35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale na wedzone ryby też prosze uwazajcie nawet jak kupujecie z gospodarstw rybnych najlepiej pytac wprost na czym wedzą? czy dodaj rózne chemiczne dodatki ( niestety Unia zakazała wedzenia w sposób tradycyjny dla celów komercyjnych). Troche sie znam na rybach bo moja rodzina ze stront taty to zawodowi rybacy na wodach słodkowodnych i w toiem jak to czasami wygląda
a jeszcze zalezy z jakich wód takie ryby są mozna troszke podpytac ( bo ryba moze i super ale wody niektore bardzo sa skazone nawet w stawach rybnych)
Bursztynku oj to masz dylemat !!! ale jak chcesz pisac doktorat to moze kupcie sobie dom w Italii na wypady aby sie dosłonecznic a do UK przyjeżdzac na zajecia. To macie porzadnie do przemyslenia te decyzje powodzeniasamira, moremi, iwcia77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bo do PLnie ma po co w ogole, a moj maz mial dobra prace w Italii, a zyje sie oczywiscie bez porownania lepiej w UK, tylko ten cholerny brak slonca i deszcz i wilgoc, ja mam z tym problem
do Pl nie ma po co...oczywista oczywistośćsamira, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki
żanet,ania,mandragora,iwcia, śliczne brzucholki a Bozia to już wymiata ,apartament jak ta lala
Inessko trzymam kciuki za firmę
ciekawe jak tam Reni na urlopie się bawi
A ja mam imieninki i dostałam od G piękny bukiet Lilii różowo-białych i książkę Dary Anioła (cz.2) - Miasto Popiołów,dzwoniła tez mama G z życzeniami a moi rodzice przychodzą wieczorkiem na ciasto kaszak z kremem .kawkę i winko
@ brak dalej 73dc miałam zapodać lutkę ale wczoraj miałam mikro plamienie brązowawe i się wstrzymuje ,tyle ze nic się nie rozkręciło ,plamienia tez nie ma ,taki jest mokrawy śluza cyce są trochę obrzmiałe i mega nadwrażliwe i tez bolą tyci i takie pobolewania w dole brzucha i plecach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 13:41
EwaT, ewka80, Sabina, ania.g, macduska, inessa, malgos741, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, Dorka1979, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczynki
Samirka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO
Ja już po pracy ale gramy jeszcze wesele.inessa, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Samirka, wszystkiego dobrego.. Książka fajna, ja lubię takie bajkowe, właśnie kończę 6 cześć tej serii..
Te objawy to masz takie.. ciążoweTestowalas?
paszczaczku książka mi się podoba ale film z pierwszej części dla mnie porażka,odbiega bardzo fabułom od książki,dużo treści pominiętojedynie aktorzy ok
testowałam jakieś dwa tygodnie temu i nic,chyba ze była wtedy owulka to kto wieale watpie w to bo @ była ostatnio 26.06
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Samira wszystkiego najlepszego.
Twoje objawy wyglądają mi na owulację. Zanim brałam inofolic to miałam czasami mega długie cykle i w takim dc jak Twój miewalam owulację z płynnym sluzem i nadwrażliwymi piersiami. Może wytrzymaj od teraz te 12-14 dni i zobaczysz, mam na myśli nie wywołując @ a od męża zażycz sobie dziś prezentu w postaci sercWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 16:03
malgos741, samira, moremi, iwcia77, ewka80, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Samira wszystkiego najlepszego.
Twoje objawy wyglądają mi na owulację. Zanim brałam inofolic to miałam czasami mega długie cykle i w takim dc jak Twój miewałam owulację z płynnym śluzem i nadwrażliwymi piersiami. Może wytrzymaj od teraz te 12-14 dni i zobaczysz, mam na myśli nie wywołując @ a od męża zażycz sobie dziś prezentu w postaci serc
ja teraz biorę kwas foliowy 400mg i Inozytol w kapsułkach i właśnie myślę czy już nie zaczął działać ,a dodatkowy prezent w postaci bzyku bzyku też się przydai rzeczywiście dobrze prawisz i chyba poczekam a bzyku było przedwczoraj ,plamienie wczoraj czyli jak by była owu to dobrze się złożyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 16:47
iwcia77, ewka80, macduska, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Samira, tylko sprawdź ile w tych kapsułkach jest inozytolu, bo w inofoliku jest 2000 mg. Ja biorę do owu 2x1 czyli 4000 mg bo tak zalecają przy pco. Inofolic zawiera myo-inositol to ponoć trochę inna odmiana inozytolu. Tańszy od inofolicu jest Inofem polskiej produkcji o tym samym składzie.
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny polece Wam super ksiazke <cichy wielbiciel>olgi rudnickiej o stalkingu..Co chora milosc moze zrobic z czlowiekiem..Normalnie na jednym wdechu przeczytalam od deski do deski...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny