35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Czy to mozliwe zeby bromergon sprawial ze poranne wstawanie jest cierpieniem? I ze strasznie chce sie spac i nic sie w ogole nie chce?Mega, Bursztyn, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wiec to jednak wina Tuska
trzeba będzie sobie znaleźć innego kozła (osła)
kapturnica, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ano mam to samo...Znaczy moje poranne problemy ze wstaniem, moge zrzucic na bromka?
Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Teraz sie okazuje, ze wszystkie wiedzialy, ze bujaczek nie dziala??
A Bozia tak agitowala... moze ma prowizje od sprzedazy?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale to nic a nic nie dziala...Maly lezy grzecznie???
ania.g, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
helol, w radio zet leca depeche mode
stare czasy sie przypomnialy
Simba- brzuszek super!
Pusur- ja tez widze ze sunus podobny do mamusi
Mysza- porodu na pewno nie przespiszna fb jest taki kawal:
- mamusiu o ktorej sie urodzilem?
- o 4 nad ranem, synku
- ojej! to chyba cie obudzilem?kapturnica, ania.g, malgos741, mysza1975, Pusurek, Mega, inessa, Dorka1979, Żanet, samira, Niuta, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Lezy grzecznie. Ale on tak i bez bujaczka lezy grzecznie - galy szeroko otwarte i gada. Tylko, ze po 2 godzinach gadania juz ma nerwa, bo zmeczony jest. A tu spac mial, no!
U mnie mlody zasypial(jak na faceta przystalo)jedynie przy cyckuania.g, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Hmmm hmmm..Czyli nie do konca bujak spelnia swoja role..
U mnie mlody zasypial(jak na faceta przystalo)jedynie przy cyckuMega, iwcia77, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Simba brzusio śliczny.
Nie odzywalam się bo komp miałam zajęty przez męża, no i w końcu nowe seriale weszły na antenę , można w końcu coś normalnego pooglądać.
Dentysta dziś zaliczony a w pracy dziś laba czyli nudy.
Ineska dobrze że wiesz co możesz brać, ach ci lekarze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 12:40
kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77, Żanet, ania.g, ewka80, moremi, peppapig, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017