X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oburzacie sie widokiem mlecznych cyckow jak ciotki niewydymki.

Jedzacy czlowiek w miejscu publicznych, gadajacy z zarlem w gebie tez jest obrzydliwym widokiem , tlusta lub tlust facetc z brzuchem nawet na plazy jest rownie obrzydliwy, z tlustymi wlosami lub wlosami pod pachami, nogach i nawet wasem - no obrzydliwosc. Ja po prostu nie patrze. Ale zeby matka karmiaca dziecko ? Moze to kwestia estetyki. Widocznie mam inna.

Parka, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    niektórzy nawet sie bzykają w parkach i na cmentarzach (czytaj:EwaT)
    ale dlaczego na cmentarzach? nie boisz się, że wpadniesz do jakiegoś grobu, jak za ostro się rozkręci jazda? :)

EwaT, moremi, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmiś....uważam, że się dzisiaj mnie czepiasz....:) Ja też jestem za karmieniem piersią - nawet bardzo....ale po prostu każdy ma inne poczucie estetyki czy przyzwoitości...a to nie jest kłopot zrobić to dyskretnie, gdzieś na boku, osłonić się chustą czy czymś tam i nie robić z tego widowiska....Goła pierś kobiety z mlekiem kapiącym - to nie jest chyba to samo, co widok innych ludzi jedzących obok....To jednak stan wyjątkowy - jakaś intymność - i tak uważa wiele ludzi - dlaczego tego nie uszanować???
    To tak samo - jak Ty krytykujesz koleżankę z cyckami do pasa - a ona je eksponuje...no też jej wolno - prawda? To czemu to CIebie oburza? Albo grube brzuszyska wystawiane na widok publiczny przez panienki, które myślą, że są seksowne...
    Nie czepiam tylko dyskutuje. Wymieniamy poglady.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Oburzacie sie widokiem mlecznych cyckow jak ciotki niewydymki.

Jedzacy czlowiek w miejscu publicznych, gadajacy z zarlem w gebie tez jest obrzydliwym widokiem , tlusta lub tlust facetc z brzuchem nawet na plazy jest rownie obrzydliwy, z tlustymi wlosami lub wlosami pod pachami, nogach i nawet wasem - no obrzydliwosc. Ja po prostu nie patrze. Ale zeby matka karmiaca dziecko ? Moze to kwestia estetyki. Widocznie mam inna.
    no ja po prostu też nie patrzę w knajpie na taką kobietę...:)
    natomiast bardzo mi się podoba taka, która potrafi nakarmić dziecko w miejscu publicznym osłonięta ubraniem, nie absorbując swoim widokiem pół knajpy....:)
    Takie epatowanie tym zjawiskiem kojarzy mi się trochę z parami czy rodzinami, którzy wchodząc do miejsca publicznego - od razu ryczą do siebie na cały głos...i tak po minucie pół knajpy już wie o czym oni rozmawiają, o czym się kłócą itp...drą ryje zwracając na siebie uwagę wszystkich.....:) To takie luźne skojarzenie, ale mechanizm według mnie jest podobny.....

mysza1975 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale dlaczego na cmentarzach? nie boisz się, że wpadniesz do jakiegoś grobu, jak za ostro się rozkręci jazda? :)
    eeee nie
    w uk sa takie stare romantyczne cmentarzyki gdzie ostatni raz chowali ze 100 lat temu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    eeee nie
    w uk sa takie stare romantyczne cmentarzyki gdzie ostatni raz chowali ze 100 lat temu ;)
    To dopiero musi sie sypac:-)

EwaT, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To dopiero musi sie sypac:-)
    też sobie od razu wyobraziłam Ewkę wpadającą gołym tyłkiem do stuletniego grobowca...:)

kapturnica, EwaT, Bursztyn, moremi, Mega, samira, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też sobie od razu wyobraziłam Ewkę wpadającą gołym tyłkiem do stuletniego grobowca...:)

co wyscie robiły w młodosci?? chodziły do kina na film?

moremi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Bursztynku, mysle, ze lepiej z gory niczego nie zakladac w tej kwestii, zobaczysz, ze to sie samo rozwiaze. Wiadomo, obecne nastawienie sie liczy, ale lepiej nie zkaldac z gory ze bedie to akurat do roku.
    pewnie, ze nie zakladam,moze bede karmicnawet do 18stki jesli mi sie spodoba ;)
    ale tak na powaznie,na dzien dzisiejszy to jakos tak mysle 3 miesiace :)
    mozecie juz rzucac kamieniami :)

moremi, Parka, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92eea24e48e6.jpg

Niuta lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie, ze nie zakladam,moze bede karmicnawet do 18stki jesli mi sie spodoba ;)
    ale tak na powaznie,na dzien dzisiejszy to jakos tak mysle 3 miesiace :)
    mozecie juz rzucac kamieniami :)
    a dlaczego 3 a nie 4 albo 2? Skąd takie założenie, że akurat 3?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed86a8b252a1.jpg

Żanet, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72306d3e6390.jpg

Bozia3, Żanet, kapturnica, mysza1975, Niuta, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f8623633fce.jpg

A tu zmieniajac temat, dedykuje wszystkim naszym mamom!

Żanet, Bozia3, kapturnica, Sabina, EwaT, moremi, samira, mysza1975, Niuta, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a dlaczego 3 a nie 4 albo 2? Skąd takie założenie, że akurat 3?
    a nie wiem, tak se obliczylam ze po 3 dziecku juz wystarczy przeciwcial a mi sie skarpety nie rozciagna ;)
    chociaz powiem szczerze, ze nnie wyobrazam sobie karmienia wlasnymi cyckami, ze cos z nich wycieka, dla mnie kosmos :) no ale nigdy nie mialam takiego doswiadczenia, wiec tak naprawde niewiele moge, a raczej nic powiedziec na ten temat. Bo moze byc tak, ze mi sie bardzo spodoba i bede ciagnac latami, albo mnie odrzuci i sie nie przelamie (jak moja kumpela) zdarza sie

moremi, samira, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele kobiet po prostu to brzydzi...Moja kumpela z pracy chciała karmić piersią, ale było jej po prostu niedobrze i nie dała rady...Odciągała własny pokarm przez około 10 miesięcy i podawała młodej z butelki....no różnie to bywa...
    Inna mnie odwiedziła ostatnio i zaczęła karmić u mnie w domu przez taką silikonową nakładkę na sutki...pytam po co to nakłada - bo wiem, że to się robi na początku, kiedy krwawią sutki...a ona mówi, że robi już tak 4 miesiąc - bo kontakt bezpośredni z dzieckiem ją brzydzi...
    Więc to różnie bywa - i matka też nie powinna się do niczego zmuszać, bo to tylko rodzi niepotrzebne frustracje....

Bursztyn, Parka, iwcia77, samira, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wiele kobiet po prostu to brzydzi...Moja kumpela z pracy chciała karmić piersią, ale było jej po prostu niedobrze i nie dała rady...Odciągała własny pokarm przez około 10 miesięcy i podawała młodej z butelki....no różnie to bywa...
    Inna mnie odwiedziła ostatnio i zaczęła karmić u mnie w domu przez taką silikonową nakładkę na sutki...pytam po co to nakłada - bo wiem, że to się robi na początku, kiedy krwawią sutki...a ona mówi, że robi już tak 4 miesiąc - bo kontakt bezpośredni z dzieckiem ją brzydzi...
    Więc to różnie bywa - i matka też nie powinna się do niczego zmuszać, bo to tylko rodzi niepotrzebne frustracje....
    Ale chuja do buzi to sie nie brzydzi wziac?

Sabina, EwaT, iwcia77, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale chuja do buzi to sie nie brzydzi wziac?
    moze tez nie bierze :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a nie wiem, tak se obliczylam ze po 3 dziecku juz wystarczy przeciwcial a mi sie skarpety nie rozciagna ;)
    chociaz powiem szczerze, ze nnie wyobrazam sobie karmienia wlasnymi cyckami, ze cos z nich wycieka, dla mnie kosmos :) no ale nigdy nie mialam takiego doswiadczenia, wiec tak naprawde niewiele moge, a raczej nic powiedziec na ten temat. Bo moze byc tak, ze mi sie bardzo spodoba i bede ciagnac latami, albo mnie odrzuci i sie nie przelamie (jak moja kumpela) zdarza sie
    a ja mam takie wrażenie - nie wiem czy słuszne, że długość karmienia nie wpływa na jakość cycek.....mnie poleciały trochę cycki podczas samej ciąży już...urosły wtedy, zrobiło się parę rozstępów i już nigdy nie były takie jak wcześniej.... a podczas karmienia to już większych zmian nie widziałam...czy karmiłabym 3 miesiące czy 2 lata - to mam wrażenie, że byłyby tak samo zniszczone...ale może się mylę...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zgadzam sie, rozne sa reakcje i nie wolno sie zmuszac bo to do niczego dobrego nie prowadzi
    moja kumpela - tak ja ta Bozi- tez probowala, ale nie dala rady, bywa

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4190 4191 4192 4193 4194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ