35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To będziesz pierwsza której wyjdzie ☺ kot juz swoje wiepaszczakin wrote:dzieki Parka.. oczywiscie, przeczytalam juz caly internet na ten temat i test nie ma mi prawa wyjsc, ale jak obiecalam to juz zrobie..

nick nieaktualny, paszczakin, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej pamietam o Was

WIecie jestem w połowie szkolenia,które jest super ale dzieki temu wyszły takie sprawy o których wczesniej nam nikt nie powiedział np prawne i finansowe ( tak w skrócie pisze bo tu by było baaardzo dużo do opowiadania ),ze raczej bede musiała i nie tylko zreszta ja zrezygnować z tego rodzaju dotacji i firmy bo nie chce sie pchać w coś takiego
kurcze no ciagle wszystko u nas pod górke
myślimy coraz poważniej o wyjeżdzie za granice coprawda nie na stałe ale zarobkowo - ale to narazie w sferze naszych przemyśleń!
Paszczakin wierze,ze bedzie u CIebie zielono
Pusurku brzuszek cudny ja nawet jak strasznie chuda byłam miałąm wystajacy brzuszek
Zaciazone sił Wam życze
i radosci 
Staraczki wytrwałosci
Pamietam o Was
Żanet, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, caffe, ania.g, nick nieaktualny, Reni, Alis, Bursztyn, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusur ja takiego brzucha to od czasów młodości nie mam i żadna CHodakowska nie pomoże...dziękuj Bogu za takie geny....
Dzięki Dziewczyny za info o kotach...ale Paszcza...ja nie mam szans nie dopuścić kotów do niemowlaka. Koty śpią z nami od kilku lat - nagle miałabym je wywalić i zamknąć w przedpokoju? Rozwalą pół chałupy i ten numer nie przejdzie....
Moremi - czekam na artykuły - może faktycznie je wychowam jakoś....
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny