35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Witam się po pracy i po obiedzie
Czy Bisca się odzywała jak po hsg?
Chyba nic nie pisała, czy coś pominęłam.
Dzieki za pamiec. Pisze z biura, nadrobie Was wieczorkiem.
Badanie boli jak jasna choleraale lekarz i pielegniarka super.
No okazuje sie ze moj jajowod jest drozny .... hmmmm Kontrast nie przeszedl od razu, ale przeszedl.
26/09 ide do mojej gin. zobaczymy co ona o tym sadzi.
Juz mi sie chce do domu, zeby Was poczytaca tu jeszcze z dobra godzine
macduska, ewka80, slash, caffe, moremi, Bliska 77, inessa, Sabina, Mega, ania.g, iwcia77, kapturnica, malgos741, Parka, Simba, Dorka1979, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Chyba się jednak ubiorę. Nie wiem czy warto, bo kominiarza i listonosza już przyjęłam w szlafroku.
Bliska 77, inessa, Sabina, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mysza, a tego kominiarza to umawiałaś na wizytę, czy on tak sam z siebie przyszedł?
inessa, Mega, Dorka1979, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no wlasnie tez mnie to nurtuje, bo jesli byl umowiony to ten szlafrok moze wiele znaczyc...
To ostatni przykład http://www.bielski24.pl/bielsk-podlaski/582-bielsk-podlaski-oferowal-konieczne-uslugi-kominiarskie-policja-zatrzymala-falszywego-kominiarza.html-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:never.. nigdy, nawet cienia cienow cienia nie mialalam na testach ciazowych jak nie bylam w ciazy.. a troche ich zrobilam.. ten sam model kupilas? idz Ewka na bete, bo to takie wrozenie z fusow.. na wszytkich testach ktore mialalm pisalo, zeby nie interpretowac wyniku po 10 minutach..
ewa idz na tą bete bo oszlejesz z niepokoju,a tak będziesz mieć pewnośćinessa, Sabina, moremi, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
ewka -
Ewo,
mi też nigdy nie wyszła druga krecha po dłuższym czasie,więc może coś jest na rzeczy:)
Lecę na aerobik,postanowiłam zacząć coś ze sobą robić.Raz,że dobrze wpłynie na figurę a dwa,że może będę miała więcej energii bo ostatnio jakaś strasznie zmęczona i śpiąca jestem.
Pewnie to już jesienne przesilenie mnie dopada:)inessa, Mega, Sabina, ewka80, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ewa moje testy nawet po miesiącu pokazywały 1 kreche
idź na betę lepiej...
Sabina, ewka80, kapturnica, macduska, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa mi wyszła taka krecha, pierwszy raz w listopadzie, ale wtedy beta była niska, poniżej 3 i po kilku dniach dostałam@ , drugi raz miałam taką sytuację w lutym, jak przyjechałam z pracy po kilku godzinach też była drugą krecha. Po 2 dniach test wyszedł piękny
ale poronilam w 5 tygodniu. Trza Ci iść na bete
ewka80, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jestem o wizycie i przed owu, w lewym jest piękny pęcherzyk dominujący, endo rozmazane cokolwiek to znaczy, w prawym jest kilka jednakowych. Wszystko ladnie wygląda, za miesiąc mam iść po skierowanie na badanie drożności, a po badaniu pomyślimy nad jakąś stymulacja. Jestem zadowolona bo fajnie odpowiadał na moje pytania.
iwcia77, ewka80, kapturnica, ania.g, paszczakin, Sabina, malgos741, macduska, inessa, caffe, moremi, Parka, Dorka1979, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki za pamiec. Pisze z biura, nadrobie Was wieczorkiem.
Badanie boli jak jasna choleraale lekarz i pielegniarka super.
No okazuje sie ze moj jajowod jest drozny .... hmmmm Kontrast nie przeszedl od razu, ale przeszedl.
26/09 ide do mojej gin. zobaczymy co ona o tym sadzi.
Juz mi sie chce do domu, zeby Was poczytaca tu jeszcze z dobra godzine
paszczakin, Sabina, moremi, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Mega , Bisca- bardzo pozytywne wiadomosci
ciesze sie bardzo
wczoraj zapodalam conceive plus
i dobrze zobaczymy co będzie, mam sie starać dalej, może nie trzeba będzie robić hsg bo sama zaskoczę, oby sie udało.
iwcia77, inessa, Sabina, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja wierze w sile C+ moim zdaniem pomogl Ivo przetrwac kwasne warunkiMega wrote:Tez sie cieszę, wreszcie jakis w końcu konkret
wczoraj zapodalam conceive plus
i dobrze zobaczymy co będzie, mam sie starać dalej, może nie trzeba będzie robić hsg bo sama zaskoczę, oby sie udało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:01
ewka80, Mega, Sabina, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny