35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Nawet maja bezdzietna kolazanka powiedziala, ze karmiaca publicznie matka to obrzydliwy widok a cycki na wierzchu jej dekoldu do pepka to co innego. Zapytana to gdzie maja karmic, odp ze moga isc do kibla. To powiedzialam zeby sama poszla do kibla wpieprzac tego hamburgera bo to obrzydliwy widok jaj jej po prodzie cieknie ten majonez.
Nie widzialam 3. 4,5,6,7 i 8 latka wiszacego na matczynym cycku.
Chodziło mi o te matki, które karmią latami uważając, że jest to całkiem naturalne...
Ja uważam, że do drugiego roku życia to maks...(choć ja tyle nie karmiłabym)...moremi, Mega, Parka, samira, mysza1975, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:dokładnie tak.... a karmienie cyckiem latami dzieci to po prostu przedłużanie ich infantylizmu....jeśli się wprowadza stałe pokarmy - to jaki jest cel przedłużania karmienia piersią? Jedyne wytłumaczenie jakie słyszałam to: bo on sie nie chce odzwyczaić, albo bo jego to uspokaja....
No sorry - ale cyc matki uspokajający 7-8 latka to obrzydliwe jednak....Mega, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:za co??
EwaT, moremi, kapturnica, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie, nie - ja nie miałam na myśli normalnie karmiących matek...które umieją to robić publicznie, ale jednocześnie jakoś skromnie....i często się przyglądam i mi się podoba..Potrafi usiąść taka na ławeczce w galerii, ale nie na środku...i fajne mają te chusty, którymi się dyskretnie osłaniają....i nie o takim widoku myślałam....
Chodziło mi o te matki, które karmią latami uważając, że jest to całkiem naturalne...
Ja uważam, że do drugiego roku życia to maks...(choć ja tyle nie karmiłabym)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 20:41
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Nigdy w swoim zyciu nie widzialam karmiacej matki publicznie zobnazonym cyckiem. Wiadomo ze karmily ale zawsze zasloniete.
moremi, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja widziałam....i miałam wrażenie, że robiła to specjalnie i ostentacyjnie...a było to w Zakopanem w knajpie takiej ogródkowej na samym jej środku....nawet faceci komentowali, że to przegięcie pały - wszyscy w koło jedli obiad i mieli taki widok...
-
Bozia3 wrote:a ja widziałam....i miałam wrażenie, że robiła to specjalnie i ostentacyjnie...a było to w Zakopanem w knajpie takiej ogródkowej na samym jej środku....nawet faceci komentowali, że to przegięcie pały - wszyscy w koło jedli obiad i mieli taki widok...
moremi lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziecko tez jadlo. Oj wynaturzamy sie.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia łap http://kocie-porady.pl/koc-zach/kot-ciaza-przydatne-linki/
tam jest zebrane wszystko w kupie. Mamę Majki (widocznej na zdjęciu znam i uważam, że świetnie sobie poradzili z przygotowaniem Tundry i Lilki). I wbrew temu co pisze Paszcza zostawiają małą samą z kotami, ale każdy robi jak uważa za słuszne.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:moze miala brzydkie piersi?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bozia łap http://kocie-porady.pl/koc-zach/kot-ciaza-przydatne-linki/
tam jest zebrane wszystko w kupie. Mamę Majki (widocznej na zdjęciu znam i uważam, że świetnie sobie poradzili z przygotowaniem Tundry i Lilki). I wbrew temu co pisze Paszcza zostawiają małą samą z kotami, ale każdy robi jak uważa za słuszne.przeczytam na pewno...
-
Bozia3 wrote:dokładnie tak.... a karmienie cyckiem latami dzieci to po prostu przedłużanie ich infantylizmu....jeśli się wprowadza stałe pokarmy - to jaki jest cel przedłużania karmienia piersią? Jedyne wytłumaczenie jakie słyszałam to: bo on sie nie chce odzwyczaić, albo bo jego to uspokaja....
No sorry - ale cyc matki uspokajający 7-8 latka to obrzydliwe jednak....
Bozia3, EwaT, Reni lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:możliwe...ja np. miałam opory karmić dziecko wśród znajomych w knajpie...Jeśli bywałam w niej z samymi kobietami - koleżankami - to nie problem, ale jeśli byli też faceci tych kobiet, czy moi koledzy....to mnie osobiście było głupio wyciągnąć przed nimi cycka i karmić nim dziecko...
Bozia3, Parka, kapturnica, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:sam salfazin to trochę mało...doczytaj w wątku o wspomagaczach i trochę jeszcze innych witamin mu może podaj....
ania.g lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:właśnie miała bardzo ładne i wydawało się, że robi to specjalnie - jakoś prowokuje...ale co innego cycek kobiety np. na plaży, a co innego ociekający mlekiem i memłany przez niemowlę....
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja nie wyobrażam sobie karmić dziecka które ma już zęby i przyjmuje inne pokarmy poza mlekiem.
Bozia3, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość