35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w ten piękny dzień.
Macduska, analiza Twojego cytatu w podpisie zastała mnie przy śniadaniu.
Mężem się nie przejmuj, bo z moim jest tak samo za wyjątkiem tego ze nie pyta się mnie o dni plodne (a może powinnam ponowic rozmowę z nim o dzieciaczki bo jak staramy się prawie 3 rok to może on już zapomniał w jakim celu są serca? Choć oczywiście nie tylko w celach prokreacji)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 09:37
moremi, kapturnica, ania.g, Bliska 77, macduska, mysza1975, samira, Sabina, malgos741, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Właśnie kapta.
Tak ogólnie to jest fajny i go lubię bardzo no i kocham rzecz jasna.
Ale wq... mnie.
He u mnie znow od jakis 2lat moj ma odmiane..Jak kiedys raz na przyslowiowy ruski rok mu starczalo, a mi znow malo bylo to teraz jak przyjezdza musze sie wykrecac , ze po ovu mozna zaszkodzic itd...Bo ja mam poprostu juz dosc
I tak zle i tak nie dobrze,,Ale u mojego sie sprawdzilo , ze po 40tce glowa siwieje a dupa szalejemoremi, Parka, mysza1975, inessa, Sabina, macduska, malgos741, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:O Ewa widzę ze masz jednak sposób. Proszę umieść te info włącznie z tym jak umieścić zdjęcia w którymś wątku żeby to nie umknęło bo może się jeszcze przydać (może ja będę chciała umieścić brzuch ciążowy to wtedy przeczytam jak to zrobic). Wrzuć choćby do drogerii
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Psy wróciłyJeszcze o 2:30 ich nie było, potem padłam. O 6 rano też pusto. Teraz wstaję i patrzę a Roxi śpi w budzie. Popędziłam na dół żeby ją zamknąć a na dole niespodzianka, Ares sobie śpi w najlepsze. Roxi zazwyczaj wraca ale wilcza natura Aresa gna go w las i nie można go namówić do powrotu. Ale się cieszę, teraz spokojnie mogę kawę wypić
dzień dobry, dobre wieściewka80, Bliska 77, mysza1975, ania.g, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:A mnie sie wydaje, że relacja z porodówki będzie stereo
a wiesz czemu pytałam która z Was pierwsza? Bo ja Wasza rówieśniczka i chciałabym żeby któraś z Was miejsce ciężarówki dla mnie zwolniła, he hemysza1975, Żanet, moremi, kapturnica, ania.g, Bozia3, samira, Sabina, malgos741, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
witajcie
Ania, ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo
Zanet, Bozia, teraz Wasza kolej, czekamy w napieciu, bo wiadomo ze na tym etapie nigdy nic nie wiadom;)
milego dniamysza1975, inessa, Bursztyn, Żanet, ania.g, Bozia3, samira, malgos741 lubią tę wiadomość