X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie było
    ale nie czuje sie ciazowo....test kupilam lezy w szufladzie
    Czuje nie czuje to pojęcie względne ;) strachasz sie? ;)

EwaT, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessssu jak mi sie nie chce! Idę po 2 kawę bo padnę, łeb mi rozwali za chwile...

Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, jaki brzuchol! No i w koncu jakis konkretny goly, a nie ze sie panienki poubieraly w najlepsze kiecki do fotki z brzuchem. :P
    A mi brzuch nie wisi, jest jak przed ciaza, a moze ciut mniejszy, bo mialam minimalna oponke skorna, a teraz jej nie ma. Ale smaruje sie przykladnie 2 razy dziennie i moze to jest tajemnica sukcesu. Zostalo mi chyba z 5 kremow na rozstepy ( tak, zaopatrzylam sie solidnie :D ), jestem ciekawa, czy mi po nich stare rozstepy jeszcze bardziej zbledna. Bo nowych nie ma. :)
    Dzien dobry w ogole znad sniadania! Wczesniej dziecie nie pozwolilo :)
    no to sukces! :)
    a mialam Ci jezcze wczesniej napisac tylko zapomnialam- skad ty bierzesz takiego powera zeby i chate i dziecko i siebbie ogarnac i jeszcze grzyby zbierac i ciasta piec? :)
    jestem pelna podziwu :)

Mega, mysza1975, megan8, iwcia77, Pusurek, samira, Żanet, Sabina, moremi, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jessssu jak mi sie nie chce! Idę po 2 kawę bo padnę, łeb mi rozwali za chwile...
    jestem w tej samej sytuacji...

Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Nie miałam czasu pisać, ale powiem Wam tyle: kultura w narodzie zanika! Wczoraj przemieszczałam się trochę komunikacja miejską po Krakowie. Zero kultury i szacunku dla ciężarnych, młodzież siedzi zapatrzona w swoje komórki iphony i co tam jeszcze mają i nie zauważa nic co się dzieje dookoła. Ja nie umiem epatować swoim stanem, zwłaszcza, że nic złego się nie dzieje, ale chodzi mi o sam fakt, że nikt z własnej woli nie podniósł swojej szanownej d..py żeby mi ustąpić miejsca. No chyba, ze wszyscy myślą, że jestem taka gruba z przeżarcia i w duchu się śmieją- żarła to nich teraz ma!

EwaT, Bursztyn, Parka, caffe, iwcia77, Pusurek, samira, Żanet, ania.g, Bozia3, Sabina, moremi, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czuje nie czuje to pojęcie względne ;) strachasz sie? ;)

nie
    mam juz dosc stresu, olewam wszystko

Mega, mysza1975, Bursztyn, Parka, BISCA, Żanet, Bozia3, Sabina, moremi, macduska, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to sukces! :)
    a mialam Ci jezcze wczesniej napisac tylko zapomnialam- skad ty bierzesz takiego powera zeby i chate i dziecko i siebbie ogarnac i jeszcze grzyby zbierac i ciasta piec? :)
    jestem pelna podziwu :)
    Pewnie chowa pod stołem jakieś wspomagacze ;)
    A tak na poważnie Pusur jak wam idzie karmienie?

mysza1975, Parka, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie
    mam juz dosc stresu, olewam wszystko
    Grzeczna dziewczynka! Tak trzymaj! Co ma być to będzie i tak nic już nie zmienisz.

EwaT, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A i jeszcze taka ciekawostka z serii nie pamięta wół jak cielęciem był. Wczoraj poszłam na spacer z kumpelka, ma 9 miesięczna córcię - słodziak jakich mało. Sama miała trudności z zajściem, śluzem - brała wiesiołek, siemię lniane i olej lniany. I mówi do mnie wczoraj: ale jak ty możesz nie miec sluzu??? Mnie po porodzie to sie leje, dokładnie wiem kiedy mam dni płodne, taki mam śluz rozciagliwy. Wtf? Popatrzyłam z niedowierzaniem....
    Trzeba było jej powiedzieć czy już zapomniała jak miała przed ciążą

Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dzień dobry!

Nie miałam czasu pisać, ale powiem Wam tyle: kultura w narodzie zanika! Wczoraj przemieszczałam się trochę komunikacja miejską po Krakowie. Zero kultury i szacunku dla ciężarnych, młodzież siedzi zapatrzona w swoje komórki iphony i co tam jeszcze mają i nie zauważa nic co się dzieje dookoła. Ja nie umiem epatować swoim stanem, zwłaszcza, że nic złego się nie dzieje, ale chodzi mi o sam fakt, że nikt z własnej woli nie podniósł swojej szanownej d..py żeby mi ustąpić miejsca. No chyba, ze wszyscy myślą, że jestem taka gruba z przeżarcia i w duchu się śmieją- żarła to nich teraz ma!
    bez przesady, widac ze to jest ciazowy brzuch
    ale faktycznie, ludzie sa tak przyrosnieci do swoich telefonow ze nie widza co sie dookola dzieje, odcinaja zmysly od swiata zewnetrznego, bo allbo sluchawki na lbie albo galy wlepione non stop w ekranik. Degenaracja spoleczenstwa (i to wcale nie przez alkohol).

Parka, mysza1975, iwcia77, Sabina, moremi, Bliska 77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak długo wypadały wam włosy po porodzie? masakra, moje włosy sa wszędzie :(

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny jak długo wypadały wam włosy po porodzie? masakra, moje włosy sa wszędzie :(
    mojej bratowej wypadaly przez pare miesiecy (miala dlugie) wkoncu musiala sciac
    ale teraz juz wjest lepiej.
    Wiem, ze stosowala ampulki Farmony i bardzo sobie chwalila.

http://beautyhairandfashion.blogspot.co.uk/2012/01/farmona-radical-kuracja-w-ampukach.html

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Mi się uspokoiło szybko ale ja mam krótkie i dużo wiec może nawet nie zauważyłam ;) ale moja mama ma teraz z tym problem, co prawda nie pi porodzie ;) zakupiłam jej biowax seria med- żel na porost, szampon i odżywkę. Podobno skuteczne. Kilka moich pacjentek tez chwalilo sobie ta serię.

EwaT lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyy dziewczyny..Dopadlam neta w wolnej chwili..Piekne te Wasze brzuszki i kazdej z osobna zazdroszcze ;)
    Ja uskuteczniam zycie towarzyskie..Czas najwyzszy przestac myslec tylko o zaciazaniu :D

ewka80, mysza1975, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie pomogę niestety bo mi nie wypadały

EwaT, Pusurek lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

http://beautyhairandfashion.blogspot.co.uk/2012/01/farmona-radical-kuracja-w-ampukach.html
    dzieki dzis zakupie

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:42

caffe lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do " drogerii" z tym linkiem -prosze :)

witam :)
    Bursztyn wrote:

megan8, mysza1975, samira, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapraszam do " drogerii" :)
    mandragora wrote:
    Mi się uspokoiło szybko ale ja mam krótkie i dużo wiec może nawet nie zauważyłam ;) ale moja mama ma teraz z tym problem, co prawda nie pi porodzie ;) zakupiłam jej biowax seria med- żel na porost, szampon i odżywkę. Podobno skuteczne. Kilka moich pacjentek tez chwalilo sobie ta serię.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendoberek

Mysza- brzuch ciazowy elegancki :)

Bozia- streszczenie na 6+ :) a brzuch masz naprawde wielki :-O , chyba wiekszego jeszcze nie widzialam :), gdybym nie wiedziala, ze tam jest tylko Kajetan to obstawialabym trojaczki :)

Alis- badzcie dzielne i niech ten szpital sie szybko skonczy...<3

Bliska - telepatycznie cie wywolalam :) wczoraj przed snem o tobie myslalam i dzis mialam na forum napisac : czy ktoras ma jakies wiesci od ciebie :D

mysza1975, samira, Żanet, Mega, Alis, Bozia3, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4305 4306 4307 4308 4309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ