35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:co tam...mam ehmm w planach trening
A no chyba ,ze sa plany
Swoja droga..Kurde nie pamietam kiedy jadlam taka porzadna wiejska bita smietanke..Do tego lody ,rodzynki pijane , tarta czekolada i likier ajerkoniak...Boszzz rozmarzylam siemysza1975, Mega, inessa, EwaT, Sabina, moremi, iwcia77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A no chyba ,ze sa plany
Swoja droga..Kurde nie pamietam kiedy jadlam taka porzadna wiejska bita smietanke..Do tego lody ,rodzynki pijane , tarta czekolada i likier ajerkoniak...Boszzz rozmarzylam sie
Ja właśnie zjadłam obiad, ale taki deser chętnie bym jeszcze dorzuciła.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bawiłam sie pilotem i na Polsat cafe jest program o lalkach podobnych do dzieci, a dokładnie o kobietach co je kupują - kiedyś pamietam była o tym dyskusja na forum...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Bawiłam sie pilotem i na Polsat cafe jest program o lalkach podobnych do dzieci, a dokładnie o kobietach co je kupują - kiedyś pamietam była o tym dyskusja na forum...
mysza1975, Mega, Bliska 77, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Narzekałam na ciążę w upały, ale chyba lepsze to niż ciąża w zimie. W lecie wskakiwałam w klapki i gotowe, a teraz trzeba sie męczyć z założeniem skarpetek i pełniejszych wiązanych butów.
Mega, macduska, moremi, ania.g, iwcia77, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny..piekla ktoras z Was chleek na zakwasie taki w domu???Mnie naszlo i dzis 3ci dzien dokarmiam zakwas..Mam zamiar upiec w niedziele ale nie am takiego jakiegos swojskiego przepisu tylko lukam w internetach...
Ma ktoras z Was doswiadczenie w tym temacie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:50
-
kapturnica wrote:Dziewczyny..piekla ktoras z Was chleek na zakwasie taki w domu???Mnie naszlo i dzis 3ci dzien dokarmiam zakwas..Mam zamiar upiec w niedziele ale nie am takiego jakiegos swojskiego przepisu tylko lukam w internetach...
Ma ktoras z Was doswiadczenie w tym temacie???moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny..piekla ktoras z Was chleek na zakwasie taki w domu???Mnie naszlo i dzis 3ci dzien dokarmiam zakwas..Mam zamiar upiec w niedziele ale nie am takiego jakiegos swojskiego przepisu tylko lukam w internetach...
Ma ktoras z Was doswiadczenie w tym temacie???
Mój M piekał, ale na drożdżach. Woda, mąka, drożdże, wyrobić, poczekać do wyrośnięcia do foremek, jeszcze raz czekanie aż podrośnie i do pieca. -
mysza1975 wrote:Mój M piekał, ale na drożdżach. Woda, mąka, drożdże, wyrobić, poczekać do wyrośnięcia do foremek, jeszcze raz czekanie aż podrośnie i do pieca.
Dorka1979, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A szlafrok miałaś zapięty do końca?
mysza1975, iwcia77, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość