35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kurcze nie pamietam, ale obliczylam, ze w pierwszym okresie pampersy dla twixow beda kosztowac 100 euro miesiecznie (firmy Pampers)
Moze ja Ci wyszykuje jakis transporcik z pieluchami, co?
Simba, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba pamietnik ekstra, uchachalam sie
Ania brzusio fantastiko
A ja jeszcze gnije w łóżkumiałam troszkę polezec ale oczywiście oko mi sie przymklo
no co zrobisz, nic nie zrobisz
Parka, Simba, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No coz, pieluch nie beda mogli uzywac na spole.
Moze ja Ci wyszykuje jakis transporcik z pieluchami, co?
Moze jakis barter? Co tam w Norwegii ma absurdalna cene? Z tego co kojarze to alko - Akcja polskich matek na obczyźnie: Wóda za pampersy
Żanet, Pusurek, moremi, Parka, iwcia77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kurcze nie pamietam, ale obliczylam, ze w pierwszym okresie pampersy dla twixow beda kosztowac 100 euro miesiecznie (firmy Pampers)
ale potem nie jest tak źle, raz więcej raz mniej.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie ma co ukrywać, przez pierwszy miesiąc zużywa się dużo pieluch ze względu na kuuuupę
ale potem nie jest tak źle, raz więcej raz mniej.
Pusurek, caffe, moremi, Mega, iwcia77, Żanet, Bursztyn, Sabina, megan8, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:To jest mysl
Moze jakis barter? Co tam w Norwegii ma absurdalna cene? Z tego co kojarze to alko - Akcja polskich matek na obczyźnie: Wóda za pampersy
Nie uzywamy ani jednego, ani drugiego, ale z latwoscia sir przehandluje dalej!
Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja używam papmersów. Staramy się kupować w promocji, cena wtedy jest ok 54 gr. Są inne tańsze, ale skoro małemu nic się nie dzieje po pampersach, to nie eksperymentujemy.
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Woda i faje!
Nie uzywamy ani jednego, ani drugiego, ale z latwoscia sir przehandluje dalej!
Ehehehehehhe.
Powiem Chodakowskiej!moremi, Pusurek, kapturnica, Mega, ania.g, iwcia77, Żanet, Bursztyn, inessa, Sabina, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja tez chyba na poczatek nie bede innych probowac.
Ale to pewnie co kraj to inne Pampersy, tak samo jak chemia. Ta niemiecka najlepsza.caffe, Simba, Mega, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla
Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.Mega, ania.g, Parka, iwcia77, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja tez chyba na poczatek nie bede innych probowac.
Simba, Żanet, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Meldujemy się. Czarny juz nie wyszczupla
Simba ja na syfy stosuje lotion p50v z firmy biologique recherche. Na noc dodatkowo był jeszcze z tej samej firmy taki śmierdzący krem. Efekty cudo. Teraz może jakiejś tragedii nie ma ale w ciąży z Hania na miesiąc przed ślubem wyglądałam jak biedronka. Stosowałam właśnie taki zestaw plus oxybrazje i poszłam do ślubu z gladziutka mordka i pięknym dekoltem. Polecam. Produkty dostępne chyba tylko w salonach kosmetycznych.Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny