35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:no bo jak pani wrocila to pisala, ze czytac bedzie od wydarzenia, jak dorka grzyby w ciazy jadla, wiec sie zasugerowalam, ze to cos zlego i wujka gugla uruchomilam.. a tam wiadomo- sodoma i gomora..
choć potrafi pomoc, to może tez niezłe zamieszac, trza zachować rozsądek moja droga...
mysza1975, kapturnica, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No muchomora to nawet jak nie jesteś w ciąży to sie raczej nie poleca
Moja babcia, ktora byla w partyzantce, mowila, ze jak byl glod w lesie to jedli wszystkie grzyby, te kolorowe tez.Kwestia byla tylko odpowiedniej obrobki. Jak sie je obgotowalo z 10 godzin, to podobno grzybowa paluszki lizac.
mysza1975, caffe, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Podobno da sie i jego.
Moja babcia, ktora byla w partyzantce, mowila, ze jak byl glod w lesie to jedli wszystkie grzyby, te kolorowe tez.Kwestia byla tylko odpowiedniej obrobki. Jak sie je obgotowalo z 10 godzin, to podobno grzybowa paluszki lizac.
raczej bym z muchomorami nie ryzykowala
mysza1975, Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Yyyyyy no ale o so chodzi?
Ty od poczatku na zwolnieniu siedzialas?
Ja dopiero polowa 5ego miesiaca, przecaSimba, mysza1975, Mega, inessa, paszczakin, iwcia77, moremi, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, z innej beki. Dostalas moze pieluszkima tetrowe z Primarka?
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie - tego akurat nie - bo kupiłam tutaj, Dostałam natomiast podkład na gumce na materac i prześcieradła - cudo - nie ma takich w PL - ale to z jakiegoś innego sklepu...
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - a czy znalazłaś dom z lasem w tyle?
chociaz to jest raczej bardziej ogrodek niz ogrod
Simba, samira, Bozia3, mysza1975, Mega, inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wszystkie przyszle matki takie madre, jak jeszcze w praktyce sie nie zaglebily. ;)Zycie zweryfikuje ksiazkowe teorie.
Dlatego lozeczko stoi u nas dla picu, jako magazynek dla kocykow i zabawek. Na razie u nas system gniazda - wszyscy na kupie i bardzo sobie to chwalimy.
Czy wywolam burze tym stwierdzeniem?
Będąc młoda mamą, obłożoną mądrymi poradnikami zaczynałam od tego, ze nasz maleńki kilkumiesięczny Misiek spał w pokoju obok. (samoa nie mogę w to uwierzyć teraz) a zakończyłam śpiąc we czwórkę ( doszedł drugi synio)w jednym łóżku małzenskim. Z tym że w srodku nocy Z poddawał sie i albo szedł na kanapę albo kładł się w nogach. Tak to funkcjonowało jakieś 7 lat i wtedy ogłosilismy wyprowadzke. Jeszcze młodszy wraca czsami ale coraz rzadziej już.
Dobrze i niedobrze...Pusurek, mysza1975, Mega, inessa, kapturnica, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zanet super wieści Samuel piękne imie
Pusurek ale grzyb ale figura ciu fiu.Pusurek, ewka80, mysza1975, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o spanie, to dodam jeszcze, ze z drugim syniem spałam przez pół roku na półsiedząc i trzymając go na rękach . Po pobytach w szpitalu i operacjach za nic nie dał się wieczorem odłożyć. I jakoś człowiek to przeżyje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 15:38
Mega, moremi, iwcia77, EwaT, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mala, witamy.. Twoj post przedstawiajacy jakos znikl w obliczu tylu wiadomosci.. ale i tak bedziesz musiala standardowa ankiete wypelnic, co ze staraniami, ile czasu, leczenia, czy wg Ciebie kupy dzieci smierdza, jakie masz cycki i takie tam..
Bozia3, Mega, inessa, kapturnica, mysza1975, moremi, iwcia77, Sabina, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żanet, WIELKIE GRATULACJE . Jak troche dojdziesz do siebie to napisz troche szczegolow. Bardzo ladne imie dla synka.
Pusurek, usunelas fote, ale zalapalam sie jeszcze w cytacie u Caffe - no figury po porodzie to tylko pozazdroscic, a Chodakowska robilas dzisiaj pierwszy raz po porodzie?Pusurek, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Zanet ogromne gratulacje. Niech Samuel wam zdrowo rośnie. Ale fakt co to znaczy na sucho. ..będziesz się musiała wytłumaczyć
Dzięki dziewczęta za mile słowa. Babcia chorowała juz jakiś czas i jedyne o czym pomyślałam po telefonie ze umiera to to żeby ją Hania bezboleśnie na drugą stronę przeprowadziła. .. to była jej kolej. Ja w ogóle to chyba inaczej patrze na śmierć po odejściu córki. ...
Stasiula pilnuje papaweryna poszła wdzisiaj w ruch. Nie ma jak skluc sobie pośladek o porankusłabo Stasia dzisiaj czuje wiec detektor tętna tez w obrotach
no przecież pisałam parę postów wstecz
Dziewczynki Poród na sucho to poród w bardzo małej ilości wód i (lub) po ich odejściu na kilka godzin przed konkretną akcją porodowąewka80, iwcia77 lubią tę wiadomość