35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla
Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dobrze wiedziec, tylko pewnie teraz juz nie zdaze tego skombinowac.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mnie teściowa jakies tescowe kupiła, ale ich nie używam bo wydaje mi się, ze sa mniej chłonne i mały jakoś nie bardzo zadowolony w nich jest.
Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..Pusurek, caffe, Parka, iwcia77, Żanet, samira, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...
u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...ania.g, Parka, iwcia77, samira, Żanet, Bursztyn, kapturnica, Sabina, megan8, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
SImba z tymi knajpami jest coś na rzeczy i niekoniecznie ten facet szybko skłamał...i swoją drogą nie spotkałam się z tym, żeby właściciel knajpy podchodził do obcych klientów do stolika i ich zagadywał czy smaczne...to chyba byłoby niestosowne i niegrzeczne
Mnie np. drażni, jak podchodzi do mnie w knajpie kelner czy ktoś z obsługi i pyta podczas mojego jedzenia, czy mi smakuje i czy mi czegoś nie brakuje....to samo w sklepie - jak lata za mną ekspedientka i mi nadskakuje to po prostu jest denerwujące...jeśli mam z czymś problem to mogę przywołać kogoś z obsługi i porozmawiać...tak więc to różnie bywa....
Natomiast dorsz z baru to rozumiem, że ohyda....Trzeba znaleść dobrą smażalnię i tam poszaleć....Parka, iwcia77, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra, trzecie pranie wstawione,na forum sie zameldowalam, kawa wypita, grzyby oczyszczone i pokrojone, kapiel i depilacja odstawiona, obiad na dzis jest, dziecko nakarmione buja sie w bujaczku i czka, co by tu jeszcze zrobic?
Pojde chyba do sasiadki po jablka, bo tyle maja na drzewach, ze nie przejadaja, to se jablecznik dzis machne, a co!
caffe, Mega, Parka, Bozia3, iwcia77, Simba, Żanet, Bursztyn, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...
u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...Ty może będziesz chciała rossmanowe, a dziecko nie
ot cała przewrotność losu
iwcia77, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:SImba z tymi knajpami jest coś na rzeczy i niekoniecznie ten facet szybko skłamał...i swoją drogą nie spotkałam się z tym, żeby właściciel knajpy podchodził do obcych klientów do stolika i ich zagadywał czy smaczne...to chyba byłoby niestosowne i niegrzeczne
Mnie np. drażni, jak podchodzi do mnie w knajpie kelner czy ktoś z obsługi i pyta podczas mojego jedzenia, czy mi smakuje i czy mi czegoś nie brakuje....
Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc.caffe, Parka, iwcia77, Simba, Bursztyn, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..nie martw się na zapas. Każda matka ma chwile załamania, także i takie coś Cię spotka w swoim czasie. Nie nakręcaj się więc bezpodstawnie, bo pewnie poradzisz sobie świetnie
Parka, Simba, Żanet, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc.Pusurek, Parka, iwcia77, Simba, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jak siedem lat temu testowałam pieluchy z biedronki marki dada to była to masakra. Po jednym siusiu pielucha jak kamień. Szybko przeciekająca, gruba i nie fajna. Więc były w użyciu pampersy. Teraz na dadę namawiała mnie siostra, mówię jej że nie wiem jak takiego gówna może używać, a ona że teraz dada wychodzi z tej samej fabryki co pampers, wygląda tak samo i jest bardzo chłonna. Pojechałam do siostry, zobaczyłam na własne oczy i faktycznie. Różnica w cenie to 20 groszy na jednej pieluszce.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku
Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
Pusur a ty idziesz kraść jabłka???ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego
Pusurek, ania.g, Bozia3, iwcia77, Żanet, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Jak siedem lat temu testowałam pieluchy z biedronki marki dada to była to masakra. Po jednym siusiu pielucha jak kamień. Szybko przeciekająca, gruba i nie fajna. Więc były w użyciu pampersy. Teraz na dadę namawiała mnie siostra, mówię jej że nie wiem jak takiego gówna może używać, a ona że teraz dada wychodzi z tej samej fabryki co pampers, wygląda tak samo i jest bardzo chłonna. Pojechałam do siostry, zobaczyłam na własne oczy i faktycznie. Różnica w cenie to 20 groszy na jednej pieluszce.
Bozia3, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Hej hej Dwupaki i nie tylko
Dwupaki sliczne te Wasze brzuszki.
Co do imion, moja mama mówi że każde imię jest ładne jak się ładnie mówi
A tak w ogole to fajnie macie że możecie wybierać sobie imiona.
Co do pampersów to ja tez słyszałam o tych z biedronki, że kiedys były dużo gorsze, a podobno teraz niewiele odbiegają od pampersów. Ale testować nie testowałamcaffe, ania.g, Parka, iwcia77, Żanet, samira, Mega, inessa, moremi, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość