35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:,,Ale u mojego się sprawdziło , ze po 40tce głowa siwieje a dupa szaleje
A i nie osiwieje bo włosów nie ma już daaaawno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:52
mysza1975, inessa, Parka, kapturnica, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Witajcie w ten piękny dzień.
Macduska, analiza Twojego cytatu w podpisie zastała mnie przy śniadaniu.
Mężem się nie przejmuj, bo z moim jest tak samo za wyjątkiem tego ze nie pyta się mnie o dni plodne (a może powinnam ponowic rozmowę z nim o dzieciaczki bo jak staramy się prawie 3 rok to może on już zapomniał w jakim celu są serca? Choć oczywiście nie tylko w celach prokreacji)
Chodzi teraz jak baranek i próbuje mnie rozbawić, nawet śniadanie zrobił sam chwaląc się tym pod niebiosa. rozbawia mnie nie powiem ale tak szybko mu nie daruje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:52
mysza1975, Bursztyn, Parka, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej u nas cudna pogoda od paru dni - lato wróciło
co do seksu akurat my jak narazie nie mamy problemu ani ja ani mój mażbardzo lubimy
ale wku...ka na niego mam od czasu do czasu masakrycznego !!!!!
ale jak Go nie kochać
A ja pisze,poprawiam biznes plan i normalnie zaraz zacznie mi sie on śnicdzis musze wprowadzic poprawki bo szkoleniowiec bedzie dzis sie ze mna kontaktował bo chce abym poprawiła to na poniedzialkowe szkolenie - a ja myślałam,ze wykorzystam piekna pogode na jakąś dłuzszą wyprawe
A moja tesciowa wczoraj poszła do lasu na 2 godziny i przyniosła 3 koszyki grzybów ( młodzież spotkana po drodze pomogła jej to "przytachać" do domu ) Zapraszam do nas na grzyby - jestesmy zaglebiem grzybowym tu w naszej okolicy bliskiej i dalszejzwykle zaczyna sie wielkie grzybobranie -zresztą transmitowane w TV
bo to puszcza nadnotecka!!!!!
Życze Wam udanego weekendu bo znając życie pewnie bedzie tu mało kobietekewka80, Bursztyn, Żanet, Parka, moremi, ania.g, Bozia3, samira, iwcia77, caffe, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
Można ryby wedzone
pytałam gina. A przede wszystkim nie można dać się paszcza zwariować
a no i watrobki i kaszanki
ja sobie darowalam wszelkie mielone wedliny. A jaja na miękko wiadomego pochodzenia tez można
Cześć dziewczynyewka80, Żanet, Parka, kapturnica, samira, macduska, malgos741, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No to twoich wydziwien nie znam
ale ja ogólnie to ryb nie lubię a w 1 trymestrze pochlanialam właśnie wędzone
lekarz powiedział żeby olać dr Google i jeść tylko maślana darować. Z własnych obserwacji to dołożyłam do diety figi suszone - super na zaparcia.a tak to jem w zasadzie wszystko.
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewuchy
U nas "upal" nadal sie utrzymuje, tylko ze slonca chroniczny brak. Dzis jedziemy ogladac kolejny dom w ramach kupna naszego gniazda, ale jednak mam dylemat bo nie jestem do konca przekonana czy chce w tym kraju zosstac pomimo konkretnych planow doktoratu itd. Wiec zanosi sie na to ze jeszcze kilka lat raczej tutaj zostaniemu...ale mimo to jakos tak...sama nie wiem.
Ania, ciesze sie ze psiury sie znalazly
Inessa, trzymam kciuki za Twoja kariere biznesowa
Magduska, cytat swietnymoremi, EwaT, inessa, samira, macduska, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
Na mojego męża bodymax działa. On i tak mógłby codziennie, a teraz zdarzało się jak na początku po kilka razy
Paszczak, nie można wedzonych na zimno. Oczywiście odpada maslana i tuńczyk. Chodzi faktycznie o gromadzenie metali ciężkich.kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewuchy
U nas "upal" nadal sie utrzymuje, tylko ze slonca chroniczny brak. Dzis jedziemy ogladac kolejny dom w ramach kupna naszego gniazda, ale jednak mam dylemat bo nie jestem do konca przekonana czy chce w tym kraju zosstac pomimo konkretnych planow doktoratu itd. Wiec zanosi sie na to ze jeszcze kilka lat raczej tutaj zostaniemu...ale mimo to jakos tak...sama nie wiem.
Ania, ciesze sie ze psiury sie znalazly
Inessa, trzymam kciuki za Twoja kariere biznesowa
Magduska, cytat swietny -
EwaT wrote:a masz alternatywe??
ale przez nastepne 3-4 lata ze wzgledu na ten moj ewentualny doktorat i inne kursy wolalabym zostac tutaj. Tylko czy jest sens kupowac chate w takim razie, skoro wiem ze nic nie wiem...a z drugiej strony ciagle wynajmowac tez nie chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:48
kapturnica, Żanet, samira, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:alternatywe jesli chodzi o kraj zamieszkania? Pewnie, ze zawsze mozna wrocic Do Italii i jakos tam zyc bo w PL moj maz to raczej chyba niewiele mialby do zrobienia
ale przez nastepne 3-4 lata ze wzgledu na ten moj ewentualny doktorat i inne kursy wolalabym zostac tutaj. Tylko czy jest sens kupowac chate w takim razie, skoro wiem ze nic nie wiem...a z drugiej strony ciagle wynajmowac tez nie chce...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszczak, nie można wedzonych na zimno. Oczywiście odpada maslana i tuńczyk. Chodzi faktycznie o gromadzenie metali ciężkich.
Żanet, EwaT, mandragora, moremi, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:ale po co do Italii?? tylko ze względu na klimat? bo zyje sie lepiej raczej w uk?
iwcia77, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość