35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny karmiące- czy Wy używacie tych poduszek do karmienia i czy są one rzeczywiście mega wygodne? Bo nie chcę się zarzucać gadżetami dla noworodków - potem nie wiadomo co z tym rodzić...ale te poduchy jakoś dosyć popularne są....
Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny karmiące- czy Wy używacie tych poduszek do karmienia i czy są one rzeczywiście mega wygodne? Bo nie chcę się zarzucać gadżetami dla noworodków - potem nie wiadomo co z tym rodzić...ale te poduchy jakoś dosyć popularne są....
Mam rogala do spania i spało się dobrze, ale do karmienia nie używam. Nie wiem, co miałabym z taką poduchą robić. Dla mnie najlepsza do karmienia jest sofa. Stoi sobie przed TV, a pod ręką mam pilota, książkę i laptopa. Idealny zestaw. Plus jeszcze butelka z wodą/kubek z herbatą.ania.g, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie też
wstałam 5 minut temu....jednak wiedziałam, że jak przestanę chodzić do pracy, to się rozleniwię....
z jednej strony odpoczywam, a z drugiej degrengolada na całego...
Mam to samo. Jeszcze biegam w piżamie.
Jak pracowałam to bardziej się mobilizowałam, a teraz jak mam więcej czasu, to dzień za dniem mija a ja nic produktywnego nie robię.moremi, Bozia3, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:u mnie to bedzie juz 12 dni po pregnylu.. przy 5 inseminacjach nigdy testy juz w takim terminie (a nawet wczesniejszym) nie wykazywaly.. jedyne co ryzykuje to zmarnowanie testu/zobaczenie minusa.. Co jest ok, o sobie moge tlumaczyc, ze jest za wczesnie
Ale jest tez szansa zobaczenia plusa
Kolejny test bedzie dopiero wtedy na przelomie 22-23 sierpnia, bedzie na 5 rocznice slubu i 11 bycia razem..romanczing..
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Paszcza, moje koty znikały w mieszkaniu, gdy byłam w ciąży. Teraz za to oba pakują się na mnie, ale @ się zbliża i wtedy są miziaste. Z tego co słyszałam i czytałam są bardzo wyczulone na hormony, więc to może być to.
paszczakin, Sabina, kapturnica, Mega, Żanet, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Melduję, że po tym ja mały wczoraj poszedł spać o 17.00 na noc, wstał dzisiaj o 7.30. Już się bałam, że od 3.00 będę miała zabawę, ale tak się nie stało.
A tak w ogóle to jestem chorai boję się żeby małego nie zarazić. Mam taki kaszel, że jak mi doleci suche powietrze do gardła, to chce mnie udusić. Niby mam katar, ale wydaje mi się, że jednak nie, tylko to wszystko zaczyna schodzić mi przez nos. Masakra jakaś.
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
caffe - bardzo długo śpi - ja bym chyba trochę była zaniepokojona....:)Ale może trzeba się po prostu cieszyć...
Ja takiego doświadczenia nie miałam nigdy....
Mój się budził i wył co kilka godzin...
kapturnica, Pusurek, Mega, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - bardzo długo śpi - ja bym chyba trochę była zaniepokojona....:)Ale może trzeba się po prostu cieszyć...
Ja takiego doświadczenia nie miałam nigdy....
Mój się budził i wył co kilka godzin...
Moj młody chodził spać o 18.00To chyba jakieś rodzinne mają
Przed 9.00 znowu poszedł spać, bo on wytrzymuje tak z godzinę po porannej pobudce. Wstał przed 11.00, no i od 30 min znowu śpi.
Po południu wstanie na dłużejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:26
moremi, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia, wieczorem jak będę pamiętać podesle Ci artykuły jak przygotować kota na dziecko. Nie jest to zbyt skomplikowane, ale później nie będzie się przynajmniej stresowac. A i Ty możesz mieć babysiter z kota
U mojej koleżanki koty informują ją, gdy mała się budzi
Caffe biedactwo. Marsz do lekarza i nie kuruj się na własną rękę.caffe, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Do jedzenia wstawał
Moj młody chodził spać o 18.00To chyba jakieś rodzinne mają
Przed 9.00 znowu poszedł spać, bo on wytrzymuje tak z godzinę po porannej pobudce. Wstał przed 11.00, no i od 30 min znowu śpi.
Po południu wstanie na dłużej
ale może faktycznie ma taką urodecaffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
Cafe weż nie choruj, odkażaj sie może czymś, albo dom okadzaj
Spiacego tak długo malucha to zazdroszczę ogromnie, moja teraz śpi ale kiedyś to był nieustanny czas czuwania, przymykali oczy na godzinę-półtorej i tyle
Paszczaku, wg mnie kot wie więcej niż test, bo czytałam ze nawet 12dni po może wyjść dodatni, ale u ciebie fałszywie dodadtni nie wyjdzie bo przecież już jesteś w ciąży, nie?!
Boziu musisz działać jak ta babka w reklamie gDzie wpuszcza kota do kuchni i facet nie ma wyjścia remont musi robić. Kota już masz, wiec połowa planu z głowy
Ja kupiłam poduszkę do karmienia, ale przydała sie tylko pózniej jako podpórka dla małej, bo karmiłam jak Cafe na normalnym Jasiu, tym bardziej ze łatwiej sie pralo poszewki
Bursztynie, wykres fajny, kciucze
A w ogóle to pozdrawiam wszystkie gorąco chociaż sama marzne pod kocemmysza1975, Reni, Sabina, caffe, moremi, Bursztyn, paszczakin, Żanet, Bozia3, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny karmiące- czy Wy używacie tych poduszek do karmienia i czy są one rzeczywiście mega wygodne? Bo nie chcę się zarzucać gadżetami dla noworodków - potem nie wiadomo co z tym rodzić...ale te poduchy jakoś dosyć popularne są....
Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A moje koty nie zareagowały na ciążę w ogóle...teraz jestem ciekawa co będzie z dzieckiem....mam nadzieję, że go w nocy nie zjedzą..
Bozia3, samira, Lucky, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, wrzucam brzuch na konkurs brzuchow
Prosze bez smichow chichow, jedynie cieple i zyczliwe komentarze.Doba 12 po porodzie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae05c46f281d.jpgania.g, Reni, Sabina, Sabina, caffe, moremi, Bursztyn, Żanet, iwcia77, Mega, Bozia3, MartaDidinio, samira, Lucky, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, wrzucam brzuch na konkurs brzuchow
Prosze bez smichow chichow, jedynie cieple i zyczliwe komentarze.Doba 12 po porodzie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae05c46f281d.jpgPusurek, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość