35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:nie było
ale nie czuje sie ciazowo....test kupilam lezy w szufladziestrachasz sie?
EwaT, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, jaki brzuchol! No i w koncu jakis konkretny goly, a nie ze sie panienki poubieraly w najlepsze kiecki do fotki z brzuchem.
A mi brzuch nie wisi, jest jak przed ciaza, a moze ciut mniejszy, bo mialam minimalna oponke skorna, a teraz jej nie ma. Ale smaruje sie przykladnie 2 razy dziennie i moze to jest tajemnica sukcesu. Zostalo mi chyba z 5 kremow na rozstepy ( tak, zaopatrzylam sie solidnie), jestem ciekawa, czy mi po nich stare rozstepy jeszcze bardziej zbledna. Bo nowych nie ma.
Dzien dobry w ogole znad sniadania! Wczesniej dziecie nie pozwolilo
a mialam Ci jezcze wczesniej napisac tylko zapomnialam- skad ty bierzesz takiego powera zeby i chate i dziecko i siebbie ogarnac i jeszcze grzyby zbierac i ciasta piec?
jestem pelna podziwuMega, mysza1975, megan8, iwcia77, Pusurek, samira, Żanet, Sabina, moremi, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nie miałam czasu pisać, ale powiem Wam tyle: kultura w narodzie zanika! Wczoraj przemieszczałam się trochę komunikacja miejską po Krakowie. Zero kultury i szacunku dla ciężarnych, młodzież siedzi zapatrzona w swoje komórki iphony i co tam jeszcze mają i nie zauważa nic co się dzieje dookoła. Ja nie umiem epatować swoim stanem, zwłaszcza, że nic złego się nie dzieje, ale chodzi mi o sam fakt, że nikt z własnej woli nie podniósł swojej szanownej d..py żeby mi ustąpić miejsca. No chyba, ze wszyscy myślą, że jestem taka gruba z przeżarcia i w duchu się śmieją- żarła to nich teraz ma!EwaT, Bursztyn, Parka, caffe, iwcia77, Pusurek, samira, Żanet, ania.g, Bozia3, Sabina, moremi, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to sukces!
a mialam Ci jezcze wczesniej napisac tylko zapomnialam- skad ty bierzesz takiego powera zeby i chate i dziecko i siebbie ogarnac i jeszcze grzyby zbierac i ciasta piec?
jestem pelna podziwu
A tak na poważnie Pusur jak wam idzie karmienie?mysza1975, Parka, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie
mam juz dosc stresu, olewam wszystkoEwaT, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A i jeszcze taka ciekawostka z serii nie pamięta wół jak cielęciem był. Wczoraj poszłam na spacer z kumpelka, ma 9 miesięczna córcię - słodziak jakich mało. Sama miała trudności z zajściem, śluzem - brała wiesiołek, siemię lniane i olej lniany. I mówi do mnie wczoraj: ale jak ty możesz nie miec sluzu??? Mnie po porodzie to sie leje, dokładnie wiem kiedy mam dni płodne, taki mam śluz rozciagliwy. Wtf? Popatrzyłam z niedowierzaniem....
Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry!
Nie miałam czasu pisać, ale powiem Wam tyle: kultura w narodzie zanika! Wczoraj przemieszczałam się trochę komunikacja miejską po Krakowie. Zero kultury i szacunku dla ciężarnych, młodzież siedzi zapatrzona w swoje komórki iphony i co tam jeszcze mają i nie zauważa nic co się dzieje dookoła. Ja nie umiem epatować swoim stanem, zwłaszcza, że nic złego się nie dzieje, ale chodzi mi o sam fakt, że nikt z własnej woli nie podniósł swojej szanownej d..py żeby mi ustąpić miejsca. No chyba, ze wszyscy myślą, że jestem taka gruba z przeżarcia i w duchu się śmieją- żarła to nich teraz ma!
ale faktycznie, ludzie sa tak przyrosnieci do swoich telefonow ze nie widza co sie dookola dzieje, odcinaja zmysly od swiata zewnetrznego, bo allbo sluchawki na lbie albo galy wlepione non stop w ekranik. Degenaracja spoleczenstwa (i to wcale nie przez alkohol).Parka, mysza1975, iwcia77, Sabina, moremi, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny jak długo wypadały wam włosy po porodzie? masakra, moje włosy sa wszędzie
ale teraz juz wjest lepiej.
Wiem, ze stosowala ampulki Farmony i bardzo sobie chwalila.
http://beautyhairandfashion.blogspot.co.uk/2012/01/farmona-radical-kuracja-w-ampukach.htmlEwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny jak długo wypadały wam włosy po porodzie? masakra, moje włosy sa wszędzie
ale moja mama ma teraz z tym problem, co prawda nie pi porodzie
zakupiłam jej biowax seria med- żel na porost, szampon i odżywkę. Podobno skuteczne. Kilka moich pacjentek tez chwalilo sobie ta serię.
EwaT lubi tę wiadomość
-
Bryyy dziewczyny..Dopadlam neta w wolnej chwili..Piekne te Wasze brzuszki i kazdej z osobna zazdroszcze
Ja uskuteczniam zycie towarzyskie..Czas najwyzszy przestac myslec tylko o zaciazaniuewka80, mysza1975, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mojej bratowej wypadaly przez pare miesiecy (miala dlugie) wkoncu musiala sciac
http://beautyhairandfashion.blogspot.co.uk/2012/01/farmona-radical-kuracja-w-ampukach.html -
do " drogerii" z tym linkiem -prosze
witamBursztyn wrote:mojej bratowej wypadaly przez pare miesiecy (miala dlugie) wkoncu musiala sciac
http://beautyhairandfashion.blogspot.co.uk/2012/01/farmona-radical-kuracja-w-ampukach.htmlmegan8, mysza1975, samira, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
zapraszam do " drogerii"mandragora wrote:Mi się uspokoiło szybko ale ja mam krótkie i dużo wiec może nawet nie zauważyłam
ale moja mama ma teraz z tym problem, co prawda nie pi porodzie
zakupiłam jej biowax seria med- żel na porost, szampon i odżywkę. Podobno skuteczne. Kilka moich pacjentek tez chwalilo sobie ta serię.
-
dziendoberek
Mysza- brzuch ciazowy elegancki
Bozia- streszczenie na 6+a brzuch masz naprawde wielki
, chyba wiekszego jeszcze nie widzialam
, gdybym nie wiedziala, ze tam jest tylko Kajetan to obstawialabym trojaczki
Alis- badzcie dzielne i niech ten szpital sie szybko skonczy...
Bliska - telepatycznie cie wywolalamwczoraj przed snem o tobie myslalam i dzis mialam na forum napisac : czy ktoras ma jakies wiesci od ciebie
mysza1975, samira, Żanet, Mega, Alis, Bozia3, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość