35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no w standardzie : Casimiro!, Sigfrido, Sigismondo, Valeriano, Vladimiro, Orfeo, Liberio, Melanio, Mercurio, Silverio...reszty nie moge rozczytac, bo Alojz ma lekarska kaligrafieBursztyn wrote:o Jezu! chyba sie nie zgodzisz na takie...no...wynaturzenie ?
Dawaj, jakie jeszcze wymyslil?moremi, Pusurek, Żanet, Bursztyn, Sabina, Mega, caffe, Parka, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Oj tam, ciesz się, że Alojz nie jest Węgrem i nie chce syna nazwać Żelazko
kapturnica, iwcia77, Żanet, Sabina, caffe, ania.g, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mi to się podoba Igor, ale mój małż wyraził sprzeciw. Iwcia, a może zaznacz, że mają to być imiona czytelne na całym świecie?
Żanet, Sabina, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mi to się podoba Igor, ale mój małż wyraził sprzeciw. Iwcia, a może zaznacz, że mają to być imiona czytelne na całym świecie?
Uparl sie ,ze musi byc jaki jego na literke Diwcia77, moremi, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Igor jest na mojej liscie
ale Alojz sie krzywi
, a co do Zelazka to zes pojechala
moremi wrote:Mi to się podoba Igor, ale mój małż wyraził sprzeciw. Iwcia, a może zaznacz, że mają to być imiona czytelne na całym świecie?moremi, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dziewczyny, myślałam, że pęknę: wracam do domu, biorę ipada i co? Owszem, Żanet jest Żanet ze swoim nowym pięknym brzuchem w awatarku, za to uwaga .... w awatarze Pusurka jest .... Vagina Ewy!
No nie mogę, co to moze byc? Przedtem nic nie zmieniało!Granda jakas!
kapturnica, iwcia77, moremi, Żanet, malgos741, Mega, caffe, Parka, ania.g, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no w standardzie : Casimiro!, Sigfrido, Sigismondo, Valeriano, Vladimiro, Orfeo, Liberio, Melanio, Mercurio, Silverio...reszty nie moge rozczytac, bo Alojz ma lekarska kaligrafie
iwcia77, moremi, Sabina, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nie, on wie ze to musi byc takie imie, zeby ewentualnie polskie dzieci sobie jezykow nie polamaly
ani wloskie ani polskie do konca nie bedzie
kapturnica wrote:No bo pewnie bedzie chcial wloskie a Ty polskie imie..Musicie pojsc na kompromis jednym slowem...moremi, Żanet, Sabina, inessa, Pusurek, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Żanet, wyglądasz fantastycznie
muszę przyznać, że na tej fotce wyglądasz o wiele zgrabniej niż na poprzedniej. Pięknie
Moremi, lejesz miód na moje serce
Dziewczyny, jak mnie tak dzisiaj tak pięknie skomplementowałyście to od razu lepiej się czujęmoremi, inessa, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:moremi wrote:Żanet, wyglądasz fantastycznie
muszę przyznać, że na tej fotce wyglądasz o wiele zgrabniej niż na poprzedniej. Pięknie
Moremi, lejesz miód na moje serce
Dziewczyny, jak mnie tak dzisiaj tak pięknie skomplementowałyście to od razu lepiej się czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:57
Żanet, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny