X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusur obiecala fote brzucha, to tera sie bunkruje...
    Jezdem jezdem, jeno mi jakos wczorajszy dzien przez palce przelecial.
    Adamek osiagnal juz prawie wage urodzeniowa ( jednak pchanie w niego zarcia co 3 godz dalo godne efekty ) i w prawodopodobnie w zwiazku z tym bilirubina znacznie spadla. Nie mamy kolejnej kontroli w szpitalu, chyba ze zauwazymy, ze znowu zolknie.
    Paszcza, fotke wysle, ale fotograf mial wczoraj lekkiego focha, jak bedzie mial i dzis to strzele focie komorka i tyle. Ale obiecane - bedzie.
    A wczoraj to przyznam szczerze, przejrzalam watki o mnogosci watkow i jakos mnie temat nie wciagnal. ;) Zycie w necie przeciez tak wlasnie wyglada - kazdy pisze co chce i gdzie chce, nie ma lepszych i gorszych miejsc, najwazniejsze, jak sie w tym czujemy. Jedni zbieraja slimaki, inni cwicza brzuszki, nieprawdaz? ;)
    A poza tym, pozyczylam wczoraj Inferno Dana Browna i odlecialam przy tym totalnie. ;)
    Milego dnia! :)

ania.g, Żanet, Reni, Mega, samira, mysza1975, moremi, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama Bozia namawiała!
    Bozia3 wrote:
    no to może już jutro nieśmiało spróbuj....:) albo jeszcze dziś...najwyżej stracisz parę testów...;)

caffe lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sama Bozia namawiała!
    no to prawda, ale paszcza pisała, że zrobi, ale dopiero w środę, bo wtedy jest ten jej termin Simbowy na testowanie...:)
    Reni a u CIebie skąd budyń? :)

paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam budyniu..
    wiem, że pisała..ale też wiem, że namawiałyśmy ją na wcześniejsze i myślałam, że dziewczyna zmądrzała!
    Bozia3 wrote:
    no to prawda, ale paszcza pisała, że zrobi, ale dopiero w środę, bo wtedy jest ten jej termin Simbowy na testowanie...:)
    Reni a u CIebie skąd budyń? :)

Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a poza tym, jesli sie okaze, ze jestem w ciazy, bede miala najlepszego testa ciazowego ever.. bo wiecie, ja biore leki, wiec o zadnym diagnozowaniu objawow nie ma mowy- bralam je juz kilka cykli i wiem, ze ch**wo sie po nich czuje, jak w ciazy ;) wiec "objawy" nie znacza nic..

ale.. moj kot mnie inaczej traktuje od kilku dni. Ona jest w ogole dziwna- nie lubi ludzi, nie lubi kotow, tylko mnie i lubego kocha cala miloscia swiata. Rano przybiega sie witac, byczki strzela, dale sie mymlac, nosic, no normalnie przytulak nieziemski.
    Ale mnie od kilku dni traktuje dziwnie. Tak jakby jej sie cos nie zgadzalo. Nie ma total relaksu jak ze mna siedzi..

Albo po prostu moze kotu smierdze po stymulacji ;)
    może po wyjeździe Twojej rodziny strzeliła focha - że jej zamieszałaś w codziennym rytmie życia..:)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam przez chwilę pudding ale to było w zeszłym tyg
    booosz jak mi się chce spać..

Mega, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja, zjadłam swoją porcję wapnia po śniadanku, dziś jeszcze jeden mały wypad do dentysty i będę miała spokój :) Miłego Dzionka !

Mega, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    miałam przez chwilę pudding ale to było w zeszłym tyg
    booosz jak mi się chce spać..
    mnie też :) wstałam 5 minut temu....jednak wiedziałam, że jak przestanę chodzić do pracy, to się rozleniwię....
    z jednej strony odpoczywam, a z drugiej degrengolada na całego...:)

Żanet, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie mam budyniu..
    wiem, że pisała..ale też wiem, że namawiałyśmy ją na wcześniejsze i myślałam, że dziewczyna zmądrzała!

No, Pani trzeba słuchać bo będzie uwaga do dzienniczka :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bursztyn z tego co pisaly dziewczyny na meski problem to profertil dawal naprawde dobre efekty,zarowno w ilosci jak i jakosci armii....
    Dlatego wlasnie bierze, chociaz w ilosci nie bylo problemu, tylko z w morfologii niestety

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dlatego wlasnie bierze, chociaz w ilosci nie bylo problemu, tylko z w morfologii niestety
    a kiedy WY macie wizytę w klinice? Jakoś chyba niedługo - we wrześniu?

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak ciasno w mieszkaniu, a A. się nie kwapi do urządzania jego - trochę większego....jak wstawię łóżeczko i przemebluje pokój to może to go zmobilizuje...:)
    Na dodatek kupiłam wczoraj fotel w Ikea - żebym miała na czym wygodnie karmić małego - są mega wygodne i nawet się można pobujać trochę na nim...
    tylko gdzie ja go postawię? :)) Przypomina mi się ciasnota z lat osiemdziesiątych, kiedy mieszkałam w jednym pokoju z bratem i babcia....
    Historia jednak zatacza kręgi..;)

o taki - są naprawdę bardzo wygodne...są też bujaki, ale z nich ciężko wstać z dzieckiem...a ten się też miło kiwa...
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49898671/

Mega, mysza1975, moremi, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny karmiące- czy Wy używacie tych poduszek do karmienia i czy są one rzeczywiście mega wygodne? Bo nie chcę się zarzucać gadżetami dla noworodków - potem nie wiadomo co z tym rodzić...ale te poduchy jakoś dosyć popularne są....

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a kiedy WY macie wizytę w klinice? Jakoś chyba niedługo - we wrześniu?
    dopiero pod koniec pazdziernika, kpina nie? :)
    Ale gienek kazal dzwonic wczesniej bo czasem terminy sie zwalniaja

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bo nie chcę się zarzucać gadżetami dla noworodków - potem nie wiadomo co z tym rodzić....
    :)
    no urodzic trzeba ;)

Mega, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    spadowa.. robienie testow sikanych 7 dnia po transferze nawet nie jest zbyt madre, bo za wczesnie, a ty mnie tu jeszcze jakies wczesnejsze, madrzejsze niby terminy imptujesz? ;)
    ja tez uwazam, ze za wczesnie nie ma sensu, do jutra jakos wytrzymamy :)
    a kto wie, moze kot jest dobrym testerem, okaze sie...jesli nie to wyrzuc :P ;)

mysza1975, moremi, Bozia3, kapturnica, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Paszczusiu poczekam do jutra ;-) trudno.

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry
    Bozia, fotel wygodny, kiedys wyprobowalam- tylko oczywiscie siedzialam w nim a nie karmilam ;)
    Zanet, amoze kupisz opakowanie kredy gdzies w papierniczym i bedziesz nosic w torebce, tak na wszelki wypadek gdyby Cie wzielo na podgryzanie murow gdzies w miescie ;)

Mega, mysza1975, moremi, Bozia3, kapturnica, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, Paszczak, tak sobie jeszcze pomyslalam ze wczesniejsze robienie testu jest bez sensu bo przeciez przed in vitro podaja gonadotropine kosmow. i wynik moze wyjsc falszywie dodatni. Zdecydowanie lepiej poczekac

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, u mnie też mało miejsca. Co do poduszek to nigdy nie miałam dlatego teraz postanowiłam sobie sprezentować. Mam taką szarą w białe grochy
    http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-ciazowa-do-karmienia-f-i4461203806.html

Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 4182 4183 4184 4185 4186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ