35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Cześć
Trzymam kciuki za starania
Witaj,
dzięki za miłe słowa.Działamy już trzeci dzień.
A przy okazji,dziewczyny jak czesto się kochalyscie w dni plodne? My do tej pory co drugi dzień ale wyczytalam,ze przy słabych plemnikach to może buc zs rzadko bo plemniki nie dotrwaja do czasu owulacji.
Dajcie znać te z Was,którym się udałocaffe, Beatka.jk, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No to czeka mnie wizyta u gin w sprawie skierowania na hsg. Musze poczytac o tym wiecej bo nie bardzo wiem jak to przebiega.
Dalo mi do myslenia to, ze od pewnego czasu mam mniej obfite miesiaczki, myslalam ze to dlatego ze cykle mi sie skrocily ? A to moze byc ta niedroznosc. No nic, i tak od jutra zaczynam clo bo to bedzie 5 dc, a miedzyczasie umowie sie po to skierowanie.
Żanet, dziwna sprawa, ale ja mam w Twoim awatarku synka Pusurka?! Czy inne tez to widzą?
Miłego dnia.
Paszczakinku, uff, dobrze, ze to po prostu delegacja
Może to jakiś znak ?Krew z nosa mi dzisiaj rano poleciała ...
mysza1975, moremi, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
no wlasnie w koncu nowe seriale i serie !
malgos741 wrote:Cześć dziewczynki.
Simba brzusio śliczny.
Nie odzywalam się bo komp miałam zajęty przez męża, no i w końcu nowe seriale weszły na antenę , można w końcu coś normalnego pooglądać.
Dentysta dziś zaliczony a w pracy dziś laba czyli nudy.
Ineska dobrze że wiesz co możesz brać, ach ci lekarze.kapturnica, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i po bujaczku... Zrobil afere, teraz lezy na sofie i slucha swojej pozytywki. Se nie pospie znaczy, bo trzeba bedzie isc na spacer z wozkiem. To jedyne co dziala...
Ja mojego nauczyłam zasypiania z pieluszką przy buzi, a nawet na oczach. Próbowałaś?
Kładę go na łóżku, przykrywam i zasypia. Często leżę z nim, ale gdy jest padnięty to nawet nie muszę.Żanet, mysza1975, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
daynerys wrote:Witaj,
dzięki za miłe słowa.Działamy już trzeci dzień.
A przy okazji,dziewczyny jak czesto się kochalyscie w dni plodne? My do tej pory co drugi dzień ale wyczytalam,ze przy słabych plemnikach to może buc zs rzadko bo plemniki nie dotrwaja do czasu owulacji.
Dajcie znać te z Was,którym się udałomalgos741, samira, mysza1975, moremi, peppapig, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej!
Do roboty, moje panie, nie chowac sie tam po katach i tak was to nie ominie.
Pasurek, uwierz mi bardzo już bym chciała...ewka80, mysza1975, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witajcie ponownie!!!!
Wróciłam do pracy, odgruzowuję zaległości, trochę tego się nazbierało. Ale co tam dam radę. W pracy ok, niektórzy myśleli że byłam na urlopie, bo siedzą na innym piętrze i nawet nie zauważyli że mnie nie było. Inni wyrozumiali nie zadawali pytan.
Poza tym odpoczęlismy zregenerowaliśmy siły, zmienilismy miejsce zamieszkania i do przodu, zyjemy dalej. Ten rok nie był łaskawy dla nas bo od pol roku wciaż pod górkę, jak nie mąż to ja i tak chodzimy po lekarzach i szpitalach.
Zaczełam znów brac kwas foliowy. Tempki nie mierzę, zaznaczam sobie tylko sluz i objawy. czekam teraz na kolejną @.
Jak wrócę do domku to postaram się troszkę nadrobić. Widziałam że nowe forumowe dzieciaczki przyszły na świat - gratuluję
Za resztę trzymam kciuki i oczywiście pamiętam o Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 13:30
Żanet, caffe, ania.g, malgos741, Mega, samira, Simba, mysza1975, inessa, Bursztyn, Niuta, moremi, peppapig, gosia7122, Lucky, Parka, macduska, Sabina, BISCA, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No to pozamiatane.
Ja mojego nauczyłam zasypiania z pieluszką przy buzi, a nawet na oczach. Próbowałaś?
Kładę go na łóżku, przykrywam i zasypia. Często leżę z nim, ale gdy jest padnięty to nawet nie muszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 13:58
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak ja nie lubię z komórki pisać zawsze coś słownik przekreci.
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Choć nie jestem mamusią też widziałam ten sposób, moja mama teraz pilnuje 1,5 rocznego chłopczyka on zasypia z kocykiem nawet jak jest upał.
szuka jej nawet zeby się przytulić, jest to wygodne
Mega, malgos741, mysza1975, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie ponownie!!!!
Wróciłam do pracy, odgruzowuję zaległości, trochę tego się nazbierało. Ale co tam dam radę. W pracy ok, niektórzy myśleli że byłam na urlopie, bo siedzą na innym piętrze i nawet nie zauważyli że mnie nie było. Inni wyrozumiali nie zadawali pytan.
Poza tym odpoczęlismy zregenerowaliśmy siły, zmienilismy miejsce zamieszkania i do przodu, zyjemy dalej. Ten rok nie był łaskawy dla nas bo od pol roku wciaż pod górkę, jak nie mąż to ja i tak chodzimy po lekarzach i szpitalach.
Zaczełam znów brac kwas foliowy. Tempki nie mierzę, zaznaczam sobie tylko sluz i objawy. czekam teraz na kolejną @.
Jak wrócę do domku to postaram się troszkę nadrobić. Widziałam że nowe forumowe dzieciaczki przyszły na świat - gratuluję
Za resztę trzymam kciuki i oczywiście pamiętam o Was.mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dziewczyny, szukajac info o niedroznosci, na stronie jednej z klinik nieplodnosci znalazlam info, ze obecnie hsg jest metoda historyczna, ze wiodace kliniki sprawdzaja niedroznosc za pomoca usg - musi byc do tego najnowoczesniejszy sprzet usg.[/QUO
Dzień dobry w tę słoneczną środęprzynajmniej na Mazowszu
Może i historycznaale jednak ogólnie stosowana, ja miałam tradycyjnie tzn. z kontrastem i szkodliwymi promieniami rentgena w prywatnej klinice, ale fakt sporo ma tę opcję z Sono-HSG z balonikiem i solą fizjologiczną - podobno mniej bolesne od prehistorycznego
i ze względu na brak promieniowania może zdrowsze i co też ważne nie każda babka może mieć podawany kontrast a przygotowanie do badanie w sumie takie samo. Zastanawiam się tylko czy można je zrobić np w szpitalu na NFZ? Prywatnie jak najbardziej u mnie 800 zł
Parka lubi tę wiadomość
-
Z tą pieluszką to uważajcie. Pamiętam kiedyś jak na jednym rejsie facet lat 27 zasypiał z pieluszką na twarzy, bo mamusia go tak nauczyła i on bez pieluszki nie zaśnie
iwcia77, mysza1975, peppapig, Mega, kapturnica, Żanet, Pusurek, Bursztyn, Alis, macduska, Sabina, malgos741, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycześć dziewczyny załapałam internet
byłam na wizycie u gina owulacja potwierdzona, teraz czekam
jeśli sie nie uda to mam clo od następnego cyklu i monitoring w 12 dniu cyklu
kiedy ja WAS uzupełnięnie wiem
pozdrawiam wszystkie dziewczyny i brzuszki i dzieciaczkimysza1975, moremi, Mega, Żanet, ania.g, samira, iwcia77, Bursztyn, Pusurek, Parka, Sabina, malgos741, caffe, Niuta, Dorka1979 lubią tę wiadomość