35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa forum z przepisami umiesciłam przepis na chleb na zakwasie
A bananki ja też znam chociaz nie słowackie !!!! pyszne sa
ale tu sie zrobiło ciekawie ( ciekawe macie avatarki )
Bozia pamietamkapturnica, Bozia3, moremi, Mega, iwcia77, ewka80, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Na forum z przepisami umiesciłam przepis na chleb na zakwasie
A bananki ja też znam chociaz nie słowackie !!!! pyszne sa
ale tu sie zrobiło ciekawie ( ciekawe macie avatarki )
Bozia pamietaminessa, moremi, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:kto to łukasiewicz? i gdzie ten rynnek?
EwaT, inessa, moremi, paszczakin, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:od 2 paczek mi sie brzuch nie zrobi.. a do cukru wracac nie zamierzam, chyba ze mi endokrynolog powie ze troszku trzeba..
jak na razie rzuta mam wylacznie na pomidory i ogorki, od tego sie nie tyje..
włąściwie to przydałoby ci sie troche sadła bo chuda baba w ciąży to chuj nie baba w ciążykapturnica, moremi, paszczakin, BISCA, Mega, iwcia77, Dorka1979, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mówię do mąża, żeby przyszedł na sex a on na to:
"na co mi sex jak siatkarze grają!"
Ide się upić jeszcze bardziej!
a to chuj niemyty
nie daj mu przez miesiąc za tokapturnica, moremi, Sabina, macduska, paszczakin, Mega, iwcia77, Dorka1979, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W gorlicach ignacy łukasiewicz zapalił 1sza uliczna lampe ..A byl togosc z glowa na karku rozbujal interes z wydobywaniem ropy na anszych terenach.Ropy full bylo/jest pod jasłem , krosnem no i gorlice
okiej
to jestesmy umówione
trzymaj tam jakom domówke w zapasiekapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurka, co tu się dzieje z tymi awatarami? Juz myślałam że tyle nowych się pojawiło a tu proszę czytam ze niezłą imprezkę macie z nowymi awatarami. No to zdrówko!
Mega, super ze zaraz owulka, to jednak z Bisca razem będziecie zacionżać, no niech Wam będzie, u mnie raczej wczesnej owulki nie będzie, zostawiamy sobie z mężem sex na weekend, a dobra weekend juz od jutra ☺
Boziu, 1,5 cm rozwarcia mówisz. ... często tak bywa że gin mówi jeszcze dużo czasu a tu tego samego dnia można jeszcze wrócić z pełną akcja porodowa.
EwaT, a ta druga krecha znowu taka mocna jak wczoraj? Możesz podać nazwę testu?moremi, kapturnica, BISCA, Mega, iwcia77, ewka80, samira, Bozia3, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny