35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPocwiczylam. Ktoras tam nie miala zaczac ze mna dzis? Mega?
Tylko gdzie jest moja kondycja?? I gdzie sa, karwa, miesnie brzucha, ja sie pytam??
Ale nic, 4 razy w tygodniu i Sylwester 2014 jest moj!
Mega, ewka80, moremi, mysza1975, Sabina, macduska, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się odniose do tekstu jakieś 3-4 strony wcześniej. Dopiero przeczytałam resztę, a w telefonie ciężko przewijac.
Wierzę, że Paszczak nie będzie potrzebować mrozakow, ponieważ bardzo często kolejne ciąże są "naturalne". Teraz faktycznie lepiej skupić się na Adasiu.kapturnica, mysza1975, Sabina, paszczakin, inessa, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:A co do spabnia z dzieckiem..To ja na popczatku oswiadczylam ,ze mlody ma lozeczko bedzie spal sam oczywiscie..Hahahah do 3ciego roku spal z nami..Takze ten tego jak sie czlowiek chce wyspac to i na 30cm zasnie byle moc chwile chociaz kimnac
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:to ja tez doloze swoja teoretyczna cegielke do spania z dziecmi.. Do mnie przemawia takie rozwiazanie. Ja wykonuke 7 tysiecy obrotow na godzine i przy dziecku po prostu balabym sie zasnac, chuop jak zarzuci jakakolwiek czesc ciala to zadusi, a tak dziecie ma swoja przestrzen i jest blisko..
W teorii to idealne rozwiazanie, ale Wy doswiadczone to moze powiecie, czy to ma sens?
A co do 7 tysiecy obrotow na godzine to zobaczysz sama, bedziez czujna jak wazka, lezac przy malym bedziesz reagowac na kazde jego westchniecie, o glebokim snie zapomnij. Tak nam natura dala i tego nie przeskoczysz. Bedziesz spokojna, cierpliwa i nie sypiajaca.I bedzie pieknie.
mysza1975, caffe, kapturnica, Simba, Bursztyn, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Pusurek, Adaś śpi nadal?
I nie mow mi, ze to pierwszy i ostatni raz!caffe, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Wiesz pusur, u mnie zawsze moze jeszcze byc Julia
Moge roboczo pisac kartofel.. W domu mowimi Adas/Kartofel, wszytkie noworodki wygladaja jak takie male kartofelki.. tylko nie wiem, czy nie urazi to waszych uczuc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:08
caffe, moremi, kapturnica, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Obudzil sie chwile temu, dostal cycka i smigamy na spacer. Przespal w bujaczku cala Chodakowska + 10 min. Jak dla mnie bomba.
I nie mow mi, ze to pierwszy i ostatni raz!
czekam na kolejne relacje bujaczkowego spaniaPusurek lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to ja tez doloze swoja teoretyczna cegielke do spania z dziecmi.. Do mnie przemawia takie rozwiazanie. Ja wykonuke 7 tysiecy obrotow na godzine i przy dziecku po prostu balabym sie zasnac, chuop jak zarzuci jakakolwiek czesc ciala to zadusi, a tak dziecie ma swoja przestrzen i jest blisko..
W teorii to idealne rozwiazanie, ale Wy doswiadczone to moze powiecie, czy to ma sens?Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pocwiczylam. Ktoras tam nie miala zaczac ze mna dzis? Mega?
Tylko gdzie jest moja kondycja?? I gdzie sa, karwa, miesnie brzucha, ja sie pytam??
Ale nic, 4 razy w tygodniu i Sylwester 2014 jest moj!
a tak w ogole to nadal podziwiam za powera i silna woleSabina, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
PUSUR w dupie z grzybem... ale jak Ty wyglądasz! prosze to usunąć?! kuźwa po porodzie w takiej formie... nie nie nie i długo jeszcze nie!
p.s. dzień dobry
Pusurek wrote:Laski, ja wiem, ze to nie czas lansu w obliczu czekania na relacje z porodu Zanet, ale musialam!Taaaaaaaaaaaakie grzyby mamy za domem!
Moze Bozia pozazdrosci, wnerwi sie i urodzi?
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 14:04
moremi, samira, Pusurek, Sabina, inessa, Mega, mysza1975, kapturnica, Simba, Parka, ania.g, BISCA, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Super sa te przystawiane lozeczka - szkoda ze u nas niewykonalne, bo da rade przystawic tylko z jednej strony, a co z drugim?
mysza1975, kapturnica, Simba, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość