35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:No nie przesadzaj
Mega(n) to szczypiorek, więc jak Mega, to nie może być okazały
Moremi współczuje bólu
Ja sie wreszcie umówiłam do kardiologa z moimi dziwnymi wynikami z przypadkowymi badaniami. Zmotywował mnie ból serca taki, ze nie mogłam sie ruszyć i oddychać. A mój chuop twierdzi ze serce nie boli... To co mnie bolało? I cały czas czuje taki ucisk... -
Mega wrote:Oj tam, oj tam już nie taki szczypiorek
Moremi współczuje bólu
Ja sie wreszcie umówiłam do kardiologa z moimi dziwnymi wynikami z przypadkowymi badaniami. Zmotywował mnie ból serca taki, ze nie mogłam sie ruszyć i oddychać. A mój chuop twierdzi ze serce nie boli... To co mnie bolało? I cały czas czuje taki ucisk...Mega, moremi, kapturnica, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn...jaki masz ładny wykres....kurcze, żeby te przebyte kilometry dały efekt w tym cyklu....
27.08 maz ma badanie nasienia powtorne, ciekawe jak wyjdzie...moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:spermiszony zmeczone, zestresowane, niewyspane, niewiadomo jak bedzie
27.08 maz ma badanie nasienia powtorne, ciekawe jak wyjdzie...Bursztyn, moremi, kapturnica, Żanet, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:daj spokój...jakby to była przyczyna niezachodzenia w ciążę, to nie byłoby większości ich....nie ma idealnych warunków do poczęcia...
ciekawa jestem czy jedznie Profertilu przez prawie 3 miesiace przynioslo jakas poprawemoremi, AsiaPoli, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wczesnym porankiem..Jakos spac nie moge..Dziwne..Jak moj jest w domu to wstaje pierwsza a teraz mi sie nie chce....
Bursztyn z tego co pisaly dziewczyny na meski problem to profertil dawal naprawde dobre efekty,zarowno w ilosci jak i jakosci armii....
Moj bierze salfazin i selen z wi E , bo mial spadochroniarzy troche leniwych......Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 06:25
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, cóż życie to nie bajka i czas wracać do rzeczywistości. Miłego dzionka moje drogie, moze uda mi sie w pracy trochę was poczytać z partyzanta. Bosze.... jak ja wysiedze 12 godzi
moremi, Żanet, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam Cię Caffe bez kitu uwielbiamcaffe wrote:Zajrzałam sprawdzić do mojego dziecka, a ono nie spało, leżało cichutko i jadło rączkę... Żal mi sie go zrobiło i go nakarmiłam
Bozia3, Mega, samira, caffe, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
ale może któryś będzie miał dosyć i dla świętego spokoju pyknie jajo
p.s. dzień dobry
Bursztyn wrote:spermiszony zmeczone, zestresowane, niewyspane, niewiadomo jak bedzie
27.08 maz ma badanie nasienia powtorne, ciekawe jak wyjdzie...AsiaPoli, Bursztyn, caffe, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hejka,witam sie po dlugim czasie, wciaz jeszcze na wakacjach ale w koncu dorwalam jakiegos laptopa,z telefonu niemoglam wogole wejsc na forum,tylko wykres mi pokazywalo,pozdrowionka dla wszystkich,jeszcze kilka dni i powrot do szarej rzeczywistosci...
Reni, Sabina, Bursztyn, Mega, samira, EwaT, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A przeglądać te 4000 stron to wybacz ale chyba bym nie dała rady
Zaczęłam Was podczytywać jak Pusurek Adamka urodziła
mniej więcej
aaa i oczywiście się w nim zakochałam
Sabina, Mega, samira, Alis, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Znowu lagi na laczach PL-BE.. jak byk pisalam, ze w srode.. Zaraz Wam to znajde..
Paszcza ja to tak zrozumiałam - i pomimo budyniu cieszę się, że nie przekręciłam...paszczakin, ania.g, Sabina, Mega, mysza1975, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość