X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To ja żeby być dzisiaj trendy na forum, zastanawiam się jaką metodę wybrać żeby w ciążę nie zajść (bo wybieram się do gina na przegląd) hahahahahahaha

zaraz mnie wypierdolicie (nie chodzi o seks) hehehe
    Dołączam bo już mnie ten problem nurtuje.

moremi lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dołączam bo już mnie ten problem nurtuje.
    hahahaha, chcesz być wypierdolona, czy co? ;) :P ;)

moremi, Żanet, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:40

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha mamy tutaj takie bohaterki co czytały od początku ;-) (Andzia daleko jesteś? ;-)..)
    shimmer_lip wrote:
    A przeglądać te 4000 stron to wybacz ale chyba bym nie dała rady :) )

Żanet, moremi, caffe, Sabina, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To ja żeby być dzisiaj trendy na forum, zastanawiam się jaką metodę wybrać żeby w ciążę nie zajść (bo wybieram się do gina na przegląd) hahahahahahaha

zaraz mnie wypierdolicie (nie chodzi o seks) hehehe
    bluznierca

moremi, caffe, Żanet, Sabina, samira, Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha mamy tutaj takie bohaterki co czytały od początku ;-) ;-)..)

hehe miedzy innymi ja ;-) ;-)

Reni, shimmer_lip, caffe, Sabina, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:40

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Kurczę ale Tobie też hormony muszą mieszać bo strasznie jesteś agresywna w stosunku do mnie. Nie sądzę żebym cokolwiek złego napisała o dziewczynach udzielających się w tym wątku. Nawet jeśli to zrobiłam to nieświadomie i przeprosiłam. Ty natomiast wyżywasz się na mnie personalnie już drugi raz.
    Dziewczyno czytaj. Ze zrozumieniem proszę. Nie nie jestem agresywna, gdybym była, to byś gacie zmieniała.
    Ty napisałaś, że niby my sporo o Tobie złego napisałyśmy. Ja brońbosze nic takiego nie napisałam. Dlatego czytaj. Czytaj. To naprawdę nie boli. I nie chodzi mi byś wybrała ten wątek, bo tylko ten, albo tamten jest jedyny słuszny. Nie uważam tak. To Twój wybór i nic mi do tego. Skończ już to, bo naprawdę prezentowane przez Ciebie stanowisko uważam za hipokryzję i nic już tego nie zmieni.

I teraz napisze, bo kurwa już mi tego za dużo. Bo kurwa zapalenia mięśni nie życzę najgorszemu wrogowi, bo kurwa znowu o prawie tydzień wcześniej @ idzie, a kurwa hormony są w normie. I żadnych torbieli, mięśniaków, nadżerek. Kurwa skąd znowu to plamienie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 20:59

kapturnica, Żanet, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziewczyno czytaj. Ze zrozumieniem proszę. Nie nie jestem agresywna, gdybym była, to byś gacie zmieniała.
    Przepraszam ale to Twoim zdaniem nie jest agresywne?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo no własnie.. nie mogłam sobie przypomnieć kto jeszcze wybacz
    smileys-winner-627079.gif
    kapturnica wrote:
    hehe miedzy innymi ja ;-) ;-)

kapturnica, Sabina, samira, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer, napisz wprost, że masz gorszy dzień i chcesz się kłócić. Przywiozę Ci całą zastawą stołową do wytłuczenia, ale nie rób nadinterpretacji moich wypowiedzi. Już ich interpretacja stanowi problem, więc po prostu wrzuć na luz, bo nie powinnaś się denerwować. I nie, nie atakuję Cię personalnie, za to Ty mnie tak. Dziękuję za uwagę.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty napisałaś, że niby my sporo o Tobie złego napisałyśmy. Ja brońbosze nic takiego nie napisałam. Dlatego czytaj. Czytaj. To naprawdę nie boli. I nie chodzi mi byś wybrała ten wątek, bo tylko ten, albo tamten jest jedyny słuszny. Nie uważam tak. To Twój wybór i nic mi do tego. Skończ już to, bo naprawdę prezentowane przez Ciebie stanowisko uważam za hipokryzję i nic już tego nie zmieni.

I teraz napisze, bo kurwa już mi tego za dużo. Bo kurwa zapalenia mięśni nie życzę najgorszemu wrogowi, bo kurwa znowu o prawie tydzień wcześniej @ idzie, a kurwa hormony są w normie. I żadnych torbieli, mięśniaków, nadżerek. Kurwa skąd znowu to plamienie?

Moremi, Będzie dobrze, wszystko sie unormuje, na pewno Cię to zapalenie boli. Życzę zdrówka, wspieram i takie tam - głowa do góry i Ty zaciążysz :)

moremi, samira lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny
    życzę Wam wszystkiego dobrego, niech spełniają się Wasze marzenia!!!
    Serdeczne pozdrowienia :)

Sabina lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, i mamy po równo postów, no !

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie się dziś Pusur podziewa ?

Żanet, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypomina mi się
    – Pani Danuto, bez agresji.
    – „Posłanko Hojarska” ja jestem! ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:08

Żanet, moremi, Sabina, caffe, MartaDidinio, Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A gdzie się dziś Pusur podziewa ?

No właśnie, jechali na badania z Adasiem i potem już się nie odzywała, czy jakoś tak..

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Moremi, Będzie dobrze, wszystko sie unormuje, na pewno Cię to zapalenie boli. Życzę zdrówka, wspieram i takie tam - głowa do góry i Ty zaciążysz :)
    Nawet po wypadku tak mnie nie bolały mięśnie szyi. Teraz to jakaś masakra. Liczę na to, że szybko przejdzie. Jak przyjdzie już ta @ to pojadę na te zastrzyki.
    To, że będę w ciąży prędzej czy później nie ulega wątpliwości. Wam się udało, to i nam sie uda :) i tak jak napisała Megan - Jesteście wielkie :)

Żanet, kapturnica, Sabina, samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nawet po wypadku tak mnie nie bolały mięśnie szyi. Teraz to jakaś masakra. Liczę na to, że szybko przejdzie. Jak przyjdzie już ta @ to pojadę na te zastrzyki.
    To, że będę w ciąży prędzej czy później nie ulega wątpliwości. Wam się udało, to i nam sie uda :) i tak jak napisała Megan - Jesteście wielkie :)

Kurna i tu zgadłaś, mam prawie 11 kg na plusie, mój profil jest Mega okazały ;)

moremi, Sabina, MartaDidinio, Alis, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, z tym, że jetem wielka to ja wiem jak tylko w lustro zerknę ;) Ale w ciążę jakoś nadal nie zaszłam ;)

Moremi zdrówka <3

kapturnica, moremi, Żanet, samira, MartaDidinio, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4179 4180 4181 4182 4183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ