X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bozia nogi puchną?
    no właśnie zupełnie nie....chodzę w normalnych butach i nic mi nie puchnie...nie mam też juz zgagi, ani nie cierpną mi łydki....
    jedyne co mi się dzieje - to nie mogę w nocy spać przez ten bandzioch....i na wznak się duszę - w ogóle cięzko mi się oddycha - chyba mam ucisk na przeponę...

Sabina, moremi, caffe, Bliska 77, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bozia, brzuszek po prostu śliczny
    dzięki Aguś, ale już mam go trochę dość...:)

mysza1975, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sesja zdjęciowa super, brzuszki cudne!
    Paszczakuniu beta elegancka, uwierz wreszcie - jesteś w ciąży! Ciesz sie tym stanem i pochwał sie (suwaczek!)
    Alis zdrówka dla Małej.
    Dobranoc moje drogie ;)

mysza1975, Bozia3, Alis, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, zdrówka dla Małej, bądźcie dzielne przy tych badaniach...

Bozia, okazały brzuchol, Kajetan ma wygodnie ;) będzie co wspominać jak już urodzisz ;)

Bozia3, Sabina, moremi, ewka80, Alis, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    M juz strasznie teskni za naszym domkiem :)
    Ja jedynie do Maksa mam zastrzezenia - troche pieskie imie, a poza tym mowic do doroslego pana, Panie Maksie?
    To będą mówić Panie Maksymilianie

Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
    Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku ;)
    Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
    Pusur a ty idziesz kraść jabłka??? ;) ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego ;)
    Któregoś dnia jechałam z mamą koło pola kukurydzy i ona do mnie z tekstem: musimy tu przyjechać na szaber bo chce mi się kukurydzy. A za chwilę, nie nie Ty mie możesz ze mną bo małego złodziejaszka urodzisz i w smiech buchnęłyśmy.

moremi, Mega, Parka, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Bozia, ależ masz piękny brzuch :)

Mega, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziń dobry witam wszystkich bozia ,żanet ale macie piękne brzuchy:)

Bozia3, Żanet, Mega, moremi, mysza1975, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

ewka
  • ewka80 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka80 wrote:
    dziń dobry witam wszystkich bozia ,żanet ale macie piękne brzuchy:)
    prześlijcie jakieś fluidy żeby wszystkie zaszły :)

Mega, Bozia3, Żanet, mysza1975, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

ewka
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry babeczki
    Bozia, piatka za streszczenie i szostka za brzuszek ;-)
    Zanet, szostka tez !
    No i udalo mi sie dotrwac do tego piatku, uffffff strasznie mi sie dluzyl ten tydzien. Wlasnie przyszla @. W czwartek idée n'a HSG . Troche sie boje ale z drugiej strony przynajmniej przejde do nastepnego etapu. Pamietam ze Bursztyn nie chciala isc ze strachu ale poszla i bylo nie tak zle ( tak sie pocieszam) Troche mnie juz mecza te ciagle proby tym bardziej ze oczywiscie co miesiac jestem w ciazy ;-) hihihi

A propos grzybow, to moj tato twierdzi ze wszystkie sie je ale niektore tylko raz ....

Ok, uciekam pod prysznic i do pracy.
    Zycze wszystkim udanego piateczku :-)

Mega, Parka, Dorka1979, kapturnica, caffe, mandragora, Bozia3, Żanet, ewka80, moremi, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:30

ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    co do pampersów to mam takie gorsze co zakładam jak jestem w domu i nigdzie nie wychodzę
    i mam pampersy na wyjście ,na noc i jak mi się nie chce przebierać

No ok, rozumiem Megan8, ze to jest forum dla starszych staraczek, ale zeby niektore musialy same tez juz pampersy zakladac? ;)

Dzień doberek i miłego dnia! Po pracy zabieram dzieciaczki ze szkoly i ruszamy nad morze na weekend :)

Alis, Dorka1979, Bozia3, Żanet, Mega, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Paszcza jak miacho fuj to może kolejny chlopcor rośnie? Ja też na początku miałam wstręt do mięsa a z Hania na odwrót- z warzyw najbardziej lubiłam Skwarki ;)
    A wiesz co ja nie mam żadnego wstręt do mięcha i mam mieć córcię. Wczoraj mi to dokladnie ginka pokazała

Parka, kapturnica, samira, mandragora, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłabym zapomniała, piękne, okazałe brzuchy, Bozia i Mysza :)

Bozia3, ewka80, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Ja tylko na moment pochwalić piękne brzuszki :-) dziewczyny przepiękne :-)

Spadam bo roboty huk!

Bozia3, Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no wiedziałam, że nie wymienię wszystkich...za szybko pisałam i nie analizowałam....
    - ze snem też ma problem DOrka...albo śpi całymi dniami, albo załatwia ważne sprawy życiowe ze swoim mężem szantażując go podczas jego snu - wmawia mu imię dziecka i wyłudza pieniądze na droższe okna...;)
    No to było dobre dobrze że leżałam w łóżku bo bym padła ze śmiechu. I znowu się wydało że zaraz kimkę znowu walnę. Ale na USG jak mi wczoraj pokazywała to mała ziewała wiec chyba będzie to miała po mamusi i oby tzn. Przynajmniej przez pierwsze trzy lata bo potem do przedszkola i przydałoby się żeby wstawała rano ;)
    Qźwa prąd mi zajumali i teraz będzie mi pipkała takie coś tam ( tutaj czytać budyń ciążowy bo nie pamiętam nazwy tego urządzenia) przy kompie w pokoju obok.
    Oczywiscie Paszczaku gratulacje ładnej bety, piszę dopiero teraz bo jak zwykle nadrabiam

Parka, ania.g, samira, Mega, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrnęłam i jestem obecnie na bieżąco ale jak znam życie to nie na długo, wieczorem znowu będę nadrabiać.
    Piękne brzuchole macie i fajnie się trzymacie. Alis zdrówka dla małej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:20

kapturnica, Alis, Bliska 77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mysza, ja nie wiem czemu pisałaś że masz wielki brzuch itd. Przecież on jest bardzo ładny i zgrabny!
    Bozia, Twój brzuszek też bardzo ładny :)
    Jak sobie przypomnę pobyt mojej młodszej córki w szpitalu z zapaleniem płuc kiedy miała 5 mc i te rury od zakładania wenflonów to szlag mnie trafia. Na całą ekipę tylko trzy były w porządku. Jedna podpadła mi tak że nawet teraz jakbym ją spotkała w ciemnej ulicy to bym jej gębę obiła! Powinna mieć zakaz wykonywania zawodu, wyżywała się na dzieciach ile wlezie.
    Zaczął się remont a raczej na razie wynoszenie gratów. Na 12 mam usg.

samira, Bozia3, Żanet, Mega, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77, Sabina, macduska, mama78 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, fajne brzuchy ;)

Bozia, u Ciebie to jakaś willa dla małego jest ;)

Bozia3, Mega, Alis, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana. Widzę że dziś brzuszkow ciąg dalszy ;) oczywiscie wyborne apartamenty ;) miłego dnia dziewczęta ;)

Bliska 77, Bozia3, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
‹‹ 4303 4304 4305 4306 4307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ