X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)
    Moze i ja zastosuje - stracilam kontrole nad obcymi na paszczy
    A czym zmywasz makijaz?

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Janka tez mialam na liscie ulubionych imion (moj dziadek m.in) :)
    Czas juz wracac do B. ;) (Zazdroszcze Ci morza :) )

M juz strasznie teskni za naszym domkiem :)
    Ja jedynie do Maksa mam zastrzezenia - troche pieskie imie, a poza tym mowic do doroslego pana, Panie Maksie?

Parka, Bursztyn, ania.g, kapturnica, Sabina, samira, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Dla mnie grzyby mogłyby nie istnieć :) jest tyle innych smacznych rzeczy.

Megan8, pozdrawiam, no odnalazłam sie :) mam czarna dziurę na naszym watku tak mnie wiecej od marca do lipca, nawet odnalazlam strone mojego zaginiecia, zaczelam nadrabiac zaleglosci w czytaniu, ale kiedy to uzupełnię to nie wiem, psze Pani

Sabinka, gratuluję dzielnej córci, wyrasata na towarzyską dziewczynkę :)

Simba, szykuje sie piekna pogoda nad morzem w ten weekend, dlatego tez jutro wybieram sie z dzieciakami do Trójmiasta i tez poleze parę godzinek na plazy, a co! Twoje zdjecie brzucha na tle piasku -super

Simba, Żanet, ania.g, Sabina, Mega, Bozia3, iwcia77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A czym zmywasz makijaz?
    Najpierw oczy nivea, a potem myje paszcze zelem Effaclar K i plyn micelarny z tej samej serii.
    Najgorsza jazde mam teraz z szyja, dekoltem i plecami.

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mysza, wstawiłam nowy brzuch. Teraz Ty :)
    p.s. zdjęcie robione przez moją prawie siedmiolatkę :)
    Ania i Zanet - super sa Wasze brzuchy :)
    Ja sie boje swojego za kilka miesiecy...

Żanet, ania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzien dobry

nie wiem czy to a propos obcych na twarzy, czy tez czegos innego, ale ostatnio, kiedy bylam na odziale demencji- ktory nota bene nie jest moim ulubionym, to pacjentka zapytala mnie: ile masz lat? Chyba 19, co? :) pomyslalam, ze w takim razie bede wpadac czesciej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:32

Parka, Simba, Żanet, kapturnica, Sabina, Mega, samira, moremi, Bozia3, iwcia77, gosia7122, inessa, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dzień dobry,
    Dla mnie grzyby mogłyby nie istnieć :) jest tyle innych smacznych rzeczy.

Megan8, pozdrawiam, no odnalazłam sie :) mam czarna dziurę na naszym watku tak mnie wiecej od marca do lipca, nawet odnalazlam strone mojego zaginiecia, zaczelam nadrabiac zaleglosci w czytaniu, ale kiedy to uzupełnię to nie wiem, psze Pani

Sabinka, gratuluję dzielnej córci, wyrasata na towarzyską dziewczynkę :)

Simba, szykuje sie piekna pogoda nad morzem w ten weekend, dlatego tez jutro wybieram sie z dzieciakami do Trójmiasta i tez poleze parę godzinek na plazy, a co! Twoje zdjecie brzucha na tle piasku -super
    No dzisiaj od rana zachmurzenie, ale popoludniu ma byc ladnie. My sie juz zwijamy w niedziele rano - zaczyna pachniec koncem urlopu...ech...

Parka, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, superowy brzuch :) juz bardzo konkretny

ania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie lekarka moja odradziła....mówiąc, że to niewiele pomaga, a jeśli już - to dla pierworódek, więc mysza - może jednak działaj....a dla tych, które już kiedyś rodziły podobno nie ma to znaczenia...ale ja się nie znam...

Mysza, Ja tez nie robiłam, bom wieloródka i niewiele to pomaga w takim wypadku, ale jak Twojemu Facetowi sie spodoba to same korzyści z tego będą ;)

Czekamy na brzuchol, Ania już swój śliczny uaktualniła :)

ania.g, Sabina, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    No i dzien dobry

nie wiem czy to a propos obcych na twarzy, czy tez czegos innego, ale ostatnio, kiedy bylam na odziale demencji- ktory nota bene nie jest moim ulubionym, to pacjentka zapytala mnie: ile masz lat? Chyba 19, co? :D pomyslalam, ze w takim razie bede wpadac czesciej ;)

A nie spytala: ile masz lat, chlopczyku?
    Moja prababcia pod koniec zycia pytala moja mame, wskazujac na mnie: A ten pan tez jest z naszej rodziny?

Ale fakt, mialam w swym zyciu faze golenia glowy maszynka. Bosz....

Pusurek, Parka, kapturnica, Żanet, Beatka.jk, Bursztyn, Sabina, Mega, mandragora, samira, moremi, Bozia3, iwcia77, gosia7122, inessa, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Simba ale masz czadowy brzusio ;)
    Myśmy w końcu też zaczęli rosnąć i teraz to chyba aż za szybko ;) musze się zacząć ruszać. Założyłam ze poleze jeszcze do końca tygodnia i jak będzie Oki to wracam do pracy.
    Tez bym chciała nad morze. ..
    Sabinka ale masz dzielna corcie ;)
    Miłego dnia dziewczeta
    A Ty swoj wstaw :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A nie spytala: ile masz lat, chlopczyku?
    Moja prababcia pod koniec zycia pytala moja mame, wskazujac na mnie: A ten pan tez jest z naszej rodziny?

Ale fakt, mialam w swym zyciu faze golenia glowy maszynka. Bosz....
    ahahahaha :) dobre!!! :D
    nie, bo mam dlugie piora :)
    faze chlopczyka tez ma juz za soba, przypadala na 9-12 rok zycia :)

kapturnica, Simba, Żanet, Mega, samira, moremi, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No dzisiaj od rana zachmurzenie, ale popoludniu ma byc ladnie. My sie juz zwijamy w niedziele rano - zaczyna pachniec koncem urlopu...ech...

My jak jutro wyjedziemy to w niedziele wracamy, wiec na krotko, bo szkola przeciez.

Jeszcze masz 4 dni lezenia na plazy, sluchania szumu morza, pisku mew i objadania sie w smazalniach :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ja byłam tak uczona i moje dzieci też. A wiecie co po tym pozostaje? To że teraz śpię z rogiem kołdry pod głową hahaha
    Ja mam tak samo - kawalek koldry musi byc przy twarzy. :D
    Dziekuje mamusiu za to! :P

kapturnica, Żanet, Mega, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ania i Zanet - super sa Wasze brzuchy :)
    Ja sie boje swojego za kilka miesiecy...
    Simba, Ty masz Twixy więc musisz mieć apartament a nie zwykłe lokum ;)

Żanet, kapturnica, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam tak samo - kawalek koldry musi byc przy twarzy. :D
    Dziekuje mamusiu za to! :P

A kciuka to nie ssiecie ? ;)

Pusurek, Bursztyn, Żanet, iwcia77, inessa, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ;-)
    Ania jak piękny brzusio ale urósł ;-)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)
    Moze i ja zastosuje - stracilam kontrole nad obcymi na paszczy

Dziewczynki zawsze zostają sławetne rajstopy do zastosowania na twarz przed wyjściem ;)

Simba, kapturnica, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    My jak jutro wyjedziemy to w niedziele wracamy, wiec na krotko, bo szkola przeciez.

Jeszcze masz 4 dni lezenia na plazy, sluchania szumu morza, pisku mew i objadania sie w smazalniach :)
    Ten ostatni punkt przerobilismy przedwczoraj.
    Oto moje zapiski z pamietniczka:

Bar Skorpion w Jastrzębiej Górze
    Lokal został nam polecony przez znajomą, która przyjeżdża do Jastrzębiej Góry od wielu lat, jako miejsce gdzie można zjeść obiad i niezłego dorsza bez panierki.
    Jest po sezonie, dlatego nie zdziwił nas tak bardzo brak gości w tym lokalu, choć jak się potem okazało - byli oni gdzie indziej i mieli rację.
    Dobry posiłek, to nie tylko czynność fizjologiczna, lecz aura jaka mu towarzyszy, natomiast w Barze Skorpion nadal panuje aura lat 90-tych. Gdzie nie spojrzysz - tam coś się dzieje. "Artystycznie" zaszpachlowane ściany pomalowane na żółto-niebiesko, lustro w złotej ramie, halogeny w drewnianych belach sufitu, turecki wiatrak z lampkami, nad barem neony browarów i wszechobecny kolorowy plastik - jeden wielki chaos i kicz. Na całej szerokości baru wisi menu, w którym jest dosłownie wszystko - od pierogów, przez pizze, dania z drobiu, grilla, 9 zup i czego tylko dusza zapragnie..Jedzenie zamawia się w barze, bo pomimo faktu, że jesteśmy jedynymi klientami, panienka z obsługi nie kwapi się by się nami zainteresować. Ostatecznie, przy ladzie poleca nam dorsza. Zamawiamy do niego surówki z białej i czerwonej kapusty, które już po chwili lądują na stole w mikroskopijnych talerzykach z duralexu, za to wypełnione po brzeg. Obok nich ohydny plastikowy, błękitny koszyk, w którym znajdujemy 6 widelców (każdy z innej zastawy!) i dwa noże (takie kuriozum). Atmosfera drętwa, mówimy do siebie szeptem i nie możemy pozbyć się wrażenia, że jesteśmy tu intruzami. W końcu dostajemy zamówione dania...Filet z dorsza nie wygląda ani apetycznie ani zachęcająco, przy każdym kontakcie z widelcem, wycieka z niego mieszanka tłuszczu i wody. Jest ciężki i mokry. Pozbawiony smaku ryby, pozbawiony przypraw. Nijaki. Staramy się go jakoś doprawić solą, podaną w plastikowej miseczce. Bez skutku. W trakcie posiłku, z kuchni wyłania się - no właśnie kto? - chyba szef kuchni, w rozciągnietym t-shircie, brudnym fartuchu i gumowych klapkach. Zabiera ze sobą barmankę i udają się na papierosa. Nawet nie spogląda w naszym kierunku.
    Kończymy posiłek, regulujemy rachunek - 88 zł. Niby nie dużo jak na 3 osoby, ale.
    Przy wyjściu nie wytrzymuję i zagaduję do osobnika z papierosem. Pytam czy jest właścicielem, na co on odpowiada pytaniem: o co chodzi? Ostatecznie odpowiada, że jest współwłaścicielem. Mówię mu, że jestem naprawdę zaskoczona, jak to możliwe, żeby właściciel i szef kuchni w jednej osobie, mijając jedynych klientów w lokalu, nie ukłonił się, nie zainteresował, czy posiłek im smakuje? Że przejawia on, zarówno swoją postawą jak i jedzeniem stosunek do klienta polegający na formule: Żryj i spieprzaj stąd.
    Oto co uslyszalam: "on już kiedyś komuś powiedział dzień dobry i klient był z tego tytułu niezadowolony".
    Nie sadzilam, ze mozna wymyslic tak grube klamstwo w tak ekspresowym czasie.

Parka, Bursztyn, Sabina, Żanet, Mega, ania.g, samira, moremi, iwcia77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Dziewczynki zawsze zostają sławetne rajstopy do zastosowania na twarz przed wyjściem ;)
    Faktoza :)

Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4293 4294 4295 4296 4297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ