X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja mam nadal brzuszek Żanet

Sprawdzilam - w telefonie mam brzuszek Żanet, a w ipadzie caly czas synek Pusurka w awatarze Żanet. Widzac synka Pusurka a pod spodem suwaczek ciazowy pomyslalam ze Pusurek znowu w ciazy. Pusurku, jestes we wszystkim taka ekspresowa, ze wcale by mnie to nie zdziwilo :)

kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, iwcia77, malgos741, inessa, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szukajac info o niedroznosci, na stronie jednej z klinik nieplodnosci znalazlam info, ze obecnie hsg jest metoda historyczna, ze wiodace kliniki sprawdzaja niedroznosc za pomoca usg - musi byc do tego najnowoczesniejszy sprzet usg.

mysza1975, ania.g, iwcia77, inessa, Beatka.jk, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Ciężkie noce teraz mam. Kręcę się i nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i wsłuchuje się w siebie czy nic się nie zaczyna. Jakie schizy mam, że przegapię ten moment. Wszystkie, które urodziły albo są tuż przed to doświadczone matki, a ja cóż - stara pierworódka.

No i w ogóle mój nastrój coś nie teges.

Mega, ania.g, iwcia77, Żanet, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I obudziłam się z tak spuchniętymi palcami u rąk, że ledwo zdjęłam obrączkę, no i to wystarczyło, żebym sobie popłakała, bo nie zdejmowałam jej od ślubu.

Dorka1979, Mega, ania.g, iwcia77, malgos741, Żanet, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dzień dobry.

Ciężkie noce teraz mam. Kręcę się i nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i wsłuchuje się w siebie czy nic się nie zaczyna. Jakie schizy mam, że przegapię ten moment. Wszystkie, które urodziły albo są tuż przed to doświadczone matki, a ja cóż - stara pierworódka.

Myszą nie martw sie, tego sie nie da przegapić ;)
    Nie stresuj sie, wycisz i wypoczywaj póki możesz, będzie dobrze....

Dorka1979, mysza1975, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Sprawdzilam - w telefonie mam brzuszek Żanet, a w ipadzie caly czas synek Pusurka w awatarze Żanet. Widzac synka Pusurka a pod spodem suwaczek ciazowy pomyslalam ze Pusurek znowu w ciazy. Pusurku, jestes we wszystkim taka ekspresowa, ze wcale by mnie to nie zdziwilo :)
    Zanet - oddaj Adamka! ;)
    Co to kolejnej ciazy - pojdzie chyba do projektow niezrealizowanych - chyba mi sie kolejny raz juz nie chce. ;) Adas wyglada jak na razie na mocno absorbujacego goscia. Fakt, ze mam pomocnikow - corka jest rewelacyjna, powiedzialabym, ze lepsza niz chlop, bo ten to sie rano zawinie, spyla do pracy i tyle go widzieli. Pomaga jak wroci, jasna sprawa, ale mi najbardziej doskwiera brak snu, a tego wieczorem juz nie uskutecznie. Wory pod oczami mam do nosa. ;)
    Ale dzieki za wiare w moja plodnosc - to tez ciekawe, co z nia potem bedzie. :)

Dzien dobry i milego dnia! :)

mysza1975, ania.g, Mega, Parka, iwcia77, malgos741, inessa, Dorka1979, Żanet, moremi, ewka80, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej! :P Do roboty, moje panie, nie chowac sie tam po katach i tak was to nie ominie. ;) :P

mysza1975, Mega, Parka, iwcia77, malgos741, Dorka1979, Żanet, moremi, ewka80, gosia7122, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dziewczyny, szukajac info o niedroznosci, na stronie jednej z klinik nieplodnosci znalazlam info, ze obecnie hsg jest metoda historyczna, ze wiodace kliniki sprawdzaja niedroznosc za pomoca usg - musi byc do tego najnowoczesniejszy sprzet usg.
    no to ta historia nadal zyje w 90% klinik i szpitali w Europie :)

mysza1975, kapturnica, Parka, iwcia77, inessa, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    I obudziłam się z tak spuchniętymi palcami u rąk, że ledwo zdjęłam obrączkę, no i to wystarczyło, żebym sobie popłakała, bo nie zdejmowałam jej od ślubu.
    Myszko, ja sie cieszylam akurat kiedy zdjelam sobie obraczke z palca ;)
    Jeszcze troche i bedziesz miala porod za soba, a kto wie- moze Wojtek Ci zaskoczy i sie troche pospieszy? :)

mysza1975, ania.g, kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Czy to mozliwe zeby bromergon sprawial ze poranne wstawanie jest cierpieniem? I ze strasznie chce sie spac i nic sie w ogole nie chce? ;)

mysza1975, kapturnica, Mega, malgos741, macduska, Beatka.jk, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej! :P Do roboty, moje panie, nie chowac sie tam po katach i tak was to nie ominie. ;) :P
    Powiedz to Bozi i Żanet. My z Myszą mamy jeszcze czas ;)

mysza1975, Pusurek, Mega, iwcia77, Żanet, moremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dzień dobry.

Mysza, będzie dobrze. Porodu nie da się przegapić. Poza tym doświadczenie doświadczeniem ale każdy poród jest inny. Mnie teraz co chwila coś boli ale staram się wrzucić na luz choć czuję że czas pędzi.

mysza1975, iwcia77, Dorka1979, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Co to za poganianie. Rodzimy o czasie jak natura nakazuje.

Bursztyn, Pusurek, ania.g, Mega, iwcia77, malgos741, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis wielki test bujaczka XXI wieku. ;) Co prawda jeszcze bez wibry, bo to cholerstwo wymaga 5 duzych baterii i ta piata sie nie znalazla, ale jest bujanie i dzwiek ( jakies szumy, albo to auta albo przeplywy krwi - ciezko rozpoznac ) ;) Na razie Adas bimba sie i slucha, ale kurka nie spi, chociaz ziewa. Ale takie zmyly to on wali non stop, niestety. Potrafi ziewac 2 godziny bez zadnego efektu. No nic, czekam dalej... ;)

ania.g, mysza1975, caffe, kapturnica, Mega, iwcia77, malgos741, inessa, Dorka1979, Żanet, samira, Niuta, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry
    Czy to mozliwe zeby bromergon sprawial ze poranne wstawanie jest cierpieniem? I ze strasznie chce sie spac i nic sie w ogole nie chce? ;)
    Chiba nie. ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Co to za poganianie. Rodzimy o czasie jak natura nakazuje.
    O czasie, o czasie. ;) Kazda tak myslala. ;)

mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chiba nie. ;)
    wiec to jednak wina Tuska ;)

Pusurek, kapturnica, Mega, iwcia77, Simba, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiec to jednak wina Tuska ;)
    Albo klimatu. ;)

iwcia77, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem na etapie wybierania kolorów farb i sprawdzania cen. Remont zaczyna się w piątek...

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ja jestem na etapie wybierania kolorów farb i sprawdzania cen. Remont zaczyna się w piątek...

U nas też mam nadzieję. Tapety już są i farba do sufitów,

ania.g lubi tę wiadomość

‹‹ 4280 4281 4282 4283 4284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ