X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ktoś wczoraj obiecywał tu przepis na limoncello?
    Iwcia już wrzuciła na przepisy.

Kapta, a ja jeszcze podrzucam link do bloga znajomej, która piecze pyszne chleby :) Nie będę wklejać przepisów, bo Basia ładnie wszystko opisała
    http://linawsmietanie.blogspot.com/search/label/chleb

kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ktoś wczoraj obiecywał tu przepis na limoncello?
    juz Iwcia znawczyni dodala na przepisach

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku, obmyslaj juz suwaczek ☺
    To już jutro?

moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Kapta, a ja jeszcze podrzucam link do bloga znajomej, która piecze pyszne chleby :) Nie będę wklejać przepisów, bo Basia ładnie wszystko opisała
    juz obluukam Normalnie napalilam sie na taki tradycyjny chlebek jak szczerbatek na sucharka =D

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

O dzienks

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mega, ty bys tego koguta zmienila ;)
    Papuga. To jest moja droga, papuga :P

moremi, paszczakin, Dorka1979, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
    Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺

Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.

EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?
    dosc mocna, pink express

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ciaża będzie jak nic! Bez dwóch zdań.
    I to nie jedna .. ;)

moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te pink express to z bobasem na opakowaniu? Jeśli ten to dobry, nie powinien nic fałszowac. No niezłą masz jazdę. A czujesz się jakoś ciążowo? Kiedy mogłaś zajść? Tzn ile dni temu?

mysza1975 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Te pink express to z bobasem na opakowaniu? Jeśli ten to dobry, nie powinien nic fałszowac. No niezłą masz jazdę. A czujesz się jakoś ciążowo? Kiedy mogłaś zajść? Tzn ile dni temu?
    nie mam pojecia kiedy
    miałam ten sluz o ktorym pisałam na forum, chyba około 22 sierpnia.....
    pobolewa mnie brzuch non stop jajniki tak jakby opuchniete miała nie wiem jak to opisac...no i goraco mi, mam kurwa nadzieje ze to nie meno

Parka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
    Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺

Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.

EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?

A moze by tak zlamac te zasade i zaciazymy we 3 ? Albo, wiecie co, zeby bylo prosciej proponuje, zebysmy wszystkie zaciazyly w obecnym cyklu .. Co wy na to ?

Mega, Parka, macduska, moremi, iwcia77, Dorka1979, samira, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A moze by tak zlamac te zasade i zaciazymy we 3 ? Albo, wiecie co, zeby bylo prosciej proponuje, zebysmy wszystkie zaciazyly w obecnym cyklu .. Co wy na to ?
    Jestem jak najbardziej za!

Parka, macduska, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meno to raczej nie, dopiero co rodzilas wiec organizm może się jakoś przestraja hormonalnie i tyle. Organizm próbuje wrócić do normy

Mega, EwaT, moremi, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca ja nie mam cykli jak narazie wiec moge sobie zaplanować co najwyżej obiad jutrzejszy

BISCA, moremi, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Wiesz co by wtedy było? Wszystkie staraczki z całego forum przenioslyby się na nasz wątek

EwaT, Mega, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Meno to raczej nie, dopiero co rodzilas wiec organizm może się jakoś przestraja hormonalnie i tyle. Organizm próbuje wrócić do normy
    oby Parka.........oby!!!!!

moremi, Parka, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ano..

faken, pokaralo mnie za lakomstwo.. zamykalam pojemnik kiszakami i wy****lam polke z lodowki na podloge.. na szczescie ta metalowa.. ch*j tam, ze potluklam jedna miseczke- WODA Z OGÓRÓW robionych domowo mi sie wylala..
    katastrofa.. :(
    budyn
    nic nie przejmuj, bedzie czesciej

Mega, BISCA, macduska, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jaa mysle, ze zasada juz zlamana, bo inesska zaszla cykl po mnie.. wiec aktualny trynd jest zmieniony, mozecie zaciazac wszytskie na raz..
    a może wymyslimy coś lepszego?
    zabawimy sie w słoneczko i bedziemy zgadywać która z kim zaszła

macduska, Mega, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, ewka80, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jestem jak najbardziej za!
    Ja właśnie zachodzę. NIE PRZESZKADZC!

paszczakin, BISCA, Mega, EwaT, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, ewka80, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    budyn
    nic nie przejmuj, bedzie czesciej
    Ha ha ha niezła perspektywa :P szkoda zapasów z lodówki ;)

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4394 4395 4396 4397 4398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ