X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ktoś wczoraj obiecywał tu przepis na limoncello?
    Iwcia już wrzuciła na przepisy.

Kapta, a ja jeszcze podrzucam link do bloga znajomej, która piecze pyszne chleby :) Nie będę wklejać przepisów, bo Basia ładnie wszystko opisała
    http://linawsmietanie.blogspot.com/search/label/chleb

kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ktoś wczoraj obiecywał tu przepis na limoncello?
    juz Iwcia znawczyni dodala na przepisach

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku, obmyslaj juz suwaczek ☺
    To już jutro?

moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Kapta, a ja jeszcze podrzucam link do bloga znajomej, która piecze pyszne chleby :) Nie będę wklejać przepisów, bo Basia ładnie wszystko opisała
    juz obluukam Normalnie napalilam sie na taki tradycyjny chlebek jak szczerbatek na sucharka =D

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

O dzienks

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mega, ty bys tego koguta zmienila ;)
    Papuga. To jest moja droga, papuga :P

moremi, paszczakin, Dorka1979, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
    Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺

Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.

EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?
    dosc mocna, pink express

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ciaża będzie jak nic! Bez dwóch zdań.
    I to nie jedna .. ;)

moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te pink express to z bobasem na opakowaniu? Jeśli ten to dobry, nie powinien nic fałszowac. No niezłą masz jazdę. A czujesz się jakoś ciążowo? Kiedy mogłaś zajść? Tzn ile dni temu?

mysza1975 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Te pink express to z bobasem na opakowaniu? Jeśli ten to dobry, nie powinien nic fałszowac. No niezłą masz jazdę. A czujesz się jakoś ciążowo? Kiedy mogłaś zajść? Tzn ile dni temu?
    nie mam pojecia kiedy
    miałam ten sluz o ktorym pisałam na forum, chyba około 22 sierpnia.....
    pobolewa mnie brzuch non stop jajniki tak jakby opuchniete miała nie wiem jak to opisac...no i goraco mi, mam kurwa nadzieje ze to nie meno

Parka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
    Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺

Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.

EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?

A moze by tak zlamac te zasade i zaciazymy we 3 ? Albo, wiecie co, zeby bylo prosciej proponuje, zebysmy wszystkie zaciazyly w obecnym cyklu .. Co wy na to ?

Mega, Parka, macduska, moremi, iwcia77, Dorka1979, samira, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A moze by tak zlamac te zasade i zaciazymy we 3 ? Albo, wiecie co, zeby bylo prosciej proponuje, zebysmy wszystkie zaciazyly w obecnym cyklu .. Co wy na to ?
    Jestem jak najbardziej za!

Parka, macduska, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meno to raczej nie, dopiero co rodzilas wiec organizm może się jakoś przestraja hormonalnie i tyle. Organizm próbuje wrócić do normy

Mega, EwaT, moremi, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca ja nie mam cykli jak narazie wiec moge sobie zaplanować co najwyżej obiad jutrzejszy

BISCA, moremi, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Wiesz co by wtedy było? Wszystkie staraczki z całego forum przenioslyby się na nasz wątek

EwaT, Mega, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Meno to raczej nie, dopiero co rodzilas wiec organizm może się jakoś przestraja hormonalnie i tyle. Organizm próbuje wrócić do normy
    oby Parka.........oby!!!!!

moremi, Parka, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ano..

faken, pokaralo mnie za lakomstwo.. zamykalam pojemnik kiszakami i wy****lam polke z lodowki na podloge.. na szczescie ta metalowa.. ch*j tam, ze potluklam jedna miseczke- WODA Z OGÓRÓW robionych domowo mi sie wylala..
    katastrofa.. :(
    budyn
    nic nie przejmuj, bedzie czesciej

Mega, BISCA, macduska, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jaa mysle, ze zasada juz zlamana, bo inesska zaszla cykl po mnie.. wiec aktualny trynd jest zmieniony, mozecie zaciazac wszytskie na raz..
    a może wymyslimy coś lepszego?
    zabawimy sie w słoneczko i bedziemy zgadywać która z kim zaszła

macduska, Mega, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, ewka80, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jestem jak najbardziej za!
    Ja właśnie zachodzę. NIE PRZESZKADZC!

paszczakin, BISCA, Mega, EwaT, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, ewka80, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    budyn
    nic nie przejmuj, bedzie czesciej
    Ha ha ha niezła perspektywa :P szkoda zapasów z lodówki ;)

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4394 4395 4396 4397 4398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ