X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ewa.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wieczora :)
    Samuel ma się dobrze, przytył, waży 3 kg, łożysko nadal się starzeje, ale spełnia swoją funkcję, przepływy w porządku. Na KTG zarejestrowano 2 malutkie skurcze ;) wody płodowe w normie, Mam liczyć ruchy i czekać. Jak przyjdzie pora to się urodzi ;) Na razie dobrze mu tam gdzie jest ;). W środę kolejne badanie :)

Miłego weekendu Dziewczynki :)

Idzie pełnia, a wtedy rodzi się najwięcej dzieci...

Pusurek, moremi, macduska, samira, Bozia3, inessa, mysza1975, Parka, kapturnica, monia 70, Sabina, Mega, Dorka1979, iwcia77, ania.g, ewka80, Bursztyn, malgos741, caffe, gosia7122, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwięcej dzieci rodzi się w poniedziałek, czyli dzień majsterski. Zobacz ile tutaj z tego dnia. I nic tylko "aaaa nie chce mi się pracować", "znowu poniedziałek....", "masakra", "kawy dajcie, bo zasnę". I tylko Pusurek nie z tego świata ;)

Żanet, Bliska 77, mysza1975, Parka, kapturnica, Sabina, Dorka1979, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanet, fajnie ze u Wqs wszystko ok ;)
    Caffe, zdradz mi tajemnice dlugosci snu swojego dziecka, moja w dzien spi bardzo srednio, w dzien nawet na spacerqch juz przestala, dzis podczas 4godzinnego spaceru drzemala dwa razy po ok 15 min, w nocy spi max dwie godziny, dzis np od godziny 4 przekrecala sie z boku na bok a ja razem z nia, w ciagu dnia zdrzemnelam sie ok 30 bo juz zasypialam na stojaco i to doslownie
    z karmieniem jest troszke lepiej jeszcze dwa tyg temu moje mleko stanowilo jakies 30% dzis juz ok 60%, akyualnie przerabiam kompot jablkowy, za rada klezanki, poki co nawet jest skuteczny

mysza1975, Żanet, iwcia77, samira, caffe, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny brzunioooo :)
    Żanet wrote:
    Witam się z wieczora :)
    Samuel ma się dobrze, przytył, waży 3 kg, łożysko nadal się starzeje, ale spełnia swoją funkcję, przepływy w porządku. Na KTG zarejestrowano 2 malutkie skurcze ;) wody płodowe w normie, Mam liczyć ruchy i czekać. Jak przyjdzie pora to się urodzi ;) Na razie dobrze mu tam gdzie jest ;). W środę kolejne badanie :)

Miłego weekendu Dziewczynki :)

Idzie pełnia, a wtedy rodzi się najwięcej dzieci...

ewka80, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny polece Wam super ksiazke <cichy wielbiciel>olgi rudnickiej o stalkingu..Co chora milosc moze zrobic z czlowiekiem..Normalnie na jednym wdechu przeczytalam od deski do deski...

Bliska 77, macduska, Parka, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny polece Wam super ksiazke <cichy wielbiciel>olgi rudnickiej o stalkingu..Co chora milosc moze zrobic z czlowiekiem..Normalnie na jednym wdechu przeczytalam od deski do deski...
    mam nadzieje ze znajde czas ;), przed porodem czytalam srednio 4-5 ksiazek w miesiacu, teraz od 18 sierpnia przeczytalam...jedna ;)

kapturnica, Parka, mysza1975, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, udało się!!!
    Mam króliczka!

kapturnica, Sabina, Parka, moremi, Mega, mysza1975, iwcia77, samira, Bliska 77, EwaT, inessa, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 09:32

Parka, moremi, mysza1975, iwcia77, ewka80, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Uff, udało się!!!
    Mam króliczka!
    Rozumiem, że to ma być nawiązanie do scen łóżkowych i nie tylko ;) Nic, tylko czekać aż się zaczniecie rozmnażać jak króliki :D
    A sygnaturka przydałaby się Mango. Jakoś do niej bardziej pasuje, niż do Ciebie :)
    Dobranoc :)

kapturnica, mysza1975, iwcia77, ewka80, Bliska 77, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Rozumiem, że to ma być nawiązanie do scen łóżkowych i nie tylko ;) Nic, tylko czekać aż się zaczniecie rozmnażać jak króliki :D
    A sygnaturka przydałaby się Mango. Jakoś do niej bardziej pasuje, niż do Ciebie :)
    Dobranoc :)
    A do mnie to co niby pasuje???

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A do mnie to co niby pasuje???
    Nie wiem jeszcze, ale na pewno nie to. Nie stoisz w miejscu. Nie chodzisz bez celu.
    Bardziej mi się z Forrestem kojarzysz. Może "Run, Forrest, run!" ;)

iwcia77, Mega, kapturnica, Parka, mysza1975, paszczakin, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet, dobre wieści. Pewnie lada moment urodzisz.
    Mój debilny szwagier wypuścił psy. Szukałam ich po całej okolicy i nic. Dopiero wróciłam. Niby mają mój telefon ale i tak się martwię. Kładę się w ciuchach bo może ktoś zadzwoni.

Dorka1979, samira, iwcia77, Bliska 77, Parka, Żanet, mysza1975, Bursztyn, Sabina, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania współczuję, mam nadzieje ze psy sie znajda...
    A mnie mój maz zrobił niespodziankę i zabrał wczoraj wieczorem na piwko i pizzę :D . Krótko było bo ja dziś do pracy ale bardzo miło...

moremi, ania.g, Bliska 77, Parka, mysza1975, Bursztyn, Dorka1979, Sabina, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z ranca w sobotę, udanego weekenda. Ja juz kawke wciagam ;)

moremi, kapturnica, ewka80, Bliska 77, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ania mi się właśnie śniło, że mi koty uciekły i tak się przestraszylam, że się obudziłam. Trzymam kciuki i jak coś mogę pomóc z ogłoszeniami.

Mega, kapturnica, ania.g, Parka, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki życzę miłej słonecznej soboty,a oto mój wykres :)
    20559a420305e63ffef487df5a6c51a5.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 09:56

ania.g, macduska, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

ewka
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Psy wróciły :) Jeszcze o 2:30 ich nie było, potem padłam. O 6 rano też pusto. Teraz wstaję i patrzę a Roxi śpi w budzie. Popędziłam na dół żeby ją zamknąć a na dole niespodzianka, Ares sobie śpi w najlepsze. Roxi zazwyczaj wraca ale wilcza natura Aresa gna go w las i nie można go namówić do powrotu. Ale się cieszę, teraz spokojnie mogę kawę wypić :)

ewka80, moremi, Mega, macduska, Bliska 77, kapturnica, Parka, Bozia3, Żanet, inessa, mysza1975, Bursztyn, Sabina, malgos741, caffe, iwcia77, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hej :)
    Ania mi się właśnie śniło, że mi koty uciekły i tak się przestraszylam, że się obudziłam. Trzymam kciuki i jak coś mogę pomóc z ogłoszeniami.
    Dziękuję :) Na szczęście tym razem bez ogłoszeń :)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Psy wróciły :) Jeszcze o 2:30 ich nie było, potem padłam. O 6 rano też pusto. Teraz wstaję i patrzę a Roxi śpi w budzie. Popędziłam na dół żeby ją zamknąć a na dole niespodzianka, Ares sobie śpi w najlepsze. Roxi zazwyczaj wraca ale wilcza natura Aresa gna go w las i nie można go namówić do powrotu. Ale się cieszę, teraz spokojnie mogę kawę wypić :)
    to super ze wróciły :D

ania.g lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4308 4309 4310 4311 4312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ