35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Ja mam nadal brzuszek Żanet
Sprawdzilam - w telefonie mam brzuszek Żanet, a w ipadzie caly czas synek Pusurka w awatarze Żanet. Widzac synka Pusurka a pod spodem suwaczek ciazowy pomyslalam ze Pusurek znowu w ciazy. Pusurku, jestes we wszystkim taka ekspresowa, ze wcale by mnie to nie zdziwilokapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, iwcia77, malgos741, inessa, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, szukajac info o niedroznosci, na stronie jednej z klinik nieplodnosci znalazlam info, ze obecnie hsg jest metoda historyczna, ze wiodace kliniki sprawdzaja niedroznosc za pomoca usg - musi byc do tego najnowoczesniejszy sprzet usg.
mysza1975, ania.g, iwcia77, inessa, Beatka.jk, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ciężkie noce teraz mam. Kręcę się i nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i wsłuchuje się w siebie czy nic się nie zaczyna. Jakie schizy mam, że przegapię ten moment. Wszystkie, które urodziły albo są tuż przed to doświadczone matki, a ja cóż - stara pierworódka.
No i w ogóle mój nastrój coś nie teges.Mega, ania.g, iwcia77, Żanet, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
I obudziłam się z tak spuchniętymi palcami u rąk, że ledwo zdjęłam obrączkę, no i to wystarczyło, żebym sobie popłakała, bo nie zdejmowałam jej od ślubu.
Dorka1979, Mega, ania.g, iwcia77, malgos741, Żanet, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry.
Ciężkie noce teraz mam. Kręcę się i nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i wsłuchuje się w siebie czy nic się nie zaczyna. Jakie schizy mam, że przegapię ten moment. Wszystkie, które urodziły albo są tuż przed to doświadczone matki, a ja cóż - stara pierworódka.
No i w ogóle mój nastrój coś nie teges.
Nie stresuj sie, wycisz i wypoczywaj póki możesz, będzie dobrze....Dorka1979, mysza1975, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Sprawdzilam - w telefonie mam brzuszek Żanet, a w ipadzie caly czas synek Pusurka w awatarze Żanet. Widzac synka Pusurka a pod spodem suwaczek ciazowy pomyslalam ze Pusurek znowu w ciazy. Pusurku, jestes we wszystkim taka ekspresowa, ze wcale by mnie to nie zdziwilo
Co to kolejnej ciazy - pojdzie chyba do projektow niezrealizowanych - chyba mi sie kolejny raz juz nie chce.Adas wyglada jak na razie na mocno absorbujacego goscia. Fakt, ze mam pomocnikow - corka jest rewelacyjna, powiedzialabym, ze lepsza niz chlop, bo ten to sie rano zawinie, spyla do pracy i tyle go widzieli. Pomaga jak wroci, jasna sprawa, ale mi najbardziej doskwiera brak snu, a tego wieczorem juz nie uskutecznie. Wory pod oczami mam do nosa.
Ale dzieki za wiare w moja plodnosc - to tez ciekawe, co z nia potem bedzie.
Dzien dobry i milego dnia!mysza1975, ania.g, Mega, Parka, iwcia77, malgos741, inessa, Dorka1979, Żanet, moremi, ewka80, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej!
Do roboty, moje panie, nie chowac sie tam po katach i tak was to nie ominie.
mysza1975, Mega, Parka, iwcia77, malgos741, Dorka1979, Żanet, moremi, ewka80, gosia7122, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dziewczyny, szukajac info o niedroznosci, na stronie jednej z klinik nieplodnosci znalazlam info, ze obecnie hsg jest metoda historyczna, ze wiodace kliniki sprawdzaja niedroznosc za pomoca usg - musi byc do tego najnowoczesniejszy sprzet usg.
mysza1975, kapturnica, Parka, iwcia77, inessa, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:I obudziłam się z tak spuchniętymi palcami u rąk, że ledwo zdjęłam obrączkę, no i to wystarczyło, żebym sobie popłakała, bo nie zdejmowałam jej od ślubu.
Jeszcze troche i bedziesz miala porod za soba, a kto wie- moze Wojtek Ci zaskoczy i sie troche pospieszy?mysza1975, ania.g, kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej!
mysza1975, Pusurek, Mega, iwcia77, Żanet, moremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mysza1975 wrote:Dzień dobry.
No i w ogóle mój nastrój coś nie teges.mysza1975, iwcia77, Dorka1979, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:A w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej!
Co to za poganianie. Rodzimy o czasie jak natura nakazuje.Bursztyn, Pusurek, ania.g, Mega, iwcia77, malgos741, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas dzis wielki test bujaczka XXI wieku.
Co prawda jeszcze bez wibry, bo to cholerstwo wymaga 5 duzych baterii i ta piata sie nie znalazla, ale jest bujanie i dzwiek ( jakies szumy, albo to auta albo przeplywy krwi - ciezko rozpoznac )
Na razie Adas bimba sie i slucha, ale kurka nie spi, chociaz ziewa. Ale takie zmyly to on wali non stop, niestety. Potrafi ziewac 2 godziny bez zadnego efektu. No nic, czekam dalej...
ania.g, mysza1975, caffe, kapturnica, Mega, iwcia77, malgos741, inessa, Dorka1979, Żanet, samira, Niuta, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny