35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku
Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
Pusur a ty idziesz kraść jabłka???ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego
Mega, caffe, ania.g, Parka, iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale widze, ze skonczyl sie trend pokazywania golych brzuchow i cyckow? Wszystkie teraz jakies poubierane...
Bo jesień, zimno się robi. Nie to co niektóre w bikini występowałyMega, Pusurek, ania.g, Bozia3, iwcia77, Simba, Żanet, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez!
dziendoberek
Ja lubię grzyby ale jakoś mnie nie podnieca latanie z koszykiem po lesie i szukaniepoza tym nie znam sie na grzybach, a znając moje szczęście same muchomory bym przytargała
iwcia77, kapturnica, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Zaraz zmykam zapłacić za obiady w szkole a potem na ploty z kumpelka. Bądźcie grzeczne prosze
chociaż z wami to nigdy nic nie wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:29
iwcia77, ania.g, samira, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No dobra, trzecie pranie wstawione,na forum sie zameldowalam, kawa wypita, grzyby oczyszczone i pokrojone, kapiel i depilacja odstawiona, obiad na dzis jest, dziecko nakarmione buja sie w bujaczku i czka, co by tu jeszcze zrobic?
Pojde chyba do sasiadki po jablka, bo tyle maja na drzewach, ze nie przejadaja, to se jablecznik dzis machne, a co!
iwcia77, ania.g, Żanet, Bursztyn, Pusurek, Mega, moremi, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
prosze to wpisac do "drogeri", to samo Bursztyn z ta Kanoba 2 - senkju z gory , bo potem bede forum przekopywac aby odnalezc te nazwy
a ja w ciazy to buzke mam super gladka, ale pewnie po porodzie mnie wywali...
no ale kwasy sa w lodowce
mandragora wrote:Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla
Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.Simba, Bursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mam tak samoSimba wrote:No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no to musimy sie kiedys umowic na" zbieranie grzybow"
razem
bo podpisuje sie pod twoim postem rekoma i nogami
Mega wrote:Hej Iwcia! A jak twój brzucholek?
Ja lubię grzyby ale jakoś mnie nie podnieca latanie z koszykiem po lesie i szukaniepoza tym nie znam sie na grzybach, a znając moje szczęście same muchomory bym przytargała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 12:55
Mega lubi tę wiadomość
-
ojatam ojtam, troszke cierpliwosci, nie umiem selfie sobie strzelic a Alojz w robocie
choc wstyd mi , bo MaNDRA 17 tydz i ma wiekszy brzuch niz ja w 20 tyg
mandragora wrote:Właśnie iwcia pokazuj brzuchaMega, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ojatam ojtam, troszke cierpliwosci, nie umiem selfie sobie strzelic a Alojz w robocie
choc wstyd mi , bo MaNDRA 17 tydz i ma wiekszy brzuch niz ja w 20 tyg
rośniemy jak możemy
Bozia3, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...
u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...Bozia3, iwcia77, kapturnica, moremi, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
Moi rodzice od dzieciństwa zabierali nas na grzyby, cięzko mi szło zbieranie bo zazwyczaj ich nie widziałam omijałam je, ale najgorzej nie było zawsze się coś znalazło a dzieki temu poznawałam grzyby ktore mozna zbierac.
Fajnie jest połazić po lesie, a do tego jeszcze jak jest duzo grzybów. Moi rodzice teraz szaleją po lasach i codziennie prawie przynoszą po koszyczku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 13:06
Bozia3, iwcia77, samira, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ewa ja też jestem w szoku ale myślę że dlatego ze od porodu Hani do obecnej ciąży minęło tylko 6 miesięcy. Nic nie trzyma wiec spodziewam się giganta
dobrze ze choć nogi wyszczuplaly. Będzie dynia na patykach
EwaT, iwcia77, caffe, Żanet, Pusurek, Mega, moremi, Parka, Sabina, BISCA, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc.
Szef kuchni, ktory nie jest zainteresowany tym co sadza o jego gotowaniu klienci, to chuj nie szef kuchni (5 zł dla Andzeja)EwaT, iwcia77, Bursztyn, kapturnica, samira, Pusurek, Mega, moremi, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Simba, praktyka Cię dokształci
nie martw się na zapas. Każda matka ma chwile załamania, także i takie coś Cię spotka w swoim czasie. Nie nakręcaj się więc bezpodstawnie, bo pewnie poradzisz sobie świetnie
A mój M przy każdej okazji wychwala nasze forum pod niebiosa.
iwcia77, moremi, caffe, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Otóż to i nie chodzi o nadskakiwanie, tylko koleś nas kompletnie zignorował. A przecież do jasnej cholery, to dzieki klientom ma on z czego życ. Dla mnie to jest brak kultury i/albo zmęczenie turystami.
Szef kuchni, ktory nie jest zainteresowany tym co sadza o jego gotowaniu klienci, to chuj nie szef kuchni (5 zł dla Andzeja)