35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:hahahahah!!!
moge tak nawet wyjsc do ludzi, bede mniej straszyc z folia
Albo zapalki w zeby i jak hannibalWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 21:33
Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Parka, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Powiem Ci ,ze bardzo smaczne rumiankiem pachnialy...Pilam prawie 3cykle..Mysle ,zeby znow powtorzyc serie i borowiny rowniez..Tylko kurdeta papranina mnie trochu odstrasza..No i seria borowin to 10okladow w cyklu potem przerwa..Nie powinno sie robic w czasie @
Czyli moge zaczac juz w tym tygodniu przed owulacją i potem ciągnac to w trakcie owu? Mam na mysli borowinę ?
Jutro odwiedze moj sklep zielarski w sprawie ziół o. Sroki.
Trudno, bedzie papranina, ale juz sie nastawilamania.g lubi tę wiadomość
-
Wywolana do tablicy jestem
przepraszam za mała nieobecność. Chyba musiałam odsapnac od wszystkiego po skurczowych historiach. Na dzień dzisiejszy wszystko opanowane i juz drugi dzień był spokój. Gdyby nie jeden lekarz to już dawno byłby spokój. No cóż mam chyba niefart do nich
postaram się już poprawić i będę częściej do was zaglądać. A Staś juz od kilku dni zaczął finał odczuwalne koziolki
przytulam was cieplutko i dziękuję za troskę i zainteresowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 21:36
kapturnica, malgos741, mysza1975, Żanet, Pusurek, Simba, Parka, macduska, paszczakin, samira, Mega, moremi, ania.g, Dorka1979, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No kochane nowy program na tvn z mamisynkami
kapturnica, mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
melduję się w dwupaku wciąż...byłam pół dnia na zakupach, a drugie pół na spotkaniu w knajpie z kumpelą na ślimakach:)
nic mnie nie bierze
gdyby mnie coś wzięło, a nie będę mieć dostępu do kompa - to dam znać Bursztynowi smsem, więc wszystko będzie na bieżąco
trochę Was nadrobiłam....
Ivo - bardzo ładne imię
Ktoś też pytał o efektywne bzykanie - reguły nie ma, ale przed owulką kilka dni przerwy, a potem co dwa dni....taki system proponowała moja ginka..i chyba tak większość robikapturnica, malgos741, mysza1975, Parka, Bursztyn, samira, Mega, moremi, ania.g, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Parka, a nie lepiej zdiagnozowac najpierw a dopiero potem ewentualnie dobrac odpowiedni specyfik lub lecznie do problemu- jesli takowy sie pojawi?
No pewnie lepiej, tyle, ze ja sie troche wożę z ta moja gin, nawet nie jedną. Bylam jeszcze u 2 innych gin w miedzyczasie, kazdy gdy patrzy na pesel to mowi, ze to kwestia wieku, a czas mnie goni. Ja nie jestem w sytuacji przymusowej, bo dzieci juz mam i wszyscy lekarze najpierw pytaja czy dzieci juz sa, jak sa, to o co chodzi - chyba przy tym trzecim juz tak sie nie upieramy. No i tak w kolko. No wiem, troche w tym brak konsekwencji. W kazdym razie w pewnym sensie diagnoza juz jest: pco plus wiek 43 lata przy ktorym plodnosc jest juz bardzo zanizona, cos ok. 4 % . Na pco zaczynam znowu brac clo, ktore kiedys dzialalo, jestem na diecie, inofolic, jeszcze wiecej staran by sie przydalo. Czasami zapominamy, ze owulacja moze byc 3 dni przed albo 3 dni po owu i wtedy te 2, 3 serca w okolicach owu moga nie wystarczyc. To jest nasz błąd. W tym cyklu i 3 nastepnych bedzie inaczej, obiecalam sobie. A potem, coz, chyba damy sobie spokoj. I tak jest dobrze.kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:malgos tak aktorzy..Poznaje jednego amminsynka gralw tych tasiemcach z zycia wziete..Ten co gadal ze matka ksiezniczka on ksiaze a laska sprzataczka..To sa wyrezyserowane imprezy
normalka
dlatego nie oglądam takich gówien
wogóle nie oglądam tvBursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
A propos imion. Mój M ostatnio zaczął coś wymyślać i mówi o Piotrusiu albo Krzysiu, ale nie ma zmiłuj, będzie Wojtuś i już.
Nie wiem czy się odważę na nowe zdjęcie brzucha. Mam wrażenie, że jest ogromny i rośnie z dnia na dzień, ale co się dziwić. Dokładnie 10 kg na plusie. Wczoraj chodziłam po sklepach i chciałam sobie coś kupić na poprawę humoru, ale to nie był dobry pomysł. Mam wrażenie, że we wszystkim wyglądam jak słoń i to mnie dobiło.Parka, Żanet, Bursztyn, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:malgos tak aktorzy..Poznaje jednego amminsynka gralw tych tasiemcach z zycia wziete..Ten co gadal ze matka ksiezniczka on ksiaze a laska sprzataczka..To sa wyrezyserowane imprezy
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kobitki wiecie co??/
Nie chce zebyscie to zle odebraly..Ale jak przyszlo nam na mysl ,zeby sie znow starac o drugie dziecko to jak popatrzylam w swoja metryke(listopad 79)to powtarzalam mojemu ,ze jestem juz za stara na dziecko i jak tobedzie wygladalo..Lekarz mipostuka w pesel palcem ze ostatni dzownek juz na mnie.....Trafiajac na ten watek wiem ,ze nic nie jest za pozno ..I mam jeszcze jakis zapas czasu by sie postarac, mimo braku malz na codzien...
Kurcze ciesze sie ,ze dajecie nadzieje i wiaren , ze jednak starsze o kilka lat kobietki daja rade zachodzic w ciaze i rodzic dzieci nawet dobrze po 40tce...
malgos741, Żanet, Parka, samira, Sabina, peppapig, Mega, moremi, ania.g, Dorka1979, Beatka.jk, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość