35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Szukałam sobie czegoś nowego na stopkę, ale te koty były zbyt nerwowe. Oczopląsu można było dostać
zmieniłam zatem
A już za miesiąc na morzu będę
Parka, ja wierze w Ciebie i Twoją owulację. Niech Ci jajniki od razu dwa jajka wyrzucątylko przyłóż się
Dzięki za wiarę, ale do owu u mnie jeszcze trochę czasu - tak to jest z dłuższymi cyklami, za to moze by tak byla podwojna owu w jednym cyklu ?mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis, aż mi sie serce kraje jak patrze na Twoja malutka, ze tyle badan musi przechodzic, to wkluwanie sie, masakra. Zycze zdrowka Malej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 22:21
Alis, mysza1975, Sabina, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzięki za wiarę, ale do owu u mnie jeszcze trochę czasu - tak to jest z dłuższymi cyklami, za to moze by tak byla podwojna owu w jednym cyklu ?
Alis, trzymam kciuki, żeby wszystko jak najszybciej wróciło do normy i żebyście szybko wróciły do domumysza1975, Sabina, kapturnica, Parka, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Mysza, wstawiłam nowy brzuch. Teraz Ty
p.s. zdjęcie robione przez moją prawie siedmiolatkę
No, już, już.moremi, EwaT, Bursztyn, mandragora, Simba, malgos741, Bliska 77, Mega, Bozia3, Sabina, kapturnica, Parka, ania.g, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Bozia, dziękuję za streszczenie, bo ostatnio przestałam ogarniać.
Bozia i Żanet - szybkich i bezbolesnych porodów (hm... czyżbym życzyła wam cesarki?)
Reszcie mało pryszczy, długo śpiących dzieci, zielonych kropek i ładnie rosnących brzuszków.
Moja mała zasnęła. Dalej jesteśmy w śpitalu. Miała wczoraj cystografię i wykluczono refluks. Jutro będzie miała kolejne badania. Już się boję jak myślę o zakładaniu jej wenflonu... Pielęgniarki nie mogły jej znaleźć żyły, żeby krew pobrać, a co dopiero wenflon. Dobra wiadomość jest taka, że być może wypiszą nas na weekend i wreszcie będziemy mogli się teściami pozjamować ( a nie oni nami). Ale później zostaniemy pewnie przekazane urologom, którzy będą decydować, czy trzeba operować, czy nie.Alis, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No, już, już.
macie dziewczyny tak piękne brzuchy, a ja każdy małżowi pokazujęi on mówi, że wyglądacie super i jeżeli ja też tak będę wyglądała, to będę co roku w ciąży
malgos741, EwaT, Bliska 77, mysza1975, Alis, kapturnica, ania.g, Dorka1979, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Alis wspołczuje, moj Tomus miał pobierana krew z dwóch kciuków to mi serce pękało jak płakał a strupa miał na jednym przez dwa tygodnie, wyobrażam sobie co przezywasz.....pielegnierka po pobraniu zaplastrowała mu obydwa smiejąc sie-hehe bedzie miał dwa kikutki....na wyniku było: za mało krwi pobranej do pełnej morfologii....niech zyje nfz
Alis, samira, Bliska 77, Mega, mysza1975, Żanet, Sabina, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis zdrowka dla małej.
Mysza jaki ty masz bbrzusio, a tak nie dawno wyszedł ci test pozytywnymoremi, Bliska 77, Alis, mysza1975, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:Alis wspołczuje, moj Tomus miał pobierana krew z dwóch kciuków to mi serce pękało jak płakał a strupa miał na jednym przez dwa tygodnie, wyobrażam sobie co przezywasz.....pielegnierka po pobraniu zaplastrowała mu obydwa smiejąc sie-hehe bedzie miał dwa kikutki....na wyniku było: za mało krwi pobranej do pełnej morfologii....niech zyje nfz
mysza1975, Żanet, moremi, caffe, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:mojej córce z główki dwa razy pobierali w szpitalu, jeden strupek odpadł dopiero jakieś dwa tygodnie temu.szkoda tych maleństwa ale jak trzeba to trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 23:18
-
Uprzedzali mnie, że mogą wenflon na główce zakładać
Jeszcze ma strupek po pobieraniu krwi. A badanie ma trwać godzinę. Mam nadzieję, że nie każą mi jej trzymać nieruchomo przez godzinę.
Ewa, bardzo "miłe" masz tam pielęgniarki.mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość