35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no widzisz...a CIę pominęłam...
ale to tylko świadczy o Twojej skromności i że nie absorbujesz sobą innych ludzi....
Bozia3, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:no wiedziałam, że nie wymienię wszystkich...za szybko pisałam i nie analizowałam....
- ze snem też ma problem DOrka...albo śpi całymi dniami, albo załatwia ważne sprawy życiowe ze swoim mężem szantażując go podczas jego snu - wmawia mu imię dziecka i wyłudza pieniądze na droższe okna...Bozia3, ania.g, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia, welkie dzieki
, piekny i konkretny przekaz najwazniejszych wydarzen
Paszczak jeszcze raz tym razem oficjalnie gratuluje pieknej bety i trzymam kciuki za ciaze
Bozia, lada moment i dolaczysz do grona mamus
ja jestem padnieta, corcia daje popalic tak samo jak satrsza, godzina usypiania i 15min snu :)maz ma zapalenie stawu kolanowego, boje sie ze mu kopyto w gips wsadza, juz raz to przerabialam..... jeszcze na sobote sobie gosci zaprosilismy, no nic, teraz stoje przy prasowaniu, mam nadzieje ze jutro zagoszcze na dluzejBozia3, Żanet, paszczakin, ania.g, Sabina, Bursztyn, mysza1975, caffe, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Moremi, te koty to wszystkie Twoje?
kapturnica, ania.g, EwaT, Żanet, Alis, samira, Sabina, Parka, Simba, Bliska 77, malgos741, Bursztyn, Mega, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:
A co do ubioru dzieci, to mnie zawsze zastanawialo, czy jak sie zalozy maluchowi co powinien miec 50 (czy jaki tam przedzial jest) takie powiedzmy 54 to jakas tragedia bedzie? beda spiochy wisiec na stopach tylko czy nastepuje totalna dezorganizacja?ale to za chwilę się zmienia - kwestia kilku tygodni
paszczakin, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U mnie są tylko trzy. Dwie czarne pumy (Andżej twierdzi, że trzymam je w zamrażarce, co jest oczywistą nieprawdą) i koteczkę maści dymnej. I to koniec kropka.
śpią w przygotowanym łóżeczku dla Kajtka dość często - przykryłam całą pościel kocykiem, a na to folia..ale im to wyraźnie nie przeszkadza...
może płacz małego je będzie trochę płoszył...
dziś odwiedziła mnie mama i jak zobaczyła kota w łóżeczku - to normalnie rozpacz...Boże...co wy zrobicie - koty będą dziecku po głowie łazić....może trzeba nie pozwalać im leżeć w tym łózeczku...
a ja się jej pytam - a jak mam im tego zabronic?>
a ona: no nie wiem, może trzeba je bić.....
myślałam, że padnę..kapturnica, moremi, Sabina, samira, Bursztyn, Mega, mysza1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To moje
http://www.iv.pl/images/93835391627783668080_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:48
kapturnica, Żanet, paszczakin, Parka, Simba, malgos741, Mega, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:moremi.. widac jeden poczatek i jeden koniec kota..
edit:
o juz.. slicznosci! a jakie wypas półki maja na balkonie!a ja za to na ogrzewaniu oszczędzam
kapturnica, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wypas to one mają i w mieszkaniu
a ja za to na ogrzewaniu oszczędzam
moremi, paszczakin, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Żanet wrote:Parka strona 4444 otwarta przez Ciebie - zacionzysz
Zgadzam sięi będą to od razu bliźniaki, co da mi z moją obecną dwójeczką - cyferkę 4 - jak str. 4444
paszczakin, Bozia3, Żanet, moremi, mandragora, kapturnica, ania.g, malgos741, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Moremi, te koty to wszystkie Twoje?
zmieniłam zatem
A już za miesiąc na morzu będę
Parka, ja wierze w Ciebie i Twoją owulację. Niech Ci jajniki od razu dwa jajka wyrzucątylko przyłóż się
Parka, Żanet, Bozia3, Simba, mysza1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia, dziękuję za streszczenie, bo ostatnio przestałam ogarniać.
Bozia i Żanet - szybkich i bezbolesnych porodów (hm... czyżbym życzyła wam cesarki?)
Reszcie mało pryszczy, długo śpiących dzieci, zielonych kropek i ładnie rosnących brzuszków.
Moja mała zasnęła. Dalej jesteśmy w śpitalu. Miała wczoraj cystografię i wykluczono refluks. Jutro będzie miała kolejne badania. Już się boję jak myślę o zakładaniu jej wenflonu... Pielęgniarki nie mogły jej znaleźć żyły, żeby krew pobrać, a co dopiero wenflon. Dobra wiadomość jest taka, że być może wypiszą nas na weekend i wreszcie będziemy mogli się teściami pozjamować ( a nie oni nami). Ale później zostaniemy pewnie przekazane urologom, którzy będą decydować, czy trzeba operować, czy nie.samira, Żanet, Parka, moremi, paszczakin, ania.g, Bliska 77, Bozia3, mandragora, Bursztyn, Simba, megan8, Mega, mysza1975, Sabina, Dorka1979, caffe, iwcia77, Pusurek, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość