35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Ktoś wczoraj obiecywał tu przepis na limoncello?
Kapta, a ja jeszcze podrzucam link do bloga znajomej, która piecze pyszne chlebyNie będę wklejać przepisów, bo Basia ładnie wszystko opisała
http://linawsmietanie.blogspot.com/search/label/chlebkapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Iwcia już wrzuciła na przepisy.
Kapta, a ja jeszcze podrzucam link do bloga znajomej, która piecze pyszne chlebyNie będę wklejać przepisów, bo Basia ładnie wszystko opisała
http://linawsmietanie.blogspot.com/search/label/chlebmoremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Iwcia już wrzuciła na przepisy.
http://linawsmietanie.blogspot.com/search/label/chleb
O dzienks -
paszczakin wrote:mega, ty bys tego koguta zmienila
moremi, paszczakin, Dorka1979, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺
Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.
EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu? -
Parka wrote:Te pink express to z bobasem na opakowaniu? Jeśli ten to dobry, nie powinien nic fałszowac. No niezłą masz jazdę. A czujesz się jakoś ciążowo? Kiedy mogłaś zajść? Tzn ile dni temu?
miałam ten sluz o ktorym pisałam na forum, chyba około 22 sierpnia.....
pobolewa mnie brzuch non stop jajniki tak jakby opuchniete miała nie wiem jak to opisac...no i goraco mi, mam kurwa nadzieje ze to nie menoParka, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺
Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.
EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?
A moze by tak zlamac te zasade i zaciazymy we 3 ? Albo, wiecie co, zeby bylo prosciej proponuje, zebysmy wszystkie zaciazyly w obecnym cyklu .. Co wy na to ?
Mega, Parka, macduska, moremi, iwcia77, Dorka1979, samira, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A moze by tak zlamac te zasade i zaciazymy we 3 ? Albo, wiecie co, zeby bylo prosciej proponuje, zebysmy wszystkie zaciazyly w obecnym cyklu .. Co wy na to ?
Parka, macduska, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A moze by tak zlamac te zasade i zaciazymy we 3 ? Albo, wiecie co, zeby bylo prosciej proponuje, zebysmy wszystkie zaciazyly w obecnym cyklu .. Co wy na to ?
Wiesz co by wtedy było? Wszystkie staraczki z całego forum przenioslyby się na nasz wątekEwaT, Mega, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ano..
faken, pokaralo mnie za lakomstwo.. zamykalam pojemnik kiszakami i wy****lam polke z lodowki na podloge.. na szczescie ta metalowa.. ch*j tam, ze potluklam jedna miseczke- WODA Z OGÓRÓW robionych domowo mi sie wylala..
katastrofa..
nic nie przejmuj, bedzie czesciejMega, BISCA, macduska, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jaa mysle, ze zasada juz zlamana, bo inesska zaszla cykl po mnie.. wiec aktualny trynd jest zmieniony, mozecie zaciazac wszytskie na raz..
zabawimy sie w słoneczko i bedziemy zgadywać która z kim zaszła
macduska, Mega, moremi, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, ewka80, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:budyn
nic nie przejmuj, bedzie czesciejszkoda zapasów z lodówki
Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość