35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaahahah
padlam ze smiechu
a z drugiej strony to zazdroszcze ze mozesz sie troszke sponiewierac ...no ale jak zaskoczysz to i tobie sie skonczy sielanka - bedzie detox musowy
macduska wrote:A ja mam w domu 11 litrów wina!!!!!!!!!!!!
Różne rodzaje, znajomy z Węgier przywiózł z winnicy.
Jak wytrzeźwieję to się odezwe.Mega, inessa, Sabina, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jak wytrzeźwieję to się odezwe.
to endometrium bedziesz miala eleganckieiwcia77, Mega, Sabina, Bliska 77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nie ściągam się. W następny piątek mam imprezę urodzinową mojej młodszej córki. Muszę trzymać się w dwupaku. Poza tym pamiętam że Aga kilka tygodni chodziła z opadniętym brzuszkiem.
iwcia77, Mega, inessa, Sabina, moremi, Dorka1979, samira, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa wykresie z owu, co prawda bez temperatury to dopiero teraz mi ta owu wypada, a przecież gin na monitoringu wypatrzył, że była najprawdopodobniej 8 czyli w poniedziałek. Wniosek, nie można ślepo wierzyć tym kalkulatorom płodności itp, tylko bzykać się częściej!!!!
Czego i sobie i wam życzę.iwcia77, Mega, inessa, Sabina, paszczakin, moremi, Dorka1979, ewka80, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja wierze w sile C+ moim zdaniem pomogl Ivo przetrwac kwasne warunki
iwcia77, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Uprzejmie donoszę że opadł mi brzuch.
?
iwcia77, ania.g, Dorka1979, ewka80 lubią tę wiadomość
-
Jak wytrzeźwieję to się odezwe.iwcia77, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no bylo by dobrze mega, bo ociagasz sie koszmarnie z tym zachodzeniem, a mialas zajsc i byc moim glosem rozsadku (dalej tak uwazam
..)
iwcia77, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na wykresie z owu, co prawda bez temperatury to dopiero teraz mi ta owu wypada, a przecież gin na monitoringu wypatrzył, że była najprawdopodobniej 8 czyli w poniedziałek. Wniosek, nie można ślepo wierzyć tym kalkulatorom płodności itp, tylko bzykać się częściej!!!!
Czego i sobie i wam życzę.dzisiaj powtórka
iwcia77, moremi, Dorka1979, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mmm Barolo! znasz sie na winkachpaszczakin wrote:bez przesady magduska, lampka wina nowej ciazy by nie zaszkodzila- jajko nawet nie jest jeszcze podlaczone jakby co.. my po oficjalnej becie w klinice otworzylismy flaszke wina, ktora byla kupiona z przeznaczeniem na celebracje sukcesu 2 lata temu i czekala az do teraz.. troszeczke, tak z centymetr w kieliszku wypilam i wcale nie czuje sie winna, cudne barolo, piekny smak..
paszczakin, macduska, moremi, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja dziś byłam u gina - bo teraz chodzę do podwójnych lekarzy...
rozwarcie mam na półtora palca...i mały zszedł niżej, ale nic poza tym....
w poniedziałek mam przyjechać do szpitala na ktg - i zabrać na wszelki wypadek torbe....ja pierdzielę, ale się zaczynam bać...ania.g, caffe, EwaT, paszczakin, Sabina, macduska, Bliska 77, moremi, Mega, inessa, BISCA, Parka, Simba, gosia7122, Viv78, iwcia77, Dorka1979, samira, ewka80, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja dziś byłam u gina - bo teraz chodzę do podwójnych lekarzy...
rozwarcie mam na półtora palca...i mały zszedł niżej, ale nic poza tym....
w poniedziałek mam przyjechać do szpitala na ktg - i zabrać na wszelki wypadek torbe....ja pierdzielę, ale się zaczynam bać...macduska, Bozia3, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość