35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Ja mam nadal brzuszek Żanet
Sprawdzilam - w telefonie mam brzuszek Żanet, a w ipadzie caly czas synek Pusurka w awatarze Żanet. Widzac synka Pusurka a pod spodem suwaczek ciazowy pomyslalam ze Pusurek znowu w ciazy. Pusurku, jestes we wszystkim taka ekspresowa, ze wcale by mnie to nie zdziwilo
kapturnica, mysza1975, ania.g, Pusurek, iwcia77, malgos741, inessa, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, szukajac info o niedroznosci, na stronie jednej z klinik nieplodnosci znalazlam info, ze obecnie hsg jest metoda historyczna, ze wiodace kliniki sprawdzaja niedroznosc za pomoca usg - musi byc do tego najnowoczesniejszy sprzet usg.
mysza1975, ania.g, iwcia77, inessa, Beatka.jk, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ciężkie noce teraz mam. Kręcę się i nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i wsłuchuje się w siebie czy nic się nie zaczyna. Jakie schizy mam, że przegapię ten moment. Wszystkie, które urodziły albo są tuż przed to doświadczone matki, a ja cóż - stara pierworódka.
No i w ogóle mój nastrój coś nie teges.
Mega, ania.g, iwcia77, Żanet, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
I obudziłam się z tak spuchniętymi palcami u rąk, że ledwo zdjęłam obrączkę, no i to wystarczyło, żebym sobie popłakała, bo nie zdejmowałam jej od ślubu.
Dorka1979, Mega, ania.g, iwcia77, malgos741, Żanet, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Myszą nie martw sie, tego sie nie da przegapićmysza1975 wrote:Dzień dobry.
Ciężkie noce teraz mam. Kręcę się i nie mogę zasnąć, albo budzę się w środku nocy i wsłuchuje się w siebie czy nic się nie zaczyna. Jakie schizy mam, że przegapię ten moment. Wszystkie, które urodziły albo są tuż przed to doświadczone matki, a ja cóż - stara pierworódka.
Nie stresuj sie, wycisz i wypoczywaj póki możesz, będzie dobrze....
Dorka1979, mysza1975, kapturnica, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZanet - oddaj Adamka!Parka wrote:Sprawdzilam - w telefonie mam brzuszek Żanet, a w ipadzie caly czas synek Pusurka w awatarze Żanet. Widzac synka Pusurka a pod spodem suwaczek ciazowy pomyslalam ze Pusurek znowu w ciazy. Pusurku, jestes we wszystkim taka ekspresowa, ze wcale by mnie to nie zdziwilo

Co to kolejnej ciazy - pojdzie chyba do projektow niezrealizowanych - chyba mi sie kolejny raz juz nie chce.
Adas wyglada jak na razie na mocno absorbujacego goscia. Fakt, ze mam pomocnikow - corka jest rewelacyjna, powiedzialabym, ze lepsza niz chlop, bo ten to sie rano zawinie, spyla do pracy i tyle go widzieli. Pomaga jak wroci, jasna sprawa, ale mi najbardziej doskwiera brak snu, a tego wieczorem juz nie uskutecznie. Wory pod oczami mam do nosa. 
Ale dzieki za wiare w moja plodnosc - to tez ciekawe, co z nia potem bedzie.
Dzien dobry i milego dnia!
mysza1975, ania.g, Mega, Parka, iwcia77, malgos741, inessa, Dorka1979, Żanet, moremi, ewka80, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej!
Do roboty, moje panie, nie chowac sie tam po katach i tak was to nie ominie.
mysza1975, Mega, Parka, iwcia77, malgos741, Dorka1979, Żanet, moremi, ewka80, gosia7122, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
no to ta historia nadal zyje w 90% klinik i szpitali w EuropieParka wrote:Dziewczyny, szukajac info o niedroznosci, na stronie jednej z klinik nieplodnosci znalazlam info, ze obecnie hsg jest metoda historyczna, ze wiodace kliniki sprawdzaja niedroznosc za pomoca usg - musi byc do tego najnowoczesniejszy sprzet usg.
mysza1975, kapturnica, Parka, iwcia77, inessa, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Myszko, ja sie cieszylam akurat kiedy zdjelam sobie obraczke z palcamysza1975 wrote:I obudziłam się z tak spuchniętymi palcami u rąk, że ledwo zdjęłam obrączkę, no i to wystarczyło, żebym sobie popłakała, bo nie zdejmowałam jej od ślubu.

Jeszcze troche i bedziesz miala porod za soba, a kto wie- moze Wojtek Ci zaskoczy i sie troche pospieszy?
mysza1975, ania.g, kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
Powiedz to Bozi i Żanet. My z Myszą mamy jeszcze czasPusurek wrote:A w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej!

mysza1975, Pusurek, Mega, iwcia77, Żanet, moremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Mysza, będzie dobrze. Porodu nie da się przegapić. Poza tym doświadczenie doświadczeniem ale każdy poród jest inny. Mnie teraz co chwila coś boli ale staram się wrzucić na luz choć czuję że czas pędzi.mysza1975 wrote:Dzień dobry.
mysza1975, iwcia77, Dorka1979, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Pusurek wrote:A w ogole, to ja sie pytam, czemu zadna z kolejki ciezarowek nie rodzi? Nie zanizajcie statystyk - na forum sie rodzi ca. 14 dni wczesniej!

Co to za poganianie. Rodzimy o czasie jak natura nakazuje.
Bursztyn, Pusurek, ania.g, Mega, iwcia77, malgos741, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas dzis wielki test bujaczka XXI wieku.
Co prawda jeszcze bez wibry, bo to cholerstwo wymaga 5 duzych baterii i ta piata sie nie znalazla, ale jest bujanie i dzwiek ( jakies szumy, albo to auta albo przeplywy krwi - ciezko rozpoznac )
Na razie Adas bimba sie i slucha, ale kurka nie spi, chociaz ziewa. Ale takie zmyly to on wali non stop, niestety. Potrafi ziewac 2 godziny bez zadnego efektu. No nic, czekam dalej...
ania.g, mysza1975, caffe, kapturnica, Mega, iwcia77, malgos741, inessa, Dorka1979, Żanet, samira, Niuta, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH