X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Macduska, kup mu bodymaxa z żeńszeniem ;)
    a stopkę masz teraz zajebistą :D
    He he dzięki. Tak myślałam że ci się spodoba.
    A działa ten bodymax?

mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ,,Ale u mojego się sprawdziło , ze po 40tce głowa siwieje a dupa szaleje =D
    No mój też już po czterdziestce (43). to tylko brzuch mu się zaczął zawiązywać. A szaleństwa niewiele. :-(
    A i nie osiwieje bo włosów nie ma już daaaawno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:52

mysza1975, inessa, Parka, kapturnica, Sabina, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie w ten piękny dzień.
    Macduska, analiza Twojego cytatu w podpisie zastała mnie przy śniadaniu.
    Mężem się nie przejmuj, bo z moim jest tak samo za wyjątkiem tego ze nie pyta się mnie o dni plodne (a może powinnam ponowic rozmowę z nim o dzieciaczki bo jak staramy się prawie 3 rok to może on już zapomniał w jakim celu są serca? Choć oczywiście nie tylko w celach prokreacji)
    Parka, ja ze swoim przeprowadziłam burzliwą rozmowę na temat seksualności kobiety. Że nie ma o tym pojęcia, bo jak mnie tak wQ... przez parę dni to potem niech sobie nie myśli , że jak przyjdzie to ja od razu ogniem zapłonę. I, że nie zaszkodziło by jakby sobie trochę poczytał na ten temat.....
    Chodzi teraz jak baranek i próbuje mnie rozbawić, nawet śniadanie zrobił sam chwaląc się tym pod niebiosa. rozbawia mnie nie powiem ale tak szybko mu nie daruje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:52

mysza1975, Bursztyn, Parka, moremi, kapturnica, ania.g, Sabina, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet i Bozia - trzymam kciuki za dobry poród.
    Reszta brzuchatych - tyle pięknych brzuchów, Ze mnie skręca z zazdrości.

inessa, ewka80, Żanet, Bozia3, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas cudna pogoda od paru dni - lato wróciło :D :D :D
    co do seksu akurat my jak narazie nie mamy problemu ani ja ani mój maż :P bardzo lubimy :D :D :P
    ale wku...ka na niego mam od czasu do czasu masakrycznego !!!!!
    ale jak Go nie kochać :D
    A ja pisze,poprawiam biznes plan i normalnie zaraz zacznie mi sie on śnic :P dzis musze wprowadzic poprawki bo szkoleniowiec bedzie dzis sie ze mna kontaktował bo chce abym poprawiła to na poniedzialkowe szkolenie - a ja myślałam,ze wykorzystam piekna pogode na jakąś dłuzszą wyprawe :D
    A moja tesciowa wczoraj poszła do lasu na 2 godziny i przyniosła 3 koszyki grzybów ( młodzież spotkana po drodze pomogła jej to "przytachać" do domu ) Zapraszam do nas na grzyby - jestesmy zaglebiem grzybowym tu w naszej okolicy bliskiej i dalszej :) zwykle zaczyna sie wielkie grzybobranie -zresztą transmitowane w TV :) bo to puszcza nadnotecka!!!!! :D
    Życze Wam udanego weekendu bo znając życie pewnie bedzie tu mało kobietek :D :D :D

ewka80, Bursztyn, Żanet, Parka, moremi, ania.g, Bozia3, samira, iwcia77, caffe, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można ryby wedzone ;) pytałam gina. A przede wszystkim nie można dać się paszcza zwariować ;) a no i watrobki i kaszanki ;) ja sobie darowalam wszelkie mielone wedliny. A jaja na miękko wiadomego pochodzenia tez można ;)
    Cześć dziewczyny ;)

ewka80, Żanet, Parka, kapturnica, samira, macduska, malgos741, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ryb to maslanej nie wolno bo łapie za dużo zanieczyszczeń chyba chodzi o rtęć.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to twoich wydziwien nie znam :) ale ja ogólnie to ryb nie lubię a w 1 trymestrze pochlanialam właśnie wędzone ;) lekarz powiedział żeby olać dr Google i jeść tylko maślana darować. Z własnych obserwacji to dołożyłam do diety figi suszone - super na zaparcia.a tak to jem w zasadzie wszystko.

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    witaj żanet jakie masz dobre wieści :)może mogłabyś spojrzeć na mój wykres? :)

Ewcia, Jaką masz długą fazę lutealną? Poczekaj jeszcze chwilkę i testuj, Na dniach wszystko się okaże, trzymam kciuki :)

ewka80, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie jem szynki w ogóle żadnych wędlin. Ryby i jaja oraz soczewica to dla mnie źródło bialka

moremi, samira, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewuchy

U nas "upal" nadal sie utrzymuje, tylko ze slonca chroniczny brak. Dzis jedziemy ogladac kolejny dom w ramach kupna naszego gniazda, ale jednak mam dylemat bo nie jestem do konca przekonana czy chce w tym kraju zosstac pomimo konkretnych planow doktoratu itd. Wiec zanosi sie na to ze jeszcze kilka lat raczej tutaj zostaniemu...ale mimo to jakos tak...sama nie wiem.
    Ania, ciesze sie ze psiury sie znalazly
    Inessa, trzymam kciuki za Twoja kariere biznesowa
    Magduska, cytat swietny

moremi, EwaT, inessa, samira, macduska, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mojego męża bodymax działa. On i tak mógłby codziennie, a teraz zdarzało się jak na początku po kilka razy ;)

Paszczak, nie można wedzonych na zimno. Oczywiście odpada maslana i tuńczyk. Chodzi faktycznie o gromadzenie metali ciężkich.

kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewuchy

U nas "upal" nadal sie utrzymuje, tylko ze slonca chroniczny brak. Dzis jedziemy ogladac kolejny dom w ramach kupna naszego gniazda, ale jednak mam dylemat bo nie jestem do konca przekonana czy chce w tym kraju zosstac pomimo konkretnych planow doktoratu itd. Wiec zanosi sie na to ze jeszcze kilka lat raczej tutaj zostaniemu...ale mimo to jakos tak...sama nie wiem.
    Ania, ciesze sie ze psiury sie znalazly
    Inessa, trzymam kciuki za Twoja kariere biznesowa
    Magduska, cytat swietny
    a masz alternatywe??

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a masz alternatywe??
    alternatywe jesli chodzi o kraj zamieszkania? Pewnie, ze zawsze mozna wrocic Do Italii i jakos tam zyc bo w PL moj maz to raczej chyba niewiele mialby do zrobienia :) ale przez nastepne 3-4 lata ze wzgledu na ten moj ewentualny doktorat i inne kursy wolalabym zostac tutaj. Tylko czy jest sens kupowac chate w takim razie, skoro wiem ze nic nie wiem...a z drugiej strony ciagle wynajmowac tez nie chce...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:48

kapturnica, Żanet, samira, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra,mi dietetyczka też mówiła że w ciąży można ryby wędzone.Trzeba mieć tylko pewność że są świeże.

mandragora, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    alternatywe jesli chodzi o kraj zamieszkania? Pewnie, ze zawsze mozna wrocic Do Italii i jakos tam zyc bo w PL moj maz to raczej chyba niewiele mialby do zrobienia :) ale przez nastepne 3-4 lata ze wzgledu na ten moj ewentualny doktorat i inne kursy wolalabym zostac tutaj. Tylko czy jest sens kupowac chate w takim razie, skoro wiem ze nic nie wiem...a z drugiej strony ciagle wynajmowac tez nie chce...
    ale po co do Italii?? tylko ze względu na klimat? bo zyje sie lepiej raczej w uk?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Paszczak, nie można wedzonych na zimno. Oczywiście odpada maslana i tuńczyk. Chodzi faktycznie o gromadzenie metali ciężkich.
    Maślana ryba to syf taki sam jak panga i tilapia.

Żanet, EwaT, mandragora, moremi, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, to masz dylemat... A mausz to chce zostać w UK?

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale po co do Italii?? tylko ze względu na klimat? bo zyje sie lepiej raczej w uk?
    bo do PLnie ma po co w ogole, a moj maz mial dobra prace w Italii, a zyje sie oczywiscie bez porownania lepiej w UK, tylko ten cholerny brak slonca i deszcz i wilgoc, ja mam z tym problem

iwcia77, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zajadalam sumem i sielawkami wedzonymi prosto z gospodarstwa rybnego w Mikołajkach ;) to jest ryba ;)

ania.g, samira, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 4310 4311 4312 4313 4314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ