X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Paszcza - mocna zacisk kciuka.

Inessa - pamietam.

Pozdrawiam Was laseczki .
    i tylko tyle?

monia 70, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie.
    Dawno sie nie odzywalam. Powod to oberwalam od lekarza zeby sie od neta odciac ale nie moge jakoss :) i to przypomnienie od administratora czy nie zaszlam w ciążę że się nie odzywam. MAM DOLA JAK CHOLERA.
    Biore Bromka juz 2ie opak i co dzis 42 dzien cyklu ktory sie wydluza. Mialam monitoringi poprzedniego cyklu i owulacji nie bylo, gin powiedzial ze mam zmiany hormonalne. Mąż ma zle wyniki tzn mala ruchliwosci i mala iliosc nasienia. Gin powiedzial że jak za 2, 3 m-ce nie bede w ciazy to inseminacja.
    Poswiecilam 2 tygodnie naszego urlopu zostajac w domu aby robic monitoring i niiiic.
    WSZYSTKO POD GÓRĘ.Ale nasmecilam sooorkiii

samira, EwaT, Alis, Lucky, Sabina, ania.g, Parka, iwcia77, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mleko tryska na półtorej metra przy ścisnięciu
    A jak orgazm to jeszcze dalej. :P

EwaT, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A jak orgazm to jeszcze dalej. :P
    no baaaaa

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    chyba że będziesz karmić piersią
    jesli kiedykolwiek bede to nie dlugo i nie wiecznie

Bozia3, Mega, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli kiedykolwiek bede to nie dlugo i nie wiecznie
    ja mam też takie podejście...maks do roku - a wiszące kilkulatki na cycku u mamuni wyglądają obleśnie jak dla mnie...i takie dziecko kilkuletnie powinno się już uczyć wyciszać w inny sposób niż cyckiem matki....ale co kraj to obyczaj....

Bursztyn, Mega, samira, Żanet, mysza1975, caffe, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam też takie podejście...maks do roku - a wiszące kilkulatki na cycku u mamuni wyglądają obleśnie jak dla mnie...i takie dziecko kilkuletnie powinno się już uczyć wyciszać w inny sposób niż cyckiem matki....ale co kraj to obyczaj....
    mam dokladnie takie samo zdanie, przy czym dla mnie rok to i tak byloby za dlugo

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia 70 wrote:
    Witam wszystkie.
    Dawno sie nie odzywalam. Powod to oberwalam od lekarza zeby sie od neta odciac ale nie moge jakoss :) i to przypomnienie od administratora czy nie zaszlam w ciążę że się nie odzywam. MAM DOLA JAK CHOLERA.
    Biore Bromka juz 2ie opak i co dzis 42 dzien cyklu ktory sie wydluza. Mialam monitoringi poprzedniego cyklu i owulacji nie bylo, gin powiedzial ze mam zmiany hormonalne. Mąż ma zle wyniki tzn mala ruchliwosci i mala iliosc nasienia. Gin powiedzial że jak za 2, 3 m-ce nie bede w ciazy to inseminacja.
    Poswiecilam 2 tygodnie naszego urlopu zostajac w domu aby robic monitoring i niiiic.
    WSZYSTKO POD GÓRĘ.Ale nasmecilam sooorkiii
    nie denerwuj się, bądź dobrej myśli, zawsze jest nadzieja, ona umiera ostatnia. A cykle bezowulacyjne sie zdarzają, ba, są takie co bez owulacji zachodzą ;). A mężczyznę trzeba wspomóc witaminami bedzie git :D

samira, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuję Mega. Mężowi kupiłam Salwazin bez konsultacji z gin :) ale to nie zaszkodzi:)))
    Mega wrote:
    nie denerwuj się, bądź dobrej myśli, zawsze jest nadzieja, ona umiera ostatnia. A cykle bezowulacyjne sie zdarzają, ba, są takie co bez owulacji zachodzą ;). A mężczyznę trzeba wspomóc witaminami bedzie git :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 19:52

Mega lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Chciałabym nie chorować, ale mnie dopadło. Dobrze, ze mały tyle śpi od wczoraj (mam nadzieję, ze to nie zwiastun choróbska), bo przynajmniej mniej go noszę i nie wdycha tych moich zarazków.
    A czym można okadzać?

Czemu jesteś taka zmarznięta?

Ani nie wiem czy mnie coś nie łapie, oczywiście jak to zwykle po owulacji mam nadzieje ze ewentualna infekcja to znak ze zaciążyłam. Mam akurat wolny dzien i chodzę pokurczona albo siedzę pod kocem, u nas zimno, jakieś 15 stopni i ponuro

A okadzac to najlepiej kadzidłem ;) ewentualnie kadzidelkiem z orientalnego sklepu
    Są tez lampki z podgrzewaczem, moglabys taki eukaliptus sobie zapodac

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CUDENKOOOO z tego Szkraba
    EwaT wrote:
    i tylko tyle?

EwaT lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia 70 wrote:
    Dziekuję Mega. Mężowi kupiłam Salwazin bez konsultacji z gin :) ale to nie zaszkodzi:)))
    sam salfazin to trochę mało...doczytaj w wątku o wspomagaczach i trochę jeszcze innych witamin mu może podaj....

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    i tylko tyle?
    Lubie Twoje tryskajace mlekiem cycki:-)

EwaT, Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wolnoc Tomku w swoim domku- dlugie karmienie piersia to nie wbrew naturze i nic obrzydliwego nawet w miejscach publicznych.

• EwaT Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wolnoc Tomku w swoim domku- dlugie karmienie piersia to nie wbrew naturze i nic obrzydliwego nawet w miejscach publicznych.
    w sumie jak odczytac co natura ma do powiedzenia w tej kwestii? byc może pojawienie sie zębow to sygnał do stałego pokarmu?

mysza1975, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    w sumie jak odczytac co natura ma do powiedzenia w tej kwestii? byc może pojawienie sie zębow to sygnał do stałego pokarmu?
    Samo dziecko da Ci znac ze ma ochote na inny pokarm.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dokładnie tak.... a karmienie cyckiem latami dzieci to po prostu przedłużanie ich infantylizmu....jeśli się wprowadza stałe pokarmy - to jaki jest cel przedłużania karmienia piersią? Jedyne wytłumaczenie jakie słyszałam to: bo on sie nie chce odzwyczaić, albo bo jego to uspokaja....
    No sorry - ale cyc matki uspokajający 7-8 latka to obrzydliwe jednak....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 20:24

ania.g, moremi, samira, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    o tym też pisałam...co kraj to obyczaj....
    i masz rację - w swoim domku niech robią co chcą, ale w miejscu publicznym nikt tego oglądać nie musi...

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wyrzuciła mnie z przyjaciółek.... przynajmniej coś działa...może ją to ruszy do dalszych decyzji - dobrych dla niej...:)

moremi, Bursztyn, samira, iwcia77, mysza1975, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o tym też pisałam...co kraj to obyczaj....
    i masz rację - w swoim domku niech robią co chcą, ale w miejscu publicznym nikt tego oglądać nie musi...
    Nawet maja bezdzietna kolazanka powiedziala, ze karmiaca publicznie matka to obrzydliwy widok a cycki na wierzchu jej dekoldu do pepka to co innego. Zapytana to gdzie maja karmic, odp ze moga isc do kibla. To powiedzialam zeby sama poszla do kibla wpieprzac tego hamburgera bo to obrzydliwy widok jaj jej po prodzie cieknie ten majonez.

Nie widzialam 3. 4,5,6,7 i 8 latka wiszacego na matczynym cycku.

moremi, Parka, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 4187 4188 4189 4190 4191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ