X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
    Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku ;)
    Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
    Pusur a ty idziesz kraść jabłka??? ;) ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego ;)
    Adamek w wozku stoi na czatach. ;)

Mega, caffe, ania.g, Parka, iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez! :D dziendoberek :)
    monia 70 wrote:
    Hmm uwielbiam grzyby a nie umiem zbierać:(

Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Adamek w wozku stoi na czatach. ;)
    No ładnie ;) z noworodka przestępcę robi! ;)

Pusurek, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale widze, ze skonczyl sie trend pokazywania golych brzuchow i cyckow? Wszystkie teraz jakies poubierane... ;)

Bo jesień, zimno się robi. Nie to co niektóre w bikini występowały

Mega, Pusurek, ania.g, Bozia3, iwcia77, Simba, Żanet, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez! :D dziendoberek :)
    Hej Iwcia! A jak twój brzucholek?
    Ja lubię grzyby ale jakoś mnie nie podnieca latanie z koszykiem po lesie i szukanie ;) poza tym nie znam sie na grzybach, a znając moje szczęście same muchomory bym przytargała ;)

iwcia77, kapturnica, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie iwcia pokazuj brzucha ;)

Mega, iwcia77, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zmykam zapłacić za obiady w szkole a potem na ploty z kumpelka. Bądźcie grzeczne prosze ;) chociaż z wami to nigdy nic nie wiadomo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:29

iwcia77, ania.g, samira, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No dobra, trzecie pranie wstawione,na forum sie zameldowalam, kawa wypita, grzyby oczyszczone i pokrojone, kapiel i depilacja odstawiona, obiad na dzis jest, dziecko nakarmione buja sie w bujaczku i czka, co by tu jeszcze zrobic? ;) Pojde chyba do sasiadki po jablka, bo tyle maja na drzewach, ze nie przejadaja, to se jablecznik dzis machne, a co! ;)
    Boże....skąd Ty masz tyle energii....nic - tylko jeszcze Helenkę montować...:)

iwcia77, ania.g, Żanet, Bursztyn, Pusurek, Mega, moremi, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze to wpisac do "drogeri", to samo Bursztyn z ta Kanoba 2 - senkju z gory , bo potem bede forum przekopywac aby odnalezc te nazwy :)

a ja w ciazy to buzke mam super gladka :D , ale pewnie po porodzie mnie wywali...:( no ale kwasy sa w lodowce :)
    mandragora wrote:
    Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla ;)
    Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.

Simba, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tak samo :)
    Simba wrote:
    No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
    Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to musimy sie kiedys umowic na" zbieranie grzybow" ;D razem :) bo podpisuje sie pod twoim postem rekoma i nogami :D ;D
    Mega wrote:
    Hej Iwcia! A jak twój brzucholek?
    Ja lubię grzyby ale jakoś mnie nie podnieca latanie z koszykiem po lesie i szukanie ;) poza tym nie znam sie na grzybach, a znając moje szczęście same muchomory bym przytargała ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:55

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojatam ojtam, troszke cierpliwosci, nie umiem selfie sobie strzelic a Alojz w robocie :) choc wstyd mi , bo MaNDRA 17 tydz i ma wiekszy brzuch niz ja w 20 tyg :)
    mandragora wrote:
    Właśnie iwcia pokazuj brzucha ;)

Mega, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ojatam ojtam, troszke cierpliwosci, nie umiem selfie sobie strzelic a Alojz w robocie :) choc wstyd mi , bo MaNDRA 17 tydz i ma wiekszy brzuch niz ja w 20 tyg :)
    Jaki wstyd! Może to ja się powinnam wstydzić ;) rośniemy jak możemy ;)

Bozia3, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...:)

u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
    kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...:)
    ja mam dada z biedrony ktore zresztą produkuje papmpers i sa fajne....do tego niedrogie

Bozia3, iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandra- brzuch rośnie jak na drożdżach-szok :)

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice od dzieciństwa zabierali nas na grzyby, cięzko mi szło zbieranie bo zazwyczaj ich nie widziałam omijałam je, ale najgorzej nie było zawsze się coś znalazło a dzieki temu poznawałam grzyby ktore mozna zbierac.
    Fajnie jest połazić po lesie, a do tego jeszcze jak jest duzo grzybów. Moi rodzice teraz szaleją po lasach i codziennie prawie przynoszą po koszyczku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 13:06

Bozia3, iwcia77, samira, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja też jestem w szoku ale myślę że dlatego ze od porodu Hani do obecnej ciąży minęło tylko 6 miesięcy. Nic nie trzyma wiec spodziewam się giganta ;) dobrze ze choć nogi wyszczuplaly. Będzie dynia na patykach ;)

EwaT, iwcia77, caffe, Żanet, Pusurek, Mega, moremi, Parka, Sabina, BISCA, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
    Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc. ;)
    Otóż to i nie chodzi o nadskakiwanie, tylko koleś nas kompletnie zignorował. A przecież do jasnej cholery, to dzieki klientom ma on z czego życ. Dla mnie to jest brak kultury i/albo zmęczenie turystami.
    Szef kuchni, ktory nie jest zainteresowany tym co sadza o jego gotowaniu klienci, to chuj nie szef kuchni (5 zł dla Andzeja)

EwaT, iwcia77, Bursztyn, kapturnica, samira, Pusurek, Mega, moremi, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Simba, praktyka Cię dokształci :) nie martw się na zapas. Każda matka ma chwile załamania, także i takie coś Cię spotka w swoim czasie. Nie nakręcaj się więc bezpodstawnie, bo pewnie poradzisz sobie świetnie :)
    Liczę na Wasze doświadczenie :) A mój M przy każdej okazji wychwala nasze forum pod niebiosa.

iwcia77, moremi, caffe, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Otóż to i nie chodzi o nadskakiwanie, tylko koleś nas kompletnie zignorował. A przecież do jasnej cholery, to dzieki klientom ma on z czego życ. Dla mnie to jest brak kultury i/albo zmęczenie turystami.
    Szef kuchni, ktory nie jest zainteresowany tym co sadza o jego gotowaniu klienci, to chuj nie szef kuchni (5 zł dla Andzeja)
    Kurcze - mamy chyba inne doświadczenia, a w knajpach byłam różnych - bardzo dobrych i gorszych w różnych miejscach na świecie i nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby właściciel knajpy latał po stolikach i pytał klientów o różne rzeczy...czasem kelnerzy podchodzą i pytają czy wszystko ok, czy czegoś nie brakuje...ale szef knajpy?

FZuMp1.png

‹‹ 4297 4298 4299 4300 4301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ