35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:macduska, czemu z dreszczykiem? sa jakies trujaki podobne do kanii czy cos?
paszczakin, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja nie lubię kani, nie lubię grzybów ani jeść ani zbierać. A las mam za domem i rodzice codziennie donoszą kolejne porcje. W całym domu czuć zapach suszonych grzybów.
Jedyne co lubię z grzybów to zupa grzybowa mojej mamyno cóż - nie wszystkie marzenia się spełniają....
mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A mnie mąż wyciągnął podstęp[em, niby na pół godzinki na grzyby. Wróciliśmy po trzech, z dwoma koszami borowików. Byłam głodna i spragniona i bolała mnie głowa ale nie dało się go wcześniej wyciągnąć z lasu. On jest jak ogar na polowaniu jak te grzyby zbiera. Ale warto było.
A kanie u nas czyli na Roztoczu są i owszem jadamy czasem chociaż zawsze z dreszczykiem.
tylko ze mi sie nie chce wstawac o 6 rano, wiec sam jezdzi, a kiedy wraca ja jeszcze spieBozia3, mysza1975, Żanet, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:macduska, czemu z dreszczykiem? sa jakies trujaki podobne do kanii czy cos?
samira, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Choć nie jestem mamusią też widziałam ten sposób, moja mama teraz pilnuje 1,5 rocznego chłopczyka on zasypia z kocykiem nawet jak jest upał.
macduska, Żanet, mysza1975, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Niestety badania to tylko statystyka i wszystko się może zdarzyć. I stąd pewnie mój stres. Tak na prawdę czy wszystko w porządku z Wojtusiem okaże się za mniej więcej miesiąc.
Mnie lekarz jeden ochrzaniał, ze mam zdrowe dziecko jak byk i się czepiam i histeryzuję a za dwa dni juz miałam skierowanie do CZD na badania i operację w planie.
W sumie przyrzeka się "z miłością przyjąć potomstwo którym nas Bóg obdarzy" i nie ma tam słowa ZDROWE.
Nie myślcie sobie , że chce tu moralizować czy coś ot tak kilka słów z własnych jedenastoletnich doświadczeń.mysza1975, Alis, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tuz przed albo po porodzie. Robiłyście ten masaż krocza? Ja walczę od kilku dni, ale w związku z tym, że brzuch już duży, to ręce jakby za krótkie i na leżąco trudno dosięgnąć. Najlepiej mi na klęcząco i na stojąca z jedna ugiętą noga ale w takiej pozycji nie mogę długo wytrzymać. A może zaprząc do roboty mojego M?
samira, moremi, Dorka1979, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Dacie radę, inspiracja sama przyjdzie
Oj u nas też długo trwały negocjacje
coś koło 7 miesiąca ustaliliśmy kompromis
Samuel Jerzy, teraz jeszcze tylko teściowa nie daje za wygraną...
mysza1975, Parka, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość