani Danuto, bez agresji.
– „Posłanko Hojarska” ja jestem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:08
Żanet, moremi, Sabina, caffe, MartaDidinio, Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Moremi, Będzie dobrze, wszystko sie unormuje, na pewno Cię to zapalenie boli. Życzę zdrówka, wspieram i takie tam - głowa do góry i Ty zaciążysz
To, że będę w ciąży prędzej czy później nie ulega wątpliwości. Wam się udało, to i nam sie udai tak jak napisała Megan - Jesteście wielkie
Żanet, kapturnica, Sabina, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nawet po wypadku tak mnie nie bolały mięśnie szyi. Teraz to jakaś masakra. Liczę na to, że szybko przejdzie. Jak przyjdzie już ta @ to pojadę na te zastrzyki.
To, że będę w ciąży prędzej czy później nie ulega wątpliwości. Wam się udało, to i nam sie udai tak jak napisała Megan - Jesteście wielkie
Kurna i tu zgadłaś, mam prawie 11 kg na plusie, mój profil jest Mega okazałymoremi, Sabina, MartaDidinio, Alis, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny