35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ano mam to samo...Znaczy moje poranne problemy ze wstaniem, moge zrzucic na bromka?Bursztyn wrote:Dzien dobry
Czy to mozliwe zeby bromergon sprawial ze poranne wstawanie jest cierpieniem? I ze strasznie chce sie spac i nic sie w ogole nie chce?
Mega, Bursztyn, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Już niedługoBursztyn wrote:wiec to jednak wina Tuska

trzeba będzie sobie znaleźć innego kozła (osła)
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Na Bronka?kapturnica wrote:Ano mam to samo...Znaczy moje poranne problemy ze wstaniem, moge zrzucic na bromka?

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz sie okazuje, ze wszystkie wiedzialy, ze bujaczek nie dziala??Mega wrote:Naiwna

A Bozia tak agitowala... moze ma prowizje od sprzedazy?
caffe, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Etam zaraz tam nie działa. Zależy od dziecka. Moja Miśka spała w leżaczku.Pusurek wrote:Teraz sie okazuje, ze wszystkie wiedzialy, ze bujaczek nie dziala??
A Bozia tak agitowala... moze ma prowizje od sprzedazy?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyLezy grzecznie. Ale on tak i bez bujaczka lezy grzecznie - galy szeroko otwarte i gada. Tylko, ze po 2 godzinach gadania juz ma nerwa, bo zmeczony jest. A tu spac mial, no!kapturnica wrote:Ale to nic a nic nie dziala...Maly lezy grzecznie???
ania.g, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
helol, w radio zet leca depeche mode
stare czasy sie przypomnialy 
Simba- brzuszek super!
Pusur- ja tez widze ze sunus podobny do mamusi
Mysza- porodu na pewno nie przespisz
na fb jest taki kawal:
- mamusiu o ktorej sie urodzilem?
- o 4 nad ranem, synku
- ojej! to chyba cie obudzilem?
kapturnica, ania.g, malgos741, mysza1975, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, Niuta, moremi, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Hmmm hmmm..Czyli nie do konca bujak spelnia swoja role..Pusurek wrote:Lezy grzecznie. Ale on tak i bez bujaczka lezy grzecznie - galy szeroko otwarte i gada. Tylko, ze po 2 godzinach gadania juz ma nerwa, bo zmeczony jest. A tu spac mial, no!
U mnie mlody zasypial(jak na faceta przystalo)jedynie przy cycku
ania.g, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo i po bujaczku... Zrobil afere, teraz lezy na sofie i slucha swojej pozytywki. Se nie pospie znaczy, bo trzeba bedzie isc na spacer z wozkiem. To jedyne co dziala...kapturnica wrote:Hmmm hmmm..Czyli nie do konca bujak spelnia swoja role..
U mnie mlody zasypial(jak na faceta przystalo)jedynie przy cycku
Mega, iwcia77, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.

Simba brzusio śliczny.
Nie odzywalam się bo komp miałam zajęty przez męża, no i w końcu nowe seriale weszły na antenę , można w końcu coś normalnego pooglądać.
Dentysta dziś zaliczony a w pracy dziś laba czyli nudy.
Ineska dobrze że wiesz co możesz brać, ach ci lekarze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 12:40
kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77, Żanet, ania.g, ewka80, moremi, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017