Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
    Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku ;)
    Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
    Pusur a ty idziesz kraść jabłka??? ;) ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego ;)
    Adamek w wozku stoi na czatach. ;)

Mega, caffe, ania.g, Parka, iwcia77, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez! :D dziendoberek :)
    monia 70 wrote:
    Hmm uwielbiam grzyby a nie umiem zbierać:(

Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Adamek w wozku stoi na czatach. ;)
    No ładnie ;) z noworodka przestępcę robi! ;)

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale widze, ze skonczyl sie trend pokazywania golych brzuchow i cyckow? Wszystkie teraz jakies poubierane... ;)

Bo jesień, zimno się robi. Nie to co niektóre w bikini występowały

Mega, nick nieaktualny, ania.g, Bozia3, iwcia77, Simba, Żanet, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez! :D dziendoberek :)
    Hej Iwcia! A jak twój brzucholek?
    Ja lubię grzyby ale jakoś mnie nie podnieca latanie z koszykiem po lesie i szukanie ;) poza tym nie znam sie na grzybach, a znając moje szczęście same muchomory bym przytargała ;)

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie iwcia pokazuj brzucha ;)

Mega, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zmykam zapłacić za obiady w szkole a potem na ploty z kumpelka. Bądźcie grzeczne prosze ;) chociaż z wami to nigdy nic nie wiadomo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:29

iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No dobra, trzecie pranie wstawione,na forum sie zameldowalam, kawa wypita, grzyby oczyszczone i pokrojone, kapiel i depilacja odstawiona, obiad na dzis jest, dziecko nakarmione buja sie w bujaczku i czka, co by tu jeszcze zrobic? ;) Pojde chyba do sasiadki po jablka, bo tyle maja na drzewach, ze nie przejadaja, to se jablecznik dzis machne, a co! ;)
    Boże....skąd Ty masz tyle energii....nic - tylko jeszcze Helenkę montować...:)

iwcia77, ania.g, Żanet, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, moremi, Parka, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze to wpisac do "drogeri", to samo Bursztyn z ta Kanoba 2 - senkju z gory , bo potem bede forum przekopywac aby odnalezc te nazwy :)

a ja w ciazy to buzke mam super gladka :D , ale pewnie po porodzie mnie wywali...:( no ale kwasy sa w lodowce :)
    mandragora wrote:
    Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla ;)
    Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.

Simba, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tak samo :)
    Simba wrote:
    No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
    Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to musimy sie kiedys umowic na" zbieranie grzybow" ;D razem :) bo podpisuje sie pod twoim postem rekoma i nogami :D ;D
    Mega wrote:
    Hej Iwcia! A jak twój brzucholek?
    Ja lubię grzyby ale jakoś mnie nie podnieca latanie z koszykiem po lesie i szukanie ;) poza tym nie znam sie na grzybach, a znając moje szczęście same muchomory bym przytargała ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:55

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojatam ojtam, troszke cierpliwosci, nie umiem selfie sobie strzelic a Alojz w robocie :) choc wstyd mi , bo MaNDRA 17 tydz i ma wiekszy brzuch niz ja w 20 tyg :)
    mandragora wrote:
    Właśnie iwcia pokazuj brzucha ;)

Mega, moremi, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ojatam ojtam, troszke cierpliwosci, nie umiem selfie sobie strzelic a Alojz w robocie :) choc wstyd mi , bo MaNDRA 17 tydz i ma wiekszy brzuch niz ja w 20 tyg :)
    Jaki wstyd! Może to ja się powinnam wstydzić ;) rośniemy jak możemy ;)

Bozia3, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...:)

u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
    kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...:)
    ja mam dada z biedrony ktore zresztą produkuje papmpers i sa fajne....do tego niedrogie

Bozia3, iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandra- brzuch rośnie jak na drożdżach-szok :)

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice od dzieciństwa zabierali nas na grzyby, cięzko mi szło zbieranie bo zazwyczaj ich nie widziałam omijałam je, ale najgorzej nie było zawsze się coś znalazło a dzieki temu poznawałam grzyby ktore mozna zbierac.
    Fajnie jest połazić po lesie, a do tego jeszcze jak jest duzo grzybów. Moi rodzice teraz szaleją po lasach i codziennie prawie przynoszą po koszyczku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 13:06

Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja też jestem w szoku ale myślę że dlatego ze od porodu Hani do obecnej ciąży minęło tylko 6 miesięcy. Nic nie trzyma wiec spodziewam się giganta ;) dobrze ze choć nogi wyszczuplaly. Będzie dynia na patykach ;)

EwaT, iwcia77, caffe, Żanet, nick nieaktualny, Mega, moremi, Parka, nick nieaktualny, BISCA, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
    Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc. ;)
    Otóż to i nie chodzi o nadskakiwanie, tylko koleś nas kompletnie zignorował. A przecież do jasnej cholery, to dzieki klientom ma on z czego życ. Dla mnie to jest brak kultury i/albo zmęczenie turystami.
    Szef kuchni, ktory nie jest zainteresowany tym co sadza o jego gotowaniu klienci, to chuj nie szef kuchni (5 zł dla Andzeja)

EwaT, iwcia77, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, Parka, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Simba, praktyka Cię dokształci :) nie martw się na zapas. Każda matka ma chwile załamania, także i takie coś Cię spotka w swoim czasie. Nie nakręcaj się więc bezpodstawnie, bo pewnie poradzisz sobie świetnie :)
    Liczę na Wasze doświadczenie :) A mój M przy każdej okazji wychwala nasze forum pod niebiosa.

iwcia77, moremi, caffe, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Otóż to i nie chodzi o nadskakiwanie, tylko koleś nas kompletnie zignorował. A przecież do jasnej cholery, to dzieki klientom ma on z czego życ. Dla mnie to jest brak kultury i/albo zmęczenie turystami.
    Szef kuchni, ktory nie jest zainteresowany tym co sadza o jego gotowaniu klienci, to chuj nie szef kuchni (5 zł dla Andzeja)
    Kurcze - mamy chyba inne doświadczenia, a w knajpach byłam różnych - bardzo dobrych i gorszych w różnych miejscach na świecie i nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby właściciel knajpy latał po stolikach i pytał klientów o różne rzeczy...czasem kelnerzy podchodzą i pytają czy wszystko ok, czy czegoś nie brakuje...ale szef knajpy?

FZuMp1.png

‹‹ 4297 4298 4299 4300 4301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ