X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bozia nogi puchną?
    no właśnie zupełnie nie....chodzę w normalnych butach i nic mi nie puchnie...nie mam też juz zgagi, ani nie cierpną mi łydki....
    jedyne co mi się dzieje - to nie mogę w nocy spać przez ten bandzioch....i na wznak się duszę - w ogóle cięzko mi się oddycha - chyba mam ucisk na przeponę...

Sabina, moremi, caffe, Bliska 77, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bozia, brzuszek po prostu śliczny
    dzięki Aguś, ale już mam go trochę dość...:)

mysza1975, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sesja zdjęciowa super, brzuszki cudne!
    Paszczakuniu beta elegancka, uwierz wreszcie - jesteś w ciąży! Ciesz sie tym stanem i pochwał sie (suwaczek!)
    Alis zdrówka dla Małej.
    Dobranoc moje drogie ;)

mysza1975, Bozia3, Alis, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, zdrówka dla Małej, bądźcie dzielne przy tych badaniach...

Bozia, okazały brzuchol, Kajetan ma wygodnie ;) będzie co wspominać jak już urodzisz ;)

Bozia3, Sabina, moremi, ewka80, Alis, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    M juz strasznie teskni za naszym domkiem :)
    Ja jedynie do Maksa mam zastrzezenia - troche pieskie imie, a poza tym mowic do doroslego pana, Panie Maksie?
    To będą mówić Panie Maksymilianie

Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
    Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku ;)
    Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
    Pusur a ty idziesz kraść jabłka??? ;) ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego ;)
    Któregoś dnia jechałam z mamą koło pola kukurydzy i ona do mnie z tekstem: musimy tu przyjechać na szaber bo chce mi się kukurydzy. A za chwilę, nie nie Ty mie możesz ze mną bo małego złodziejaszka urodzisz i w smiech buchnęłyśmy.

moremi, Mega, Parka, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Bozia, ależ masz piękny brzuch :)

Mega, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziń dobry witam wszystkich bozia ,żanet ale macie piękne brzuchy:)

Bozia3, Żanet, Mega, moremi, mysza1975, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

ewka
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    dziń dobry witam wszystkich bozia ,żanet ale macie piękne brzuchy:)
    prześlijcie jakieś fluidy żeby wszystkie zaszły :)

Mega, Bozia3, Żanet, mysza1975, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

ewka
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry babeczki
    Bozia, piatka za streszczenie i szostka za brzuszek ;-)
    Zanet, szostka tez !
    No i udalo mi sie dotrwac do tego piatku, uffffff strasznie mi sie dluzyl ten tydzien. Wlasnie przyszla @. W czwartek idée n'a HSG . Troche sie boje ale z drugiej strony przynajmniej przejde do nastepnego etapu. Pamietam ze Bursztyn nie chciala isc ze strachu ale poszla i bylo nie tak zle ( tak sie pocieszam) Troche mnie juz mecza te ciagle proby tym bardziej ze oczywiscie co miesiac jestem w ciazy ;-) hihihi

A propos grzybow, to moj tato twierdzi ze wszystkie sie je ale niektore tylko raz ....

Ok, uciekam pod prysznic i do pracy.
    Zycze wszystkim udanego piateczku :-)

Mega, Parka, Dorka1979, kapturnica, caffe, mandragora, Bozia3, Żanet, ewka80, moremi, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:30

ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    co do pampersów to mam takie gorsze co zakładam jak jestem w domu i nigdzie nie wychodzę
    i mam pampersy na wyjście ,na noc i jak mi się nie chce przebierać

No ok, rozumiem Megan8, ze to jest forum dla starszych staraczek, ale zeby niektore musialy same tez juz pampersy zakladac? ;)

Dzień doberek i miłego dnia! Po pracy zabieram dzieciaczki ze szkoly i ruszamy nad morze na weekend :)

Alis, Dorka1979, Bozia3, Żanet, Mega, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Paszcza jak miacho fuj to może kolejny chlopcor rośnie? Ja też na początku miałam wstręt do mięsa a z Hania na odwrót- z warzyw najbardziej lubiłam Skwarki ;)
    A wiesz co ja nie mam żadnego wstręt do mięcha i mam mieć córcię. Wczoraj mi to dokladnie ginka pokazała

Parka, kapturnica, samira, mandragora, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłabym zapomniała, piękne, okazałe brzuchy, Bozia i Mysza :)

Bozia3, ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Ja tylko na moment pochwalić piękne brzuszki :-) dziewczyny przepiękne :-)

Spadam bo roboty huk!

Bozia3, Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no wiedziałam, że nie wymienię wszystkich...za szybko pisałam i nie analizowałam....
    - ze snem też ma problem DOrka...albo śpi całymi dniami, albo załatwia ważne sprawy życiowe ze swoim mężem szantażując go podczas jego snu - wmawia mu imię dziecka i wyłudza pieniądze na droższe okna...;)
    No to było dobre dobrze że leżałam w łóżku bo bym padła ze śmiechu. I znowu się wydało że zaraz kimkę znowu walnę. Ale na USG jak mi wczoraj pokazywała to mała ziewała wiec chyba będzie to miała po mamusi i oby tzn. Przynajmniej przez pierwsze trzy lata bo potem do przedszkola i przydałoby się żeby wstawała rano ;)
    Qźwa prąd mi zajumali i teraz będzie mi pipkała takie coś tam ( tutaj czytać budyń ciążowy bo nie pamiętam nazwy tego urządzenia) przy kompie w pokoju obok.
    Oczywiscie Paszczaku gratulacje ładnej bety, piszę dopiero teraz bo jak zwykle nadrabiam

Parka, ania.g, samira, Mega, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrnęłam i jestem obecnie na bieżąco ale jak znam życie to nie na długo, wieczorem znowu będę nadrabiać.
    Piękne brzuchole macie i fajnie się trzymacie. Alis zdrówka dla małej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:20

kapturnica, Alis, Bliska 77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mysza, ja nie wiem czemu pisałaś że masz wielki brzuch itd. Przecież on jest bardzo ładny i zgrabny!
    Bozia, Twój brzuszek też bardzo ładny :)
    Jak sobie przypomnę pobyt mojej młodszej córki w szpitalu z zapaleniem płuc kiedy miała 5 mc i te rury od zakładania wenflonów to szlag mnie trafia. Na całą ekipę tylko trzy były w porządku. Jedna podpadła mi tak że nawet teraz jakbym ją spotkała w ciemnej ulicy to bym jej gębę obiła! Powinna mieć zakaz wykonywania zawodu, wyżywała się na dzieciach ile wlezie.
    Zaczął się remont a raczej na razie wynoszenie gratów. Na 12 mam usg.

samira, Bozia3, Żanet, Mega, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77, Sabina, macduska, mama78 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, fajne brzuchy ;)

Bozia, u Ciebie to jakaś willa dla małego jest ;)

Bozia3, Mega, Alis, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana. Widzę że dziś brzuszkow ciąg dalszy ;) oczywiscie wyborne apartamenty ;) miłego dnia dziewczęta ;)

Bliska 77, Bozia3, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
‹‹ 4303 4304 4305 4306 4307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ