35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no w standardzie : Casimiro!, Sigfrido, Sigismondo, Valeriano, Vladimiro, Orfeo, Liberio, Melanio, Mercurio, Silverio...reszty nie moge rozczytac, bo Alojz ma lekarska kaligrafie
Mnie sie podoba Valeriano, a co tamSabina, Żanet, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żanet brzuszek fantastyczny! Pięknie wyglądasz
Iwcia imiona zabójcze, Ivo tylko mi pasujema chłop fantazje trzeba mu przyznać
Mandragora odezwalabys sie choć sloweczkiem marnym do nas, bo sie martwimy
A ja byłam na mieście kupic dziecku trampki do szkoły i kupiłam sobie zajebiste botki jesienneno cóż matce tez sie należy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:34
Sabina, iwcia77, caffe, Żanet, Parka, moremi, samira, malgos741, mandragora, mysza1975, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
Ok, awatary wróciły do normy, uff, bo juz sie nie moglam polapac
A imię Arcadio przeczytałam Acardio -troche sie tego Acardu bralo w poprzednich cyklach zeby ukrwienie w macicy poprawić
Nie mogę się doczekac relacji Reni z urlopu, a Wy?
A..., no i swieza relacja z jakiegos porodu by sie przydałabo cos adrenalina opadla po relacji pusurkowej
kto wie moze Bozia sie za chwile pochwali ze jej ta szyjka sie tak ekspresowo rozwarła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 21:01
Sabina, iwcia77, Mega, Pusurek, kapturnica, caffe, Żanet, moremi, ania.g, samira, malgos741, mysza1975, Simba, macduska, Reni lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:bylby jak znalazl na uspokojenie ehhe
iwcia77, kapturnica, Parka, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No i poczytalam o tej niedroznosci jajowodow bo mnie postraszylyscie i sprobuje biorac w tym cyklu clo jednoczesnie porobic sobie oklady borowinowe w folii (albo inaczej plastry borowinowe). Juz zamowilam w aptece
Żanet, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:No i poczytalam o tej niedroznosci jajowodow bo mnie postraszylyscie i sprobuje biorac w tym cyklu clo jednoczesnie porobic sobie oklady borowinowe w folii (albo inaczej plastry borowinowe). Juz zamowilam w aptece
robilam tez 3serie okladow z borowinowych plastrow plus ziolka na droznoscParka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No i poczytalam o tej niedroznosci jajowodow bo mnie postraszylyscie i sprobuje biorac w tym cyklu clo jednoczesnie porobic sobie oklady borowinowe w folii (albo inaczej plastry borowinowe). Juz zamowilam w aptece
moremi lubi tę wiadomość