X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, Beta rewelacja, suwak po usg czy wcześniej?
    Mandragora, nareszcie wróciłaś po przerwie, brzuszek pierwsza klasa :)
    Bozia, wstawiaj aktualny, będziesz miała co wspominać za chwilę ... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 20:15

malgos741, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hah Kossakowski wymiekl jednak =D A nawet do pelnego rozwarcia nie doszedl..Jednak facety to miekkisze sa 8)
    W wieku Twojego dziecka dzisiaj są same trójki :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, Paszczaku gratuluję bety :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, wlasnie wrocilismy znad morza, moze jutro jakims cudem uda mi sie na dluzej do Was zajrzec, tymczasem bardzo prosze o jakis skrot wydarzen, w ogole nie wiem co sie dzieje
    pozdrawiam Was wszystkie

samira, moremi, Żanet, inessa, ania.g, Sabina, Simba, Mega, mysza1975, caffe, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    fakt autentyczny: nasza nauczycielka w podst. z matmy wyciągała kozy z nosa robiła kulki i nimi strzelała
    moja rzadko się myła.. i całą zimę ściągała pod swoim biurkiem kozaki - myślała, że tego nie widać i siedziała w rajstopach.....smród niemiłosierny....

moremi, Żanet, Sabina, mysza1975, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak super beta... no to czekamy na usg <3

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie, wlasnie wrocilismy znad morza, moze jutro jakims cudem uda mi sie na dluzej do Was zajrzec, tymczasem bardzo prosze o jakis skrot wydarzen, w ogole nie wiem co sie dzieje
    pozdrawiam Was wszystkie
    -polarmiś po dyskusji o karmieniu piersią - tak się wkur..wiła, że zlikwidowała konto na ovu (ale to chyba tylko przelana kropla jakaś...)
    - Reni była wkur...wiona na maksa i na wszystko...ale kupiła jakimś cudem śliczną kieckę na wesele siostry i pojechała na wakacje...nurkować chyba do Egiptu - nie wiadomo czy samolot odpalił...wygląda na to, że jednak tak...
    - Bursztyn, Simba i dziewczyny wciąż kombinują z jakimiś maziami na buzie - nazywając to paszczą - jakaś chyba autoagresja i brak samoakceptacji ( dla mnie to ładen kobiety i ja tam nic nie widzę paszczowatego)
    - paszczak ma potwierdzoną ciążę - ale nie może sama uwierzyć w to - co się dzieje - i już nie wie co ma jeść, co ma pić, co komu mówić - żeby było dobrze :)
    -Sabina jeździ jakimś starym trupem, który wciąż się jej psuje - ale jest dumna z córki - bo mała zaakceptowała przedszkole
    - mandra zniknęła na chwilę - wprowadzając mały popłoch na forum, ale się odezwała i wszystko jest ok - urósł jej piękny dorodny brzuch
    - żanet i ja czekamy na poród - i żadna na razie nie ma za wiele do powiedzenia w tej sprawie
    - caffe, pusur i ewka wymieniają się cennymi matczynymi doświadczeniami, z których tu wszystkie korzystamy
    - inessa wreszcie ma jakiś postęp w spotkaniach związanych z adopcją, ale myślą z mężem o wyjeździe do pracy za granicę...
    - samira jak zwykle ma okres milczenia i zniknięcia
    - jest kilka nowych dziewczyn, ale ja jeszcze ich nie opanowałam
    - mega zmieniła avatar - podobno na papugę, choć wszystkie widzą tam koguta..oby to był dobry znak..
    - simba z Jamesem podróżuje po polskim wybrzeżu - ale źle wybrali bar z rybami - w ziązku z tym toczy się dyskusja o wychowaniu przy stole, o knajpach i o pluciu do jedzenia...
    - wróciła na forum parka i zaczyna znów działania
    - kapturnica też działa i moremi też.. (trzymamy kciuki)
    - iwcia ma kłopot z Alojzym - bo ten wymyśla dziwaczne imiona dla dziecka, ale tendencje idą w kierunku Ivo
    - mango odeszła obrażona, że nie chcemy jej wspierać w bezczynności, którą hoduje już 46 rok życia....
    no i takie tam jeszcze - nie pamiętam więcej grzechów..;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 20:41

moremi, kapturnica, Parka, Bursztyn, Żanet, Bliska 77, samira, EwaT, inessa, paszczakin, Niuta, ania.g, Sabina, Simba, BISCA, megan8, Mega, mysza1975, Dorka1979, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ale lista ;-)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia i jak na nic przystało BOSKO :D

Bozia3, kapturnica, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    -polarmiś po dyskusji o karmieniu piersią - tak się wkur..wiła, że zlikwidowała konto na ovu (ale to chyba tylko przelana kropla jakaś...)
    - Reni była wkur...wiona na maksa i na wszystko...ale kupiła jakimś cudem śliczną kieckę na wesele siostry i pojechała na wakacje...nurkować chyba do Egiptu - nie wiadomo czy samolot odpalił...wygląda na to, że jednak tak...
    - Bursztyn, Simba i dziewczyny wciąż kombinują z jakimiś maziami na buzie - nazywając to paszczą - jakaś chyba autoagresja i brak samoakceptacji ( dla mnie to ładen kobiety i ja tam nic nie widzę paszczowatego)
    - paszczak ma potwierdzoną ciążę - ale nie może sama uwierzyć w to - co się dzieje - i już nie wie co ma jeść, co ma pić, co komu mówić - żeby było dobrze :)
    -Sabina jeździ jakimś starym trupem, który wciąż się jej psuje - ale jest dumna z córki - bo mała zaakceptowała przedszkole
    - mandra zniknęła na chwilę - wprowadzając mały popłoch na forum, ale się odezwała i wszystko jest ok - urósł jej piękny dorodny brzuch
    - żanet i ja czekamy na poród - i żadna na razie nie ma za wiele do powiedzenia w tej sprawie
    - caffe, pusur i ewka wymieniają się cennymi matczynymi doświadczeniami, z których tu wszystkie korzystamy
    - inessa wreszcie ma jakiś postęp w spotkaniach związanych z adopcją, ale myślą z mężem o wyjeździe do pracy za granicę...
    - samira jak zwykle ma okres milczenia i zniknięcia
    - jest kilka nowych dziewczyn, ale ja jeszcze ich nie opanowałam
    - mega zmieniła avatar - podobno na papugę, choć wszystkie widzą tam koguta..oby to był dobry znak..
    - simba z Jamesem podróżuje po polskim wybrzeżu - ale źle wybrali bar z rybami - w ziązku z tym toczy się dyskusja o wychowaniu przy stole, o knajpach i o pluciu do jedzenia...
    - wróciła na forum parka i zaczyna znów działania
    - kapturnica też działa i moremi też.. (trzymamy kciuki)
    - iwcia ma kłopot z Alojzym - bo ten wymyśla dziwaczne imiona dla dziecka, ale tendencje idą w kierunku Ivo
    - mango odeszła obrażona, że nie chcemy jej wspierać w bezczynności, którą hoduje już 46 rok życia....
    no i takie tam jeszcze - nie pamiętam więcej grzechów..;)

Boziu, jak to możliwe, że w ogóle nie masz budyniu ciążowego! Jakim cudem to wszystko tak wyrzuciłaś jednym tchem? A może to adrenalina przedporodowa?

moremi, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Boziu, jak to możliwe, że w ogóle nie masz budyniu ciążowego! Jakim cudem to wszystko tak wyrzuciłaś jednym tchem? A może to adrenalina przedporodowa?
    bo ja ostatnio mało się odzywam, ale Was czytam..:) i jakoś po swojemu to wszystko przeżywam...tylko nie zawsze mam siły komentować...:)

Żanet, Parka, malgos741, samira, Alis, moremi, inessa, Sabina, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, genialne resume' to malo powiedziane, nagroda Pulitzera Ci sie nalezy! :)

Bozia3, Parka, moremi, Sabina, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bozia ale lista ;-)
    no widzisz...a CIę pominęłam...:) ale to tylko świadczy o Twojej skromności i że nie absorbujesz sobą innych ludzi....:)

kapturnica, Bursztyn, Żanet, Parka, malgos741, moremi, Sabina, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie streszczenia nawet Tusk by pochwalil =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 20:47

Bozia3, Parka, Bliska 77, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, skrót rewelacja, Pani jak wróci będzie zadowolniona :)

Bozia3, Parka, moremi, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Takie streszczenia nawet Tusk by pochwalil =D
    nie sadze, Tusk ma problem ze zrozumieniem tekstu...jakiegokolwiek

inessa, Sabina, BISCA, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

To nie wina Tuska tylko tych innych ...

Alis, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze Mysza nie moze spac w nocy, bo sie stresuje porodem, a Ania.g wstawiła nowy brzuch :)

kapturnica, Bozia3, Żanet, moremi, ania.g, Sabina, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    I jeszcze Mysza nie moze spac w nocy, bo sie stresuje porodem, a Ania.g wstawiła nowy brzuch :)
    no wiedziałam, że nie wymienię wszystkich...za szybko pisałam i nie analizowałam....
    - ze snem też ma problem DOrka...albo śpi całymi dniami, albo załatwia ważne sprawy życiowe ze swoim mężem szantażując go podczas jego snu - wmawia mu imię dziecka i wyłudza pieniądze na droższe okna...;)

Parka, kapturnica, Bliska 77, samira, Żanet, Alis, moremi, Sabina, Simba, Bursztyn, BISCA, Mega, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no no no....piszesz o przewodniczącym Unii Europejskiej...więc wiesz...

Mega, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 4300 4301 4302 4303 4304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ