35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no to sukces!
a mialam Ci jezcze wczesniej napisac tylko zapomnialam- skad ty bierzesz takiego powera zeby i chate i dziecko i siebbie ogarnac i jeszcze grzyby zbierac i ciasta piec?
jestem pelna podziwuAle sama sie dziwie, chyba to sila rozpedu idzie.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pewnie chowa pod stołem jakieś wspomagacze
A tak na poważnie Pusur jak wam idzie karmienie?Dziecie je, ale wiecej z tym zabawy niz jedzenia, wiec zeby sie najadl musi przy cycku powisiec solidnie. Za to wymyslilam sobie, ze w nocy zamienie butelke na cycka i to byl debilny pomysl. Po flaszce z moim mlekiem przesypial ponad 2 godziny ( grymaszac z lekka, ze musi spac ), a po cycku spi 30 min i bawimy sie od nowa. Jesli wczesniej myslalam, ze wygladam jak zombi, to zombi na oczy nie widzialam...
mysza1975, iwcia77, Żanet, Mega, Sabina, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:caffe kiedy wracasz do pracy??
masz już ta spiralę założoną??
W październiku mam wizytę, ma robić cytologię i wtedy po wyniku okaże się czy może mi ją założyć. Wybrałam mirenę. A jak u Ciebie?megan8 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Karmienie idzie nam wujowo.
Dziecie je, ale wiecej z tym zabawy niz jedzenia, wiec zeby sie najadl musi przy cycku powisiec solidnie. Za to wymyslilam sobie, ze w nocy zamienie butelke na cycka i to byl debilny pomysl. Po flaszce z moim mlekiem przesypial ponad 2 godziny ( grymaszac z lekka, ze musi spac ), a po cycku spi 30 min i bawimy sie od nowa. Jesli wczesniej myslalam, ze wygladam jak zombi, to zombi na oczy nie widzialam...
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Mysza, mi ustępowaly miejsce przewznie starsze panie niestety.
Co do smarowania brzucha to mam problem, bo boję się blizny po cc dotknąc. Nie mogę się przemoc.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Jestem po usg. Cud malina, mały dorodny 2170, łożysko II stopień dojrzałości, przepływy i wody w normie. Szyjka i blizny po cc sprawdzone i mają się świetnie. Także jakby co to ja nikogo z porodem nie wyprzedzam bo się na to nie zanosi. Są duże szanse na to cc 20.10. Czyli jeszcze 45 dni.
EwaT, ewka80, iwcia77, Mega, mysza1975, Sabina, moremi, Pusurek, Bliska 77, samira, Dorka1979, malgos741, Niuta, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Opowiadała mi kiedyś znajoma jak będąc w zaawansowanej ciąży jechała autobusem. Po którymś z kolei zarzuceniu autobusu,zwróciła uwagę siedzacym na miejscu matki z dzieckiem czterdziestokilkuletnim facetom,że źle sie czuje i czy mogliby jej ustąpić miejsca. Odpowiedzieli,że to miejsce należy się matce z dzieckiem na ręku a nie w brzuchu... Na szczęście ktoś inny ustąpił jej miejsca.....
Czasami jak widzę i słyszę takie historie to nóż się w kieszeni otwieraiwcia77, Alis, mysza1975, Sabina, caffe, moremi, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
no to czekamy na relacje i pokiwaj Samuelowi od ciotek z ovuŻanet wrote:Idę na usg, zobaczymy co tam słychać u Samuela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:08
ewka80, kapturnica, Mega, mysza1975, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość