35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusur, expresówka jesteś z brzuchem po porodzie. Tak szybko taki ładny? Chyba ta Twoja Chodakowska przed ciążą przynosi teraz efekty albo tak szybko się regenerujesz
ania.g lubi tę wiadomość
-
weź się dziwolągu! taki brzuch to ja mam jak się nawpieprzam bobu..
Pusurek wrote:Laski, wrzucam brzuch na konkurs brzuchow
Prosze bez smichow chichow, jedynie cieple i zyczliwe komentarze.Doba 12 po porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 14:36
Pusurek, caffe, moremi, Bursztyn, Żanet, iwcia77, Mega, Bozia3, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMowiac szczerze, sama jestem zdumiona. Balam sie, ze ciaza po 40 stce zmasakruje figure, ze bede gruba, napuchnieta, z 20 kilowa nadwaga. A tu nic z tego. I ten brzuch z wielkiej pilki lekarskiej zrobil sie szybko w miare przyzwoity. Cuda panie, cuda!
Reni, Sabina, moremi, EwaT, mysza1975, Żanet, iwcia77, Mega, MartaDidinio, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kotos mi mówił ze ja k dziecko tak długo spi może miec niedobor żelaza
ale może faktycznie ma taką urode
Sabina, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Mowiac szczerze, sama jestem zdumiona. Balam sie, ze ciaza po 40 stce zmasakruje figure, ze bede gruba, napuchnieta, z 20 kilowa nadwaga. A tu nic z tego. I ten brzuch z wielkiej pilki lekarskiej zrobil sie szybko w miare przyzwoity. Cuda panie, cuda!
Ty jesteś stworzona do ciąży
Pusurek, kapturnica, moremi, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Hej wszystkim
Cafe weż nie choruj, odkażaj sie może czymś, albo dom okadzaj
Spiacego tak długo malucha to zazdroszczę ogromnie, moja teraz śpi ale kiedyś to był nieustanny czas czuwania, przymykali oczy na godzinę-półtorej i tyle
A w ogóle to pozdrawiam wszystkie gorąco chociaż sama marzne pod kocem
Chciałabym nie chorować, ale mnie dopadło. Dobrze, ze mały tyle śpi od wczoraj (mam nadzieję, ze to nie zwiastun choróbska), bo przynajmniej mniej go noszę i nie wdycha tych moich zarazków.
A czym można okadzać?
Czemu jesteś taka zmarznięta?Lucky lubi tę wiadomość
-
Pusur, gratuluje, brzuch fantastyczny! Cud miod!
I mysle ze i pani Grubsza z youtuba i Chodak. maja w tym swoja zasluge, ale przede wszystkim najwieksza zasluga jest Twoja bo Ci sie chcialo i to Ty cwiczylas, nikt tego za Ciebie nie zrobilkapturnica, Sabina, Sabina, mysza1975, iwcia77, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kurcze, bo gdyby nie to mogłybysmy zniszczyć butelke z tej okazji
cholera wie co sie wydarzy do tego czasu, podwojna to i Ty mozesz byciwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość