X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla ;)
    Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.
    Dobrze wiedziec, tylko pewnie teraz juz nie zdaze tego skombinowac.

mysza1975 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra, fajnie wyglądasz :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale widze, ze skonczyl sie trend pokazywania golych brzuchow i cyckow? Wszystkie teraz jakies poubierane... ;)

mandragora, Simba, Mega, iwcia77, Żanet, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze wiedziec, tylko pewnie teraz juz nie zdaze tego skombinowac.
    Myślę że przez neta tez się da. Jeszcze dobre są takie maski i peelingi detoksykujace seria bio pure ericsson laboratory czy jakoś tak.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie zrobisz mi tego!!!!
    usmiech.jpg

caffe, Pusurek, iwcia77, Żanet, Bursztyn, moremi, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale widze, ze skonczyl sie trend pokazywania golych brzuchow i cyckow? Wszystkie teraz jakies poubierane... ;)
    No bo ile się można na necie rozbierać ;)

Simba, Pusurek, ania.g, iwcia77, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mnie teściowa jakies tescowe kupiła, ale ich nie używam bo wydaje mi się, ze sa mniej chłonne i mały jakoś nie bardzo zadowolony w nich jest.
    No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
    Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..

Pusurek, caffe, Parka, iwcia77, Żanet, samira, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...:)

u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
    kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...:)

ania.g, Parka, iwcia77, samira, Żanet, Bursztyn, kapturnica, Sabina, megan8, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SImba z tymi knajpami jest coś na rzeczy i niekoniecznie ten facet szybko skłamał...i swoją drogą nie spotkałam się z tym, żeby właściciel knajpy podchodził do obcych klientów do stolika i ich zagadywał czy smaczne...to chyba byłoby niestosowne i niegrzeczne
    Mnie np. drażni, jak podchodzi do mnie w knajpie kelner czy ktoś z obsługi i pyta podczas mojego jedzenia, czy mi smakuje i czy mi czegoś nie brakuje....to samo w sklepie - jak lata za mną ekspedientka i mi nadskakuje to po prostu jest denerwujące...jeśli mam z czymś problem to mogę przywołać kogoś z obsługi i porozmawiać...tak więc to różnie bywa....
    Natomiast dorsz z baru to rozumiem, że ohyda....Trzeba znaleść dobrą smażalnię i tam poszaleć....:)

Parka, iwcia77, samira, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, trzecie pranie wstawione,na forum sie zameldowalam, kawa wypita, grzyby oczyszczone i pokrojone, kapiel i depilacja odstawiona, obiad na dzis jest, dziecko nakarmione buja sie w bujaczku i czka, co by tu jeszcze zrobic? ;) Pojde chyba do sasiadki po jablka, bo tyle maja na drzewach, ze nie przejadaja, to se jablecznik dzis machne, a co! ;)

caffe, Mega, Parka, Bozia3, iwcia77, Simba, Żanet, Bursztyn, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...:)

u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
    kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...:)
    plany planami, a życie zweryfikuje :) Ty może będziesz chciała rossmanowe, a dziecko nie :) ot cała przewrotność losu

iwcia77, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    SImba z tymi knajpami jest coś na rzeczy i niekoniecznie ten facet szybko skłamał...i swoją drogą nie spotkałam się z tym, żeby właściciel knajpy podchodził do obcych klientów do stolika i ich zagadywał czy smaczne...to chyba byłoby niestosowne i niegrzeczne
    Mnie np. drażni, jak podchodzi do mnie w knajpie kelner czy ktoś z obsługi i pyta podczas mojego jedzenia, czy mi smakuje i czy mi czegoś nie brakuje....
    Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
    Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc. ;)

caffe, Parka, iwcia77, Simba, Bursztyn, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
    Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..
    Simba, praktyka Cię dokształci :) nie martw się na zapas. Każda matka ma chwile załamania, także i takie coś Cię spotka w swoim czasie. Nie nakręcaj się więc bezpodstawnie, bo pewnie poradzisz sobie świetnie :)

Parka, Simba, Żanet, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
    Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc. ;)
    Też wolę gdy ktoś z taktem się mną interesuje.

Pusurek, Parka, iwcia77, Simba, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra, masz śliczną piłeczkę :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak siedem lat temu testowałam pieluchy z biedronki marki dada to była to masakra. Po jednym siusiu pielucha jak kamień. Szybko przeciekająca, gruba i nie fajna. Więc były w użyciu pampersy. Teraz na dadę namawiała mnie siostra, mówię jej że nie wiem jak takiego gówna może używać, a ona że teraz dada wychodzi z tej samej fabryki co pampers, wygląda tak samo i jest bardzo chłonna. Pojechałam do siostry, zobaczyłam na własne oczy i faktycznie. Różnica w cenie to 20 groszy na jednej pieluszce.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
    Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku ;)
    Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
    Pusur a ty idziesz kraść jabłka??? ;) ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego ;)

Pusurek, ania.g, Bozia3, iwcia77, Żanet, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak siedem lat temu testowałam pieluchy z biedronki marki dada to była to masakra. Po jednym siusiu pielucha jak kamień. Szybko przeciekająca, gruba i nie fajna. Więc były w użyciu pampersy. Teraz na dadę namawiała mnie siostra, mówię jej że nie wiem jak takiego gówna może używać, a ona że teraz dada wychodzi z tej samej fabryki co pampers, wygląda tak samo i jest bardzo chłonna. Pojechałam do siostry, zobaczyłam na własne oczy i faktycznie. Różnica w cenie to 20 groszy na jednej pieluszce.
    Moja siostra tez dady używała, faktycznie sie poprawiły jakościowo. I tez słyszałam ze sa dobre te z rossmana. Ja 11 lat temu miałam do wyboru z tych lepszych tylko właśnie pampersy i huggisy.

Bozia3, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia i Samira odezwalybyscie sie....

Parka, iwcia77, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej Dwupaki i nie tylko :)
    Dwupaki sliczne te Wasze brzuszki.
    Co do imion, moja mama mówi że każde imię jest ładne jak się ładnie mówi :)
    A tak w ogole to fajnie macie że możecie wybierać sobie imiona.

Co do pampersów to ja tez słyszałam o tych z biedronki, że kiedys były dużo gorsze, a podobno teraz niewiele odbiegają od pampersów. Ale testować nie testowałam ;)

caffe, ania.g, Parka, iwcia77, Żanet, samira, Mega, inessa, moremi, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 4296 4297 4298 4299 4300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ