35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:Bozia nogi puchną?
jedyne co mi się dzieje - to nie mogę w nocy spać przez ten bandzioch....i na wznak się duszę - w ogóle cięzko mi się oddycha - chyba mam ucisk na przeponę...Sabina, moremi, caffe, Bliska 77, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny sesja zdjęciowa super, brzuszki cudne!
Paszczakuniu beta elegancka, uwierz wreszcie - jesteś w ciąży! Ciesz sie tym stanem i pochwał sie (suwaczek!)
Alis zdrówka dla Małej.
Dobranoc moje drogiemysza1975, Bozia3, Alis, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:M juz strasznie teskni za naszym domkiem
Ja jedynie do Maksa mam zastrzezenia - troche pieskie imie, a poza tym mowic do doroslego pana, Panie Maksie?Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku
Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
Pusur a ty idziesz kraść jabłka???ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego
moremi, Mega, Parka, samira, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry babeczki
Bozia, piatka za streszczenie i szostka za brzuszek
Zanet, szostka tez !
No i udalo mi sie dotrwac do tego piatku, uffffff strasznie mi sie dluzyl ten tydzien. Wlasnie przyszla @. W czwartek idée n'a HSG . Troche sie boje ale z drugiej strony przynajmniej przejde do nastepnego etapu. Pamietam ze Bursztyn nie chciala isc ze strachu ale poszla i bylo nie tak zle ( tak sie pocieszam) Troche mnie juz mecza te ciagle proby tym bardziej ze oczywiscie co miesiac jestem w ciazyhihihi
A propos grzybow, to moj tato twierdzi ze wszystkie sie je ale niektore tylko raz ....
Ok, uciekam pod prysznic i do pracy.
Zycze wszystkim udanego piateczku
Mega, Parka, Dorka1979, kapturnica, caffe, mandragora, Bozia3, Żanet, ewka80, moremi, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:co do pampersów to mam takie gorsze co zakładam jak jestem w domu i nigdzie nie wychodzę
i mam pampersy na wyjście ,na noc i jak mi się nie chce przebierać
No ok, rozumiem Megan8, ze to jest forum dla starszych staraczek, ale zeby niektore musialy same tez juz pampersy zakladac?
Dzień doberek i miłego dnia! Po pracy zabieram dzieciaczki ze szkoly i ruszamy nad morze na weekend
Alis, Dorka1979, Bozia3, Żanet, Mega, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Paszcza jak miacho fuj to może kolejny chlopcor rośnie? Ja też na początku miałam wstręt do mięsa a z Hania na odwrót- z warzyw najbardziej lubiłam Skwarki
Parka, kapturnica, samira, mandragora, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no wiedziałam, że nie wymienię wszystkich...za szybko pisałam i nie analizowałam....
- ze snem też ma problem DOrka...albo śpi całymi dniami, albo załatwia ważne sprawy życiowe ze swoim mężem szantażując go podczas jego snu - wmawia mu imię dziecka i wyłudza pieniądze na droższe okna...
Qźwa prąd mi zajumali i teraz będzie mi pipkała takie coś tam ( tutaj czytać budyń ciążowy bo nie pamiętam nazwy tego urządzenia) przy kompie w pokoju obok.
Oczywiscie Paszczaku gratulacje ładnej bety, piszę dopiero teraz bo jak zwykle nadrabiamParka, ania.g, samira, Mega, moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobrnęłam i jestem obecnie na bieżąco ale jak znam życie to nie na długo, wieczorem znowu będę nadrabiać.
Piękne brzuchole macie i fajnie się trzymacie. Alis zdrówka dla małejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 08:20
kapturnica, Alis, Bliska 77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mysza, ja nie wiem czemu pisałaś że masz wielki brzuch itd. Przecież on jest bardzo ładny i zgrabny!
Bozia, Twój brzuszek też bardzo ładny
Jak sobie przypomnę pobyt mojej młodszej córki w szpitalu z zapaleniem płuc kiedy miała 5 mc i te rury od zakładania wenflonów to szlag mnie trafia. Na całą ekipę tylko trzy były w porządku. Jedna podpadła mi tak że nawet teraz jakbym ją spotkała w ciemnej ulicy to bym jej gębę obiła! Powinna mieć zakaz wykonywania zawodu, wyżywała się na dzieciach ile wlezie.
Zaczął się remont a raczej na razie wynoszenie gratów. Na 12 mam usg.samira, Bozia3, Żanet, Mega, Bliska 77, moremi, mysza1975, iwcia77, Sabina, macduska, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4