35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEllo porannie!
Szybkie sniadanie, karmienie i spadam na grzyby! Wczoraj uzbieralam koszyk prawdziwkow i maslakow w 5 min, na terenie szkoly corki ( szkola ma lasek jako plac zabaw ). Nie bylam tam jeszcze w tym roku i to byl blad, bo cala masa prawdziwkow byla juz przerosnieta i robaczywa. Za to maslaki byly do obiadu.
Dzis mnie moj mezczyzna rozsmieszyl do lez, mimo nocnego zmeczenia. Budze go szturchaniem ( jest 5.30 ) mowiac: Przebierz Adamkowi pieluche.
Sama karmilam jeszcze, ale wazne jest obudzic chlopa wczesniej, zeby doszedl do siebie. A on sie podrywa polprzytomny, maca po kocyku, gdzie zawsze spi maly ( pomiedzy nami ), szepcze dramatycznie: "Nie ma dziecka", pada na poduszke i spi dalej!
Doprawdy, czujnosci mu nie mozna odmowic!
Milego dnia panienki!
Simba, kapturnica, Bursztyn, Sabina, Żanet, caffe, Parka, Mega, ania.g, samira, moremi, Bozia3, iwcia77, paszczakin, inessa, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DobrePusurek wrote:Ello porannie!
Szybkie sniadanie, karmienie i spadam na grzyby! Wczoraj uzbieralam koszyk prawdziwkow i maslakow w 5 min, na terenie szkoly corki ( szkola ma lasek jako plac zabaw ). Nie bylam tam jeszcze w tym roku i to byl blad, bo cala masa prawdziwkow byla juz przerosnieta i robaczywa. Za to maslaki byly do obiadu.
Dzis mnie moj mezczyzna rozsmieszyl do lez, mimo nocnego zmeczenia. Budze go szturchaniem ( jest 5.30 ) mowiac: Przebierz Adamkowi pieluche.
Sama karmilam jeszcze, ale wazne jest obudzic chlopa wczesniej, zeby doszedl do siebie. A on sie podrywa polprzytomny, maca po kocyku, gdzie zawsze spi maly ( pomiedzy nami ), szepcze dramatycznie: "Nie ma dziecka", pada na poduszke i spi dalej!
Doprawdy, czujnosci mu nie mozna odmowic!
Milego dnia panienki!
Pusurek, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
to chyba dobre zmywakiSimba wrote:Najpierw oczy nivea, a potem myje paszcze zelem Effaclar K i plyn micelarny z tej samej serii.
Najgorsza jazde mam teraz z szyja, dekoltem i plecami.
chociaz ja sie przerzucilam chwilowo na Kanebo 2 step cleansing, przyznam ze pani mnie namowila w perfumerii w PL. Tlumaczyla mi ze najpierw trzeba zmywac znieczyszczenia oil- based czyli sebum i makijaz a potem water-based czyli komorki martwe, bakterie itd. No i jade najpierw takim niby-balsamem- chodzi o konsystencje, naklada sie go jak krem a potem na skorze zmienia sie w olejek i zmywam to woda a potem krok 2- nakladam myjaca glinke i tez splukuje woda. Efekt super.
Simba, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja kumpelka o podobnych tendencjach tez to stosowala i tez bardzo chwalila.Bursztyn wrote:to chyba dobre zmywaki
chociaz ja sie przerzucilam chwilowo na Kanebo 2 step cleansing, przyznam ze pani mnie namowila w perfumerii w PL. Tlumaczyla mi ze najpierw trzeba zmywac znieczyszczenia oil- based czyli sebum i makijaz a potem water-based czyli komorki martwe, bakterie itd. No i jade najpierw takim niby-balsamem- chodzi o konsystencje, naklada sie go jak krem a potem na skorze zmienia sie w olejek i zmywam to woda a potem krok 2- nakladam myjaca glinke i tez splukuje woda. Efekt super.
Niestety, jestem obecnie na etapie przeliczania wszystkiego na pampersy
Żanet, samira, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to chyba dobre zmywaki
ja nakładam mydło palmolive a potem wklepóje krem ziaja z białom cherbatom
efekt nienajgorszy
A.
Bursztyn, Simba, Żanet, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Andrzej, Ty tak mozesz bo sie golisz..EwaT wrote:ja nakładam mydło palmolive a potem wklepóje krem ziaja z białom cherbatom
efekt nienajgorszy
A.
Simba, Żanet, kapturnica, Mega, EwaT, moremi, Bozia3, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no tak, mialam napisac ze etap pieluch kiedys sie skonczy, ale uswiadomilam soebie za zacznie sie play station czy inne...i tak do usranej smierciSimba wrote:Moja kumpelka o podobnych tendencjach tez to stosowala i tez bardzo chwalila.
Niestety, jestem obecnie na etapie przeliczania wszystkiego na pampersy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:14
Simba, kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jakie ceny pieluch w B?Simba wrote:Niestety, jestem obecnie na etapie przeliczania wszystkiego na pampersy

Ja jestem mega pozytywnie zaskoczona cenami pieluch w No. Slyszalam, ze sa tanie, ale nie ze az tak. Jest stala opcja co 4 paczki gratis + na okraglo jakies promocje. Kupilam ostatnio Libero ( bo tych uzywamy ), 38 sztuk za cene 10 zet. Mysle, ze to dobra cena. Wiem, ze nawet cwane Polaczki handluja pieluchami - woza z No do Pl, wiec musi to byc tanio.
Simba, kapturnica, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jest nadzieja, ze Mario Bros odwroci uwage od syfowBursztyn wrote:no tak, mialam napisac ze etap pieluch kiedys sie skonczy, ale uswiadomilam soebie za zacznie sie play station czy inne...i tak do usranej smierci

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
PomysleŻanet wrote:Simba, wydasz "Pamiętniki z wakacji?" ? Trochę tych przygód nad morzem pewnie mieliście...

Ale wiesz, nie oszukujmy sie - nic na razie nie przebilo miesnego jeza
Żanet, Pusurek, kapturnica, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kurcze nie pamietam, ale obliczylam, ze w pierwszym okresie pampersy dla twixow beda kosztowac 100 euro miesiecznie (firmy Pampers)Pusurek wrote:A jakie ceny pieluch w B?
Ja jestem mega pozytywnie zaskoczona cenami pieluch w No. Slyszalam, ze sa tanie, ale nie ze az tak. Jest stala opcja co 4 paczki gratis + na okraglo jakies promocje. Kupilam ostatnio Libero ( bo tych uzywamy ), 38 sztuk za cene 10 zet. Mysle, ze to dobra cena. Wiem, ze nawet cwane Polaczki handluja pieluchami - woza z No do Pl, wiec musi to byc tanio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:31
Pusurek, samira, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH