X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Paszczak, jak masz taki apetyt i bete to juz spokojnie mozesz robic suwaczek i dawac dane do Porodowki, bo ociagasz sie niemozliwie i niezaciazona udajesz. :P
    dokładnie tak - jakby nie dowierzała, że to się dzieje naprawdę - a dzieje się przecież....Paszcza jesteś w ciąży babo :)

moremi, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - oglądnijcie to - bo super filmik, a najlepiej niech oglądną też mężowie....
    Facet został podpięty pod urządzenie symulujące ból porodowy = warto zobaczyć ile wytrzymał....

https://www.youtube.com/watch?v=Zcu4FXTA_Ww

caffe, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Z jednej strony nie ma co przesadzać, ale z drugiej okazuje się, ze trzeba mieć ciuchy na wiele okazji. Takie na wyjście do lekarza lub na spacer, takie do chodzenia po domu. A wszystko to na sytuacje gdy jest ciepło, chłodniej lub zimno. Z samego tego wychodzi, że tak zupełnie do minimum ograniczyć zakupów się nie da, bo potem trzeba dokupywać na biegu.
    Tja.
    Ja mialam miec wielkiego syna, urodzil sie wczesny kurczak i ciuchow na 50 cm doslownie 2 symboliczne na krzyz. Ale nie kupowalismy wiecej, no bo " przeciez zaraz z nich wyrosnie". Kupilam tylko 2 pajacyki. I guzik, dopiero teraz ciuszki sa dobre, a on dzis konczy 4 tygodnie. Wiec przez ten czas radosnie pralam codziennie te, ktore nosil. No i okazala sie masakra z pizamkami, ktorych bylo chyba z 5, a on potrafil ojcu zasikac 4 przez noc ( slynne chlopiece siki w niebiosa ) przy kazdej zmianie pieluchy.
    Na kolejny rozmiar mam ciuchow az za duzo i mysle, ze to wlasnie bedzie wystarczajaca ilosc. ;)

Parka, Bozia3, moremi, caffe, iwcia77, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, strasznie się cieszę z Twojej bety

Mandragora, brzuchol elegancky :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Z jednej strony nie ma co przesadzać, ale z drugiej okazuje się, ze trzeba mieć ciuchy na wiele okazji. Takie na wyjście do lekarza lub na spacer, takie do chodzenia po domu. A wszystko to na sytuacje gdy jest ciepło, chłodniej lub zimno. Z samego tego wychodzi, że tak zupełnie do minimum ograniczyć zakupów się nie da, bo potem trzeba dokupywać na biegu.
    Trochę tego mam na najróżniejsze okazje ale nie kilka worów jak moje niektóre koleżanki.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    widac, ze wakacje sie skonczyly, normalnie ciezka nadazyc..

Mandragora brzuch klasa! juz ciaza, nie wzdecie..

Co do knajp, to zalezy czy mam byc milo i przyjaznie, czy full SV- pytanie gosci czy im smakowalo z SV sie nie zgadza.. Niemniej mysle ze Simbowy garotluk byl mrukiem, a nie fanem SV. Ja osobiscie nie znosze nadetych restauracji (a bywam przez robote) i zdecydowanie lepiej sie czuje w miejscach, gdzie z wlasciecielem/kelnerem/szefem kuchni mozna zamienic slowo..

Co do obslugi dzieci, to mojej jednej przyjaciolce sie wlasnie urodzilo, druga rodzi w pazdzierniku, potem Simba, wiec zamierzam zerowac na ich doswiadczeniach.. Najbardziej na Simbie :)

U mnie rewelka, odebralam bete 10300, belly mowi:

Średni dwudniowy przyrost to 1373 mlU/ml (109.3%) (w normie).Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.

Juppi. W przyszly piatek pierwsze USG..

A i sa pierwsze objawy- dzis o 12-tej jak nigdy czulam, ze jak czegos nie zjem, to padne.. Mam mnostwo ludzi w robocie, ktorzy Twierdza, ze bez lanczy nie sa w stanie funkcjonowac, ja czasami bez problemu do 17.30 dociagalam, z reguly wciagajac cos malego kolo 13-14. Mam przogromny rzut na warzywa, pewnie dlatego, ze tylko w domu jem swieze, miecho jest fu.. Zjadlam sledzia i ide robic bigos.. ;)
    Cudnie <3

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tja.
    Ja mialam miec wielkiego syna, urodzil sie wczesny kurczak i ciuchow na 50 cm doslownie 2 symboliczne na krzyz. Ale nie kupowalismy wiecej, no bo " przeciez zaraz z nich wyrosnie". Kupilam tylko 2 pajacyki. I guzik, dopiero teraz ciuszki sa dobre, a on dzis konczy 4 tygodnie. Wiec przez ten czas radosnie pralam codziennie te, ktore nosil. No i okazala sie masakra z pizamkami, ktorych bylo chyba z 5, a on potrafil ojcu zasikac 4 przez noc ( slynne chlopiece siki w niebiosa ) przy kazdej zmianie pieluchy.
    Na kolejny rozmiar mam ciuchow az za duzo i mysle, ze to wlasnie bedzie wystarczajaca ilosc. ;)
    Samo życie :)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Trochę tego mam na najróżniejsze okazje ale nie kilka worów jak moje niektóre koleżanki.
    Jak ktoś dostał wory, to może mieć za dużo. Ale w dwóch sztukach nie da rady opędzić.

Pusurek, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    widac, ze wakacje sie skonczyly, normalnie ciezka nadazyc..

Mandragora brzuch klasa! juz ciaza, nie wzdecie..

Co do knajp, to zalezy czy mam byc milo i przyjaznie, czy full SV- pytanie gosci czy im smakowalo z SV sie nie zgadza.. Niemniej mysle ze Simbowy garotluk byl mrukiem, a nie fanem SV. Ja osobiscie nie znosze nadetych restauracji (a bywam przez robote) i zdecydowanie lepiej sie czuje w miejscach, gdzie z wlasciecielem/kelnerem/szefem kuchni mozna zamienic slowo..

Co do obslugi dzieci, to mojej jednej przyjaciolce sie wlasnie urodzilo, druga rodzi w pazdzierniku, potem Simba, wiec zamierzam zerowac na ich doswiadczeniach.. Najbardziej na Simbie :)

U mnie rewelka, odebralam bete 10300, belly mowi:

Średni dwudniowy przyrost to 1373 mlU/ml (109.3%) (w normie).Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.

Juppi. W przyszly piatek pierwsze USG..

A i sa pierwsze objawy- dzis o 12-tej jak nigdy czulam, ze jak czegos nie zjem, to padne.. Mam mnostwo ludzi w robocie, ktorzy Twierdza, ze bez lanczy nie sa w stanie funkcjonowac, ja czasami bez problemu do 17.30 dociagalam, z reguly wciagajac cos malego kolo 13-14. Mam przogromny rzut na warzywa, pewnie dlatego, ze tylko w domu jem swieze, miecho jest fu.. Zjadlam sledzia i ide robic bigos.. ;)
    co do SV zdania sa podzielone i nie ma tu zgodnej opinii...
    gratuluje bety :)

malgos741, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja najbardziej lubie jak nie plujom do talerza na zapleczu
    no ale nie moge byc pewny to jem w domu i sram tak samo jak po topowych
    tesz śmierdzi :)
    A.
    w topowych pluja profesjonalnie ;)
    maz Ci pluje w domu jak nie widzisz ;)

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w topowych pluja profesjonalnie ;)
    maz Ci pluje w domu jak nie widzisz ;)
    plują napewno jak im podpadniesz, wiem z relacji znajomego kucharza

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    plują napewno jak im podpadniesz, wiem z relacji znajomego kucharza
    fakt, ja kiedys naplulam do kawy mojej nauczycielce od matmy, podpadla mi :)

EwaT, kapturnica, moremi, Żanet, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest wpół do ósmej a mnie oczy pieką ze zmeczenia

Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fakt, ja kiedys naplulam do kawy mojej nauczycielce od matmy, podpadla mi :)
    fakt autentyczny: nasza nauczycielka w podst. z matmy wyciągała kozy z nosa robiła kulki i nimi strzelała

moremi, iwcia77, inessa, Sabina, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jest wpół do ósmej a mnie oczy pieką ze zmeczenia
    Mały śpi?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mały śpi?
    nie
    sluchal ze mna reggae teraz bedzie brał kapiel

moremi, Bursztyn, Żanet, malgos741, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    fakt autentyczny: nasza nauczycielka w podst. z matmy wyciągała kozy z nosa robiła kulki i nimi strzelała
    Ja miałam taką nauczycielkę historii. Myślałam, że to typ jedyny w swoim rodzaju :D

kapturnica, iwcia77, EwaT, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie
    sluchal ze mna reggae teraz bedzie brał kapiel
    To wytrzymały jest. Mój poszedł spać po 18

malgos741, EwaT lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    0vomit.gif

moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah Kossakowski wymiekl jednak =D A nawet do pelnego rozwarcia nie doszedl..Jednak facety to miekkisze sa 8)

iwcia77, Żanet, samira, Bozia3, malgos741, ania.g, Sabina, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4299 4300 4301 4302 4303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ