X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla ;)
    Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.
    Dobrze wiedziec, tylko pewnie teraz juz nie zdaze tego skombinowac.

mysza1975 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra, fajnie wyglądasz :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale widze, ze skonczyl sie trend pokazywania golych brzuchow i cyckow? Wszystkie teraz jakies poubierane... ;)

mandragora, Simba, Mega, iwcia77, Żanet, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze wiedziec, tylko pewnie teraz juz nie zdaze tego skombinowac.
    Myślę że przez neta tez się da. Jeszcze dobre są takie maski i peelingi detoksykujace seria bio pure ericsson laboratory czy jakoś tak.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie zrobisz mi tego!!!!
    usmiech.jpg

caffe, Pusurek, iwcia77, Żanet, Bursztyn, moremi, Sabina, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale widze, ze skonczyl sie trend pokazywania golych brzuchow i cyckow? Wszystkie teraz jakies poubierane... ;)
    No bo ile się można na necie rozbierać ;)

Simba, Pusurek, ania.g, iwcia77, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mnie teściowa jakies tescowe kupiła, ale ich nie używam bo wydaje mi się, ze sa mniej chłonne i mały jakoś nie bardzo zadowolony w nich jest.
    No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
    Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..

Pusurek, caffe, Parka, iwcia77, Żanet, samira, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...:)

u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
    kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...:)

ania.g, Parka, iwcia77, samira, Żanet, Bursztyn, kapturnica, Sabina, megan8, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SImba z tymi knajpami jest coś na rzeczy i niekoniecznie ten facet szybko skłamał...i swoją drogą nie spotkałam się z tym, żeby właściciel knajpy podchodził do obcych klientów do stolika i ich zagadywał czy smaczne...to chyba byłoby niestosowne i niegrzeczne
    Mnie np. drażni, jak podchodzi do mnie w knajpie kelner czy ktoś z obsługi i pyta podczas mojego jedzenia, czy mi smakuje i czy mi czegoś nie brakuje....to samo w sklepie - jak lata za mną ekspedientka i mi nadskakuje to po prostu jest denerwujące...jeśli mam z czymś problem to mogę przywołać kogoś z obsługi i porozmawiać...tak więc to różnie bywa....
    Natomiast dorsz z baru to rozumiem, że ohyda....Trzeba znaleść dobrą smażalnię i tam poszaleć....:)

Parka, iwcia77, samira, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, trzecie pranie wstawione,na forum sie zameldowalam, kawa wypita, grzyby oczyszczone i pokrojone, kapiel i depilacja odstawiona, obiad na dzis jest, dziecko nakarmione buja sie w bujaczku i czka, co by tu jeszcze zrobic? ;) Pojde chyba do sasiadki po jablka, bo tyle maja na drzewach, ze nie przejadaja, to se jablecznik dzis machne, a co! ;)

caffe, Mega, Parka, Bozia3, iwcia77, Simba, Żanet, Bursztyn, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    piękne nowe brzuchy....ja już swojego lepiej, zebym tu nie demonstrowałą...:)

u nas dużym powodzeniem cieszą się pieluszki z biedronki , a jeszcze bardziej te z rossmana - sprawdzają się bardzo dobrze i ja po wykorzystaniu pierwszych pampersowych - zamierzam zacząć używać tych z rossmana - nie widzę powodu, żeby gównem aż tak bardzo się przejmować i inwestować....jeśli tylko dziecka nie uczulą - to jadę na rossmanie - jak 90 % znajomych teraz, które mają maleńkie dzieci..
    kiedyś było inaczej - na rynku nie było wyboru - były tylko Pampers i Huggies i to wszystko....no ale na szczescie czasy się zmieniły...:)
    plany planami, a życie zweryfikuje :) Ty może będziesz chciała rossmanowe, a dziecko nie :) ot cała przewrotność losu

iwcia77, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    SImba z tymi knajpami jest coś na rzeczy i niekoniecznie ten facet szybko skłamał...i swoją drogą nie spotkałam się z tym, żeby właściciel knajpy podchodził do obcych klientów do stolika i ich zagadywał czy smaczne...to chyba byłoby niestosowne i niegrzeczne
    Mnie np. drażni, jak podchodzi do mnie w knajpie kelner czy ktoś z obsługi i pyta podczas mojego jedzenia, czy mi smakuje i czy mi czegoś nie brakuje....
    Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
    Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc. ;)

caffe, Parka, iwcia77, Simba, Bursztyn, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie. Nie ma co stresowac dziecka i siebie przy okazji.
    Boze, mam chwile ze wpadam w panike, czy bede wiedziala co kupic (jaki kocyk, jaki materac, przewijak) a potem w co ubrac dzieci...itd. Oczywiscie juz dwukrotnie snilo mi sie ze nakarmilam jednego a o drugim zapomnialam, a ostatnio po prostu zapomnialam o nich w samochodzie...Normalnie jak sie budze, to ciesze sie, ze sny mam juz za soba..
    Simba, praktyka Cię dokształci :) nie martw się na zapas. Każda matka ma chwile załamania, także i takie coś Cię spotka w swoim czasie. Nie nakręcaj się więc bezpodstawnie, bo pewnie poradzisz sobie świetnie :)

Parka, Simba, Żanet, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale co kraj to obyczaj. W dobrym tonie jest zadbac o samopoczucie gosci, w dobrych restauracjach jest to normalne, wrecz niegrzeczne jest, kiedy kelner nie podejdzie i nie sprawdzi, czy gosciom czegos nie brakuje.
    Nie mowimy oczywiscie o barach mlecznych czy Mc. ;)
    Też wolę gdy ktoś z taktem się mną interesuje.

Pusurek, Parka, iwcia77, Simba, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra, masz śliczną piłeczkę :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak siedem lat temu testowałam pieluchy z biedronki marki dada to była to masakra. Po jednym siusiu pielucha jak kamień. Szybko przeciekająca, gruba i nie fajna. Więc były w użyciu pampersy. Teraz na dadę namawiała mnie siostra, mówię jej że nie wiem jak takiego gówna może używać, a ona że teraz dada wychodzi z tej samej fabryki co pampers, wygląda tak samo i jest bardzo chłonna. Pojechałam do siostry, zobaczyłam na własne oczy i faktycznie. Różnica w cenie to 20 groszy na jednej pieluszce.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny brzuszki piękne, Mandra -cudnie!
    Bozia nie bój sie, szczel ostatnie zdjecie w dwupaku ;)
    Ale wam zazdraszczam tych pięknych brzuszków... ale za pare miesięcy tez taki bede miała, a co!
    Pusur a ty idziesz kraść jabłka??? ;) ładnych rzeczy uczysz Adamka od małego ;)

Pusurek, ania.g, Bozia3, iwcia77, Żanet, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jak siedem lat temu testowałam pieluchy z biedronki marki dada to była to masakra. Po jednym siusiu pielucha jak kamień. Szybko przeciekająca, gruba i nie fajna. Więc były w użyciu pampersy. Teraz na dadę namawiała mnie siostra, mówię jej że nie wiem jak takiego gówna może używać, a ona że teraz dada wychodzi z tej samej fabryki co pampers, wygląda tak samo i jest bardzo chłonna. Pojechałam do siostry, zobaczyłam na własne oczy i faktycznie. Różnica w cenie to 20 groszy na jednej pieluszce.
    Moja siostra tez dady używała, faktycznie sie poprawiły jakościowo. I tez słyszałam ze sa dobre te z rossmana. Ja 11 lat temu miałam do wyboru z tych lepszych tylko właśnie pampersy i huggisy.

Bozia3, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia i Samira odezwalybyscie sie....

Parka, iwcia77, samira, moremi, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej Dwupaki i nie tylko :)
    Dwupaki sliczne te Wasze brzuszki.
    Co do imion, moja mama mówi że każde imię jest ładne jak się ładnie mówi :)
    A tak w ogole to fajnie macie że możecie wybierać sobie imiona.

Co do pampersów to ja tez słyszałam o tych z biedronki, że kiedys były dużo gorsze, a podobno teraz niewiele odbiegają od pampersów. Ale testować nie testowałam ;)

caffe, ania.g, Parka, iwcia77, Żanet, samira, Mega, inessa, moremi, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 4296 4297 4298 4299 4300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ