X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocwiczylam. Ktoras tam nie miala zaczac ze mna dzis? Mega?
    Tylko gdzie jest moja kondycja?? I gdzie sa, karwa, miesnie brzucha, ja sie pytam??
    Ale nic, 4 razy w tygodniu i Sylwester 2014 jest moj! :P

Mega, ewka80, moremi, mysza1975, Sabina, macduska, Parka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mega ale referat ;)
    staram sie ;)

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur nie wiem czy dam rade dzisiaj poćwiczyć.... W środę może ;)

Simba, Pusurek, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam straszycie mnie :)

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No gdzie..Skad ?? ;D

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pusur nie wiem czy dam rade dzisiaj poćwiczyć.... W środę może ;)
    Umawiamy sie!

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ani nam w glowie!

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się odniose do tekstu jakieś 3-4 strony wcześniej. Dopiero przeczytałam resztę, a w telefonie ciężko przewijac.
    Wierzę, że Paszczak nie będzie potrzebować mrozakow, ponieważ bardzo często kolejne ciąże są "naturalne". Teraz faktycznie lepiej skupić się na Adasiu.

kapturnica, mysza1975, Sabina, paszczakin, inessa, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A co do spabnia z dzieckiem..To ja na popczatku oswiadczylam ,ze mlody ma lozeczko bedzie spal sam oczywiscie..Hahahah do 3ciego roku spal z nami..Takze ten tego jak sie czlowiek chce wyspac to i na 30cm zasnie byle moc chwile chociaz kimnac ;D
    Nic dodac nic ujac!

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos tak mi dziwnie, ze paszczak tez ma Adasia. Chaos jakis mi to wprowadza. Moze ich ponumerujemy? Moj bedzie numero uno, oczywiscie. ;)

inessa, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, Adaś śpi nadal?

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to ja tez doloze swoja teoretyczna cegielke do spania z dziecmi.. Do mnie przemawia takie rozwiazanie. Ja wykonuke 7 tysiecy obrotow na godzine i przy dziecku po prostu balabym sie zasnac, chuop jak zarzuci jakakolwiek czesc ciala to zadusi, a tak dziecie ma swoja przestrzen i jest blisko..
    W teorii to idealne rozwiazanie, ale Wy doswiadczone to moze powiecie, czy to ma sens?
    Pomysl ok, lozeczko super. Jedne z lepszych rozwiazan dla matki z dzieckiem.
    A co do 7 tysiecy obrotow na godzine to zobaczysz sama, bedziez czujna jak wazka, lezac przy malym bedziesz reagowac na kazde jego westchniecie, o glebokim snie zapomnij. Tak nam natura dala i tego nie przeskoczysz. Bedziesz spokojna, cierpliwa i nie sypiajaca. ;) I bedzie pieknie. :)

mysza1975, caffe, kapturnica, Simba, Bursztyn, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pusurek, Adaś śpi nadal?
    Obudzil sie chwile temu, dostal cycka i smigamy na spacer. Przespal w bujaczku cala Chodakowska + 10 min. Jak dla mnie bomba.
    I nie mow mi, ze to pierwszy i ostatni raz! :P

caffe, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wiesz pusur, u mnie zawsze moze jeszcze byc Julia ;) Moge roboczo pisac kartofel.. W domu mowimi Adas/Kartofel, wszytkie noworodki wygladaja jak takie male kartofelki.. tylko nie wiem, czy nie urazi to waszych uczuc ;)
    Moich nie urazi absolutnie, bo Adas nie wygladal jak kartofel. Ale moze obrazic inne matki kartofelkow. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 13:08

caffe, moremi, kapturnica, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Obudzil sie chwile temu, dostal cycka i smigamy na spacer. Przespal w bujaczku cala Chodakowska + 10 min. Jak dla mnie bomba.
    I nie mow mi, ze to pierwszy i ostatni raz! :P
    aaaa to fajnie ;)

czekam na kolejne relacje bujaczkowego spania ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to ja tez doloze swoja teoretyczna cegielke do spania z dziecmi.. Do mnie przemawia takie rozwiazanie. Ja wykonuke 7 tysiecy obrotow na godzine i przy dziecku po prostu balabym sie zasnac, chuop jak zarzuci jakakolwiek czesc ciala to zadusi, a tak dziecie ma swoja przestrzen i jest blisko..
    W teorii to idealne rozwiazanie, ale Wy doswiadczone to moze powiecie, czy to ma sens?
    Super sa te przystawiane lozeczka - szkoda ze u nas niewykonalne, bo da rade przystawic tylko z jednej strony, a co z drugim?

Dorka1979 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pocwiczylam. Ktoras tam nie miala zaczac ze mna dzis? Mega?
    Tylko gdzie jest moja kondycja?? I gdzie sa, karwa, miesnie brzucha, ja sie pytam??
    Ale nic, 4 razy w tygodniu i Sylwester 2014 jest moj! :P
    Pusur, ile minut treningu daalas rade wytrzymac dzis? Pytam z ciekawosci, bo mialas chwile przerwy
    a tak w ogole to nadal podziwiam za powera i silna wole

Sabina, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak dalej pójdzie to sobie sama będę musiała iść na ten spacer. Mały jeszcze śpi, to już 5 godzin...

Mega, mysza1975, kapturnica, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PUSUR w dupie z grzybem... ale jak Ty wyglądasz! prosze to usunąć?! kuźwa po porodzie w takiej formie... nie nie nie i długo jeszcze nie!
    tantrumsmiley.gif
    p.s. dzień dobry
    Pusurek wrote:
    Laski, ja wiem, ze to nie czas lansu w obliczu czekania na relacje z porodu Zanet, ale musialam! :P Taaaaaaaaaaaakie grzyby mamy za domem! :D
    Moze Bozia pozazdrosci, wnerwi sie i urodzi?
    ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 14:04

moremi, samira, Pusurek, Sabina, inessa, Mega, mysza1975, kapturnica, Simba, Parka, ania.g, BISCA, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Super sa te przystawiane lozeczka - szkoda ze u nas niewykonalne, bo da rade przystawic tylko z jednej strony, a co z drugim?
    Na zmiane. W poniedzialek jeden, we wtorek drugi. Grafik sie rozpisze i bedziesz miala rutyny. ;) :P

mysza1975, kapturnica, Simba, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4326 4327 4328 4329 4330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ