35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77, mysza1975, ewka80, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kurde zapomniałam z domu łopatki żeby swoje korzenie odkopać po zajęciach córki
dobrze ze mam komórkę z netem...
iwcia77, kapturnica, Bliska 77, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to zalezy mysza jak bylas ubrana.. jak tak jak na zdjeciu, to chuje, nie mlodziez
z drugiej strony jak do grubej sie powie przez przypadek- "niech pani siadzie, w ciazy trzeba uwazac" to moze dojsc do krepujacej sytuacji..
Brzucha nie miałam na wierzchu, ale bluzka mocno go opinała.iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Brzucha nie miałam na wierzchu, ale bluzka mocno go opinała.
mysza1975, ewka80, iwcia77, moremi, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Albo udawac ,ze bole sie zaczely porodowe
mysza1975, ewka80, iwcia77, caffe, moremi, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No i paaatrz jaki klimacik nawet by byla miejscowka gdzie nogi wyciagnac
iwcia77, kapturnica, ewka80, mysza1975, moremi, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:na razie mój się zabezpiecza ,bo więcej go nie ma niż jest ,więc po co mam się truć
jak będzie częściej w domu to się pomyśli
mała zdrowa ,już staje w łóżeczku ,obchodzi dookoła ,jako tako siedzi ,a ząbka jak nie widać tak nie widaćodpadają ze względu na moje rozjechane cykle. Wkładka jest droga, ale zakłada sie ją na ok. 5 lat i jakby policzyć 45 zł na każdy miesiąc za plastry, to oczywiście opłaci się wkładkę.
Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:to nie mozesz sie przerzucic zowu na butle? jak to Twoje mleko i po tym 4 razy wiecej spokoju, to w imie czego ten cyc w nocy?
A w ogole mam stresa, bo jutro znowu na badanie bilirubiny jedziemy do szpitala. Adas ma ciagle zazolcone oczka, chociaz reszta ciala jest ok. Miala tak ktoras, ze po 4 tygodniu jeszcze oczka byly zolte?Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
A ja dojechałam nad morze, takie miniwakacje do niedzieli, od razu poczułam inny klimat.
Pusurku, jak mój synek był taki mały to tez ciamkal z piersi ze co chwila musiałam go przystawiac bo się nie najadal, ale po jakimś czasie się nauczył i było dużo lepiej. Myślę że chłopaki tak mają. Wiem, łatwo powiedzieć : cierpliwości a Ty padasz na nos.kapturnica, moremi, mysza1975, ewka80, Bliska 77, Pusurek, samira, Dorka1979, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam. Padnięta po całym tygodniu pracy. Wczoraj byłam u ginka. Jakiś zamotany był. Fakt , że byłam ostatnia ale żeby mylić leki i dni cyklu to chyba przesada.Tym bardziej, że przecież mu mówiłam który to dzień zresztą miał kartę przed sobą. Jakoś czuję się olana przez niego.
Z dobrych wiadomości to ta, ze endo duże i pęcherzyki ze trzy się wzięły nie wiadomo skąd. Mamy je teraz podstymulować i we wtorek na monitoring.
mysza1975, moremi, Parka, Żanet, samira, iwcia77, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam jeszcze pytanie:
Chciałabym przeczytać całe forum od początki ale jak to zrobić żeby za każdym razem nie przewijać od pierwszej strony?
I jak do cholery wstawia się avatary i zdjęcia w stopce????. Mi nic się nie chce wstawić.moremi, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mam jeszcze pytanie:
Chciałabym przeczytać całe forum od początki ale jak to zrobić żeby za każdym razem nie przewijać od pierwszej strony?
I jak do cholery wstawia się avatary i zdjęcia w stopce????. Mi nic się nie chce wstawić.
Wejdz w ustawienia i w zakladke społecznośćiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Mam jeszcze pytanie:
I jak do cholery wstawia się avatary i zdjęcia w stopce????. Mi nic się nie chce wstawić.
Zobacz, adres w przeglądarce aktualnej (4450) strony wygląda tak:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,4450.html
Jeżeli zaczniesz czytać od początku ten temat i skończysz na, powiedzmy, 42 giej stronie to następnym razem podmieniasz numer w aktualnym adresie na 42.
Wówczas adres będzie wyglądał następująco:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,42.html
Po zmianie numeru wciskasz Enter i gotowe.
Co do avatara. Przygotuj małe zdjęcie, obrazek, które chcesz wstawić i klikaj:
Ustawienia, zakładka 'Społeczność', edytuj zdjęcie (pod avatarem) i wskazujesz przygotowany plik z avatarem.
Co do zdjęcia w podpisie to musisz je wysłać na jakiś serwer hostujący zdjęcia np: http://postimg.org/ i skopiować 'direct link' do tego zdjęcia.
Następnie w tej samej zakładce gdzie jest avatar 'wklejasz' ów link i dodajesz tag.
Będzie to wyglądało mniej więcej tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:11
Sabina, paszczakin, kapturnica, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Macduska, m.zd. nie da się przeczytać forum od jakiejś konkretnej daty, po prostu trzeba iść od początku i najwyżej dodawaj sobie do ulubionych w przeglądarce stronę na której danego dnia skończyłam czytać i potem od tego momentu czytaj dalej.
Ja żeby się cofnąć do daty mojego zniknięcia tj do marca siedziałam ok godziny i bezmyślnie klikalam co 2 strony w tył. Masakra. W końcu doszłam i dodałam do ulubionych żeby tam się cofnąć któregoś dnia jak mi się zachce nadrabiać paromiesieczne zaległości (może na L4 w ciąży? )Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:08
mysza1975, macduska, moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O Ewa widzę ze masz jednak sposób. Proszę umieść te info włącznie z tym jak umieścić zdjęcia w którymś wątku żeby to nie umknęło bo może się jeszcze przydać (może ja będę chciała umieścić brzuch ciążowy to wtedy przeczytam jak to zrobic). Wrzuć choćby do drogerii
mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość