35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Zanet, sciany jeszcze sa?
Ja jak bylam mala to tez zarlam scianyWydlubywalam palcem takie fajne dziury, rodzina nie byla zachwycona..
Jest taka reklam Ikei w TV,że wiercą w ścianie to się ślinię, mówcie co chcecie, ale czuję się sterowana od środkaEwaT, Bursztyn, Sabina, paszczakin, Reni, iwcia77, Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a Ty juz mozesz np byc po ciazy, jakby ten cykl romantyczny wyszedl..
podrzuce go komus i moge niszczyc butelki z Ewka
EwaT, Żanet, Sabina, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Bozia, u mnie też mało miejsca. Co do poduszek to nigdy nie miałam dlatego teraz postanowiłam sobie sprezentować. Mam taką szarą w białe grochy
http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-ciazowa-do-karmienia-f-i4461203806.html
Mój rogal ma takie kolory, a będę go też wykorzystywać do karmienia, zawija sie fajnie i dziecię ma wygodnie -
Bursztyn wrote:przeciez czasem mozna na jakis czas
przyjedziesz z nim
mój mąż nie pije to zrobimy z niego bejbisitera, ma wprawe z maluchami poza tym i talent, jego siostry a teraz naszymSabina, iwcia77, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a ja mam wiekszy i bez bobu.. Pusur- pieknie!
To tak jak ja
Jak my będziemy w ciąży wyglądać?
Coś czuję że jak już wezmę i zajdę to czeka mnie etap pt. uwolnić orkęmysza1975, Żanet, Mega, samira, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
to w Renkach (Renka jest tylko jedna) czy Opatrzności????
nie no nawróciła się już na zawsze!EwaT wrote:fszystko w renkach Opatrzności
A.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 14:40
EwaT, Bozia3, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
no na plaży grinpisy będą Cię do wody spychać
eh życieNiuta wrote:To tak jak ja
Jak my będziemy w ciąży wyglądać?
Coś czuję że jak już wezmę i zajdę to czeka mnie etap pt. uwolnić orkęMega, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam, wrocilam ok 15, szybko odpalilam kompa coby nadrobic watek i wlasnie teraz skonczylam...wywalalo mi neta milion razy
Kkisia- ciesze sie , ze juz wrocilas
Peppa-
Reni- bielizna ekstraklasa! osobiscie mam swira na punkcie bielizny
Simba- witaj w polandii
Paszczu - trzymam kciuki i nie moge sie doczekac
Bursztyn - oby te plemniory z dalekiej podrozy daly wam upragniona ciaze
Pusur- zazdroszcze ekspresowego powrotu do figury sprzed ciazy
Ewa- z tym wyjazdem to bardzo dobry pomysl
Polar- slimakowe akcje rozsmieszyly mnie bardziej niz kabarety w mragowie
a ja wypoczelam, posmialam sie, poszalalam na rowerze, az troszke sie przejelam czy nie za bardzo ( nie wiem czy 20 km rowerem to dla baby w ciazy nie przegiecie bagiety), kalambury, dixit, gra w kosci, grillowanko ...ach zlecialo szybko.mysza1975, Sabina, EwaT, Żanet, Mega, ania.g, Pusurek, Parka, Bozia3, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Paszczak 2 krechy będą na100%
Bursztyn u ciebie też sie szykuje
Ewa raz ci sie udało być w tych 3 % wiec msz juz wprawę, z drugim pójdzie jak po maśle
Pusur przyznaj sie ze to nie ty tylko 25 letnia sąsiadka
EwaT, kapturnica, ania.g, Pusurek, Bursztyn, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jestem tak głodna że mój żołądek sam zaraz pójdzie na jedzonko, a przy okazji pęcherz do toalety. A nie mogę się ruszyć bo czekam na kuriera a nie uśmiecha mi się lecieć za 5 minut z jadalni na dół bo muszę przesyłkę wydać, wrrrr....
-
Mega wrote:Jestem tak głodna że mój żołądek sam zaraz pójdzie na jedzonko, a przy okazji pęcherz do toalety. A nie mogę się ruszyć bo czekam na kuriera a nie uśmiecha mi się lecieć za 5 minut z jadalni na dół bo muszę przesyłkę wydać, wrrrr....
Mega lubi tę wiadomość