35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, doczytalam
Mega, no to co, jedziemy z tym koksem ? Ponoc tutaj ciaze chodza parami i wyglada na to, ze jestesmy na tym samym etapie takze koniec objania sie , nie ma ze boli
A tak n'a serio to bylam na prawde zdziwiona jak zobaczylam ze mam jajowod drozny. Bylam przekonana, ze nie jest i sie orzygotowalam n'a IVF .... Chociaz ciekawa jestem jak moja gin oceni ten wynik.
Ewa, bardzo dziwna sytuacja ... Kiedy beta ?
Bozia .... Tik tak tik takrozumiem, ze sie boisz ale mysl o tym, ze niedlugo sliczna malenka rozowa istotka, n'a ktora tak dlugo czekasz, bedzie w twoich ramionach
moremi, paszczakin, inessa, Bozia3, Mega, iwcia77, ewka80, Bliska 77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mega, ty bys tego koguta zmienila
Ale jutro po usg będzie suwaczek? Obiecujesz?kapturnica, macduska, inessa, Mega, iwcia77, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Hej, doczytalam
Mega, no to co, jedziemy z tym koksem ? Ponoc tutaj ciaze chodza parami i wyglada na to, ze jestesmy na tym samym etapie takze koniec objania sie , nie ma ze boli
A tak n'a serio to bylam na prawde zdziwiona jak zobaczylam ze mam jajowod drozny. Bylam przekonana, ze nie jest i sie orzygotowalam n'a IVF .... Chociaz ciekawa jestem jak moja gin oceni ten wynik.
Ewa, bardzo dziwna sytuacja ... Kiedy beta ?
Bozia .... Tik tak tik takrozumiem, ze sie boisz ale mysl o tym, ze niedlugo sliczna malenka rozowa istotka, n'a ktora tak dlugo czekasz, bedzie w twoich ramionach
jak jest to nie uciekniemoremi, macduska, inessa, Sabina, Bozia3, BISCA, Mega, iwcia77, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nope.. u slowakow to jeszcze studencka no i alko
Ja mam doslownie kilkanascie km do przejscia w koniecznej..Sie jezdzilo po alk(szampan niebieski) lentilky bananki http://produktyswiata.com/produkt/orion-banany-w-czekoladzie-45g
no i oczywiscie studencka ciagle....inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mam doslownie kilkanascie km do przejscia w koniecznej..Sie jezdzilo po alk(szampan niebieski
) lentilky bananki http://produktyswiata.com/produkt/orion-banany-w-czekoladzie-45g
no i oczywiscie studencka ciagle....iwcia77 lubi tę wiadomość
-
hihihi
Ewa ma jajo, Macduśka plemniki, a ja plemnika dobijającego się do jajamacduska, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979, ewka80, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:hihihi
Ewa ma jajo, Macduśka plemniki, a ja plemnika dobijającego się do jajaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 14:03
Sabina, moremi, Mega, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nieee to Jest malopolska byle nowosadeckie miejscowosc Gorlice
Z tego co kojarze to cisna to podkarpackie bardziej blizej ustrzyk jak dobre kojarze
tak Cisna to podkar. jezdzimy tam do tesciowej dwa razy w rokuMega, mysza1975 lubią tę wiadomość