X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello porannie!
    Szybkie sniadanie, karmienie i spadam na grzyby! Wczoraj uzbieralam koszyk prawdziwkow i maslakow w 5 min, na terenie szkoly corki ( szkola ma lasek jako plac zabaw ). Nie bylam tam jeszcze w tym roku i to byl blad, bo cala masa prawdziwkow byla juz przerosnieta i robaczywa. Za to maslaki byly do obiadu.
    Dzis mnie moj mezczyzna rozsmieszyl do lez, mimo nocnego zmeczenia. Budze go szturchaniem ( jest 5.30 ) mowiac: Przebierz Adamkowi pieluche.
    Sama karmilam jeszcze, ale wazne jest obudzic chlopa wczesniej, zeby doszedl do siebie. A on sie podrywa polprzytomny, maca po kocyku, gdzie zawsze spi maly ( pomiedzy nami ), szepcze dramatycznie: "Nie ma dziecka", pada na poduszke i spi dalej! :D
    Doprawdy, czujnosci mu nie mozna odmowic! :D

Milego dnia panienki!

Simba, kapturnica, Bursztyn, Sabina, Żanet, caffe, Parka, Mega, ania.g, samira, moremi, Bozia3, iwcia77, paszczakin, inessa, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Simba, Ty masz Twixy więc musisz mieć apartament a nie zwykłe lokum ;)
    Z tego co zauwazylam na USG - dwupoziomowy :)

kapturnica, Bursztyn, Żanet, Parka, Mega, ania.g, samira, moremi, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie sadzilam, ze mozna wymyslic tak grube klamstwo w tak ekspresowym czasie.
    Znaczy refleksu nie mozna mu odmowic. ;) I to pewnie jedne co posiadal. ;)

kapturnica, Parka, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A kciuka to nie ssiecie ? ;)
    Nie, widocznie mama smoczka do pyska wtykala. ;)

kapturnica, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello porannie!
    Szybkie sniadanie, karmienie i spadam na grzyby! Wczoraj uzbieralam koszyk prawdziwkow i maslakow w 5 min, na terenie szkoly corki ( szkola ma lasek jako plac zabaw ). Nie bylam tam jeszcze w tym roku i to byl blad, bo cala masa prawdziwkow byla juz przerosnieta i robaczywa. Za to maslaki byly do obiadu.
    Dzis mnie moj mezczyzna rozsmieszyl do lez, mimo nocnego zmeczenia. Budze go szturchaniem ( jest 5.30 ) mowiac: Przebierz Adamkowi pieluche.
    Sama karmilam jeszcze, ale wazne jest obudzic chlopa wczesniej, zeby doszedl do siebie. A on sie podrywa polprzytomny, maca po kocyku, gdzie zawsze spi maly ( pomiedzy nami ), szepcze dramatycznie: "Nie ma dziecka", pada na poduszke i spi dalej! :D
    Doprawdy, czujnosci mu nie mozna odmowic! :D

Milego dnia panienki!
    Dobre :)

Pusurek, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Najpierw oczy nivea, a potem myje paszcze zelem Effaclar K i plyn micelarny z tej samej serii.
    Najgorsza jazde mam teraz z szyja, dekoltem i plecami.
    to chyba dobre zmywaki
    chociaz ja sie przerzucilam chwilowo na Kanebo 2 step cleansing, przyznam ze pani mnie namowila w perfumerii w PL. Tlumaczyla mi ze najpierw trzeba zmywac znieczyszczenia oil- based czyli sebum i makijaz a potem water-based czyli komorki martwe, bakterie itd. No i jade najpierw takim niby-balsamem- chodzi o konsystencje, naklada sie go jak krem a potem na skorze zmienia sie w olejek i zmywam to woda a potem krok 2- nakladam myjaca glinke i tez splukuje woda. Efekt super.

Simba, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z tego co zauwazylam na USG - dwupoziomowy :)
    Znaczy maja jednak osobne pokoje? ;)

Żanet, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to chyba dobre zmywaki
    chociaz ja sie przerzucilam chwilowo na Kanebo 2 step cleansing, przyznam ze pani mnie namowila w perfumerii w PL. Tlumaczyla mi ze najpierw trzeba zmywac znieczyszczenia oil- based czyli sebum i makijaz a potem water-based czyli komorki martwe, bakterie itd. No i jade najpierw takim niby-balsamem- chodzi o konsystencje, naklada sie go jak krem a potem na skorze zmienia sie w olejek i zmywam to woda a potem krok 2- nakladam myjaca glinke i tez splukuje woda. Efekt super.
    Moja kumpelka o podobnych tendencjach tez to stosowala i tez bardzo chwalila.
    Niestety, jestem obecnie na etapie przeliczania wszystkiego na pampersy ;)

Żanet, samira, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Znaczy maja jednak osobne pokoje? ;)
    No tak, przeciez to dwujajowce.
    To znaczy cztero - kazdy po te dwa jajka ma ;)

Bursztyn, Żanet, Pusurek, Mega, moremi, iwcia77, inessa, Sabina, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to chyba dobre zmywaki

ja nakładam mydło palmolive a potem wklepóje krem ziaja z białom cherbatom
    efekt nienajgorszy
    A.

Bursztyn, Simba, Żanet, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    efekt nienajgorszy
    A.
    No tak, ale ty masz Andzej na starcie dobrom skurrrre

EwaT, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    efekt nienajgorszy
    A.
    Andrzej, Ty tak mozesz bo sie golisz.. ;)

Simba, Żanet, kapturnica, Mega, EwaT, moremi, Bozia3, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moja kumpelka o podobnych tendencjach tez to stosowala i tez bardzo chwalila.
    no tak, mialam napisac ze etap pieluch kiedys sie skonczy, ale uswiadomilam soebie za zacznie sie play station czy inne...i tak do usranej smierci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:14

Simba, kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, super brzucho :)
    Simba, bardzo ladne zapiski w pamietniczku robisz :)

Simba, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A jakie ceny pieluch w B?
    Ja jestem mega pozytywnie zaskoczona cenami pieluch w No. Slyszalam, ze sa tanie, ale nie ze az tak. Jest stala opcja co 4 paczki gratis + na okraglo jakies promocje. Kupilam ostatnio Libero ( bo tych uzywamy ), 38 sztuk za cene 10 zet. Mysle, ze to dobra cena. Wiem, ze nawet cwane Polaczki handluja pieluchami - woza z No do Pl, wiec musi to byc tanio. ;)

Simba, kapturnica, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, wydasz "Pamiętniki z wakacji?" ? Trochę tych przygód nad morzem pewnie mieliście...

Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no tak, mialam napisac ze etap pieluch kiedys sie skonczy, ale uswiadomilam soebie za zacznie sie play station czy inne...i tak do usranej smierci ;)
    Jest nadzieja, ze Mario Bros odwroci uwage od syfow ;)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Simba, wydasz "Pamiętniki z wakacji?" ? Trochę tych przygód nad morzem pewnie mieliście...
    Pomysle ;)
    Ale wiesz, nie oszukujmy sie - nic na razie nie przebilo miesnego jeza ;)

Żanet, Pusurek, kapturnica, Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A jakie ceny pieluch w B?
    Ja jestem mega pozytywnie zaskoczona cenami pieluch w No. Slyszalam, ze sa tanie, ale nie ze az tak. Jest stala opcja co 4 paczki gratis + na okraglo jakies promocje. Kupilam ostatnio Libero ( bo tych uzywamy ), 38 sztuk za cene 10 zet. Mysle, ze to dobra cena. Wiem, ze nawet cwane Polaczki handluja pieluchami - woza z No do Pl, wiec musi to byc tanio. ;)
    Kurcze nie pamietam, ale obliczylam, ze w pierwszym okresie pampersy dla twixow beda kosztowac 100 euro miesiecznie (firmy Pampers)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:31

Pusurek, samira, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jest nadzieja, ze Mario Bros odwroci uwage od syfow ;)
    heheh, na dlugie lata ;)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4294 4295 4296 4297 4298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ