35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w ten piękny dzień.
Macduska, analiza Twojego cytatu w podpisie zastała mnie przy śniadaniu.
Mężem się nie przejmuj, bo z moim jest tak samo za wyjątkiem tego ze nie pyta się mnie o dni plodne (a może powinnam ponowic rozmowę z nim o dzieciaczki bo jak staramy się prawie 3 rok to może on już zapomniał w jakim celu są serca? Choć oczywiście nie tylko w celach prokreacji)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 09:37
moremi, kapturnica, ania.g, Bliska 77, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jak przestanie cie wkur...ac to bedzie znacyzlo ,ze przestalas go kochac , wiec niech wq do smiercimacduska wrote:Właśnie kapta.
Tak ogólnie to jest fajny i go lubię bardzo no i kocham rzecz jasna.
Ale wq... mnie.
He u mnie znow od jakis 2lat moj ma odmiane..Jak kiedys raz na przyslowiowy ruski rok mu starczalo, a mi znow malo bylo to teraz jak przyjezdza musze sie wykrecac , ze po ovu mozna zaszkodzic itd...Bo ja mam poprostu juz dosc
I tak zle i tak nie dobrze,,Ale u mojego sie sprawdzilo , ze po 40tce glowa siwieje a dupa szaleje
moremi, Parka, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
wkleiłamParka wrote:O Ewa widzę ze masz jednak sposób. Proszę umieść te info włącznie z tym jak umieścić zdjęcia w którymś wątku żeby to nie umknęło bo może się jeszcze przydać (może ja będę chciała umieścić brzuch ciążowy to wtedy przeczytam jak to zrobic). Wrzuć choćby do drogerii
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Psy wróciły
Jeszcze o 2:30 ich nie było, potem padłam. O 6 rano też pusto. Teraz wstaję i patrzę a Roxi śpi w budzie. Popędziłam na dół żeby ją zamknąć a na dole niespodzianka, Ares sobie śpi w najlepsze. Roxi zazwyczaj wraca ale wilcza natura Aresa gna go w las i nie można go namówić do powrotu. Ale się cieszę, teraz spokojnie mogę kawę wypić 
dzień dobry, dobre wieści
ewka80, Bliska 77, mysza1975, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Żanet, bardzo się cieszę, że wszystko ok.
Która pierwsza Ty czy Bozia?
A mnie sie wydaje, że relacja z porodówki będzie stereo
Bliska 77, mysza1975, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:A mnie sie wydaje, że relacja z porodówki będzie stereo

a wiesz czemu pytałam która z Was pierwsza? Bo ja Wasza rówieśniczka i chciałabym żeby któraś z Was miejsce ciężarówki dla mnie zwolniła, he he
mysza1975, Żanet, moremi, kapturnica, ania.g, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
witajcie
Ania, ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo
Zanet, Bozia, teraz Wasza kolej, czekamy w napieciu, bo wiadomo ze na tym etapie nigdy nic nie wiadom;)
milego dnia
mysza1975, nick nieaktualny, Bursztyn, Żanet, ania.g, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość