35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
[QUOTE=daynerys
A przy okazji,dziewczyny jak czesto się kochalyscie w dni plodne?
Dajcie znać te z Was,którym się udało[/QUOTE]
no to ja się znów odniosę do moich 2 dzieci: w obu przypadkach byłam na clo i współżycie co 2 dzień od 10 do 20 dc. Zadziałało od razu
Ale to było dawno temu. Przy obecnych staraniach nie jesteśmy już tacy dobrzy. Serca są rzadziej, choć w okolicach owu. No ale jakoś nie trafiamy.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
wlasnie odebralam maila od meza
otwieraja Primarka w Italii ( Rzym, Mediolan, Wenecja)
ale czad ! mam nadzieje, ze beda ceny angielskie , bo jak wlosi wprowadza swoj przelicznik to o kant dupy rozbic
EwaT, Żanet, Pusurek, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
uffa! to jakis eks prezydent usa z lat 1800 ...zalamka...ale to nie koniec sa inne rownie zalamujace
...na 23 imiona ktore wypisal takich w miare to sa 2...ale bez szalu..
kapturnica wrote:Iwciaaa to imie to takie ..hmmm WOJOWNICZEŻanet, kapturnica, moremi, Sabina, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:uffa! to jakis eks prezydent usa z lat 1800 ...zalamka...ale to nie koniec sa inne rownie zalamujace
Dacie radę, inspiracja sama przyjdzieOj u nas też długo trwały negocjacje
coś koło 7 miesiąca ustaliliśmy kompromis
Samuel Jerzy, teraz jeszcze tylko teściowa nie daje za wygraną...
kapturnica, iwcia77, moremi, Parka, Sabina, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, myślałam, że pęknę: wracam do domu, biorę ipada i co? Owszem, Żanet jest Żanet ze swoim nowym pięknym brzuchem w awatarku, za to uwaga .... w awatarze Pusurka jest .... Vagina Ewy!
No nie mogę, co to moze byc? Przedtem nic nie zmieniało!iwcia77, moremi, kapturnica, Żanet, Pusurek, Sabina, Bursztyn, inessa, caffe, Mega, samira, ania.g, mysza1975, Bozia3, Beatka.jk, Niuta lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wlasnie odebralam maila od meza
otwieraja Primarka w Italii ( Rzym, Mediolan, Wenecja)
ale czad ! mam nadzieje, ze beda ceny angielskie , bo jak wlosi wprowadza swoj przelicznik to o kant dupy rozbic
moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Żanet, wyglądasz fantastycznie
muszę przyznać, że na tej fotce wyglądasz o wiele zgrabniej niż na poprzedniej. Pięknie
Ania i Mysza też nie wrzuciły nowego brzucha
Iwcia, ależ on ma poczucie humoru
My już mamy imiona dla dziewczynki i chłopca, teraz tylko czekamy
No i oczywiście ostatnio same ciężarówki wokół mniei to ciężarówki 35+
Peppa, trzymam kciuki
Czy ktoś wie co się dzieje z Mandragorą? trochę się martwię, bo długo się nie odzywa...
I czy Mango poszła w końcu do lekarza, czy też wkurzyła się i postanowiła dalej leczyć się na własną rękę?
Mam nadzieję, że Paszczak wróci szybko z tego szkolenia i to z suwaczkiem
No i czy Pani dawała jakieś znaki z tych swoich urlopów? a może pracuje ostro nad bzykosercami i jak wróci, to od razu zieloną kropkę postawi
iwcia77, kapturnica, Żanet, Sabina, inessa, Mega, Parka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:uffa! to jakis eks prezydent usa z lat 1800 ...zalamka...ale to nie koniec sa inne rownie zalamujace
Dawaj, jakie jeszcze wymyslil?
iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość