X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli wysprzątane w środku...:) może teraz pójdzie szybko...
    jesli Mango nas podczytuje z partyzanta- a na pewno tak jest (Mango, pozdrawiamy serdecznie :) ) to moze jednak to ja zainspiruje, przelamie sie i wkoncu pojdzie zrobic czyszczenie podwozia.

Mega, mysza1975, iwcia77, Sabina, kapturnica, inessa, Bozia3, Bliska 77, moremi, malgos741, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - jak Ty się tak nad pieskiem rozczulasz...to ja już widzę, jaka Ty będziesz mamuśka nadgorliwa.....:)
    zostaw Renka w spokoju, ja tez sie rozczulam nad Leonkiem, no bo jak mozna nie kochac takiego slodziaka :P :)

Mega, mysza1975, Bozia3, Reni, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa podaj mi dane do wysylki .przez meila moze,[email protected]

Bozia3 lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz nastawiona ;-) nie lubię, oj nie lubię :-/ w dodatku lekarza twierdzi że mam dyskopatie, nie mam odruchów kolanowych. Mam skierowanie na rtg, na początek. Potem się zobaczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:30

iwcia77, inessa, Mega, caffe, Bliska 77, moremi, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, wracam od fiskusa- kase na ktora czekam od 2 lat wyslali w zeszlym roku poczta i ponoc JA NIE ODEBRALAM AVVISO!!!! jak mozna nie pojsc odebrac 700 euronow!!!??? dobija mnie ten kraj- na zwrot podatku czekasz do 3 lat, zasilek dostajesz po 6 miechach ale za wszystkie 6 miechow z gory.., poczta nie funkcjonuje, listonosz dowozi rachunki raz na miesiac i sa wtedy raczej przeterminowane :( burdello bum bum normalnie!!!

Ewa- troszke mi smutno ze jednak nic nie wyszlo...no ale racjonalnie rozumujac to pewnie lepiej, ze tak sie stalo...next time

Reni- ucaluj noska twojemu pupilkowi...ja mojego traktuje jak dziecko, wiec cie rozumiem :), zwierzeta jak sa zdrowe to dostarczaj nam wiele radosci a jak cierpia to my cierpimy z nimi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:28

MartaDidinio, Sabina, ewka80, mysza1975, Simba, kapturnica, inessa, Mega, caffe, Reni, Bliska 77, moremi, ania.g, malgos741, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, zapomnialam napisac wczoraj : robilam porzadek w apteczce i zostalo mi 10 globulek progesteronu dowcipnego, ktos potrzebuje? no wiem ze wiele to nie jest , ale zanim pobiegnie sie do lekarza po recepte to dobre i to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:31

Sabina, inessa, moremi, ania.g, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Siostro, wiem ze sie niepokoisz ale lekarz macie dobrych, facet bedzie jak nowy a podrasowane zdrowie mu sie przyda przy twixach, bedzie dobrze.
    Dzieki :)
    I dzieki Wam wszystkim, dziewczyny!

mysza1975, Sabina, EwaT, Bozia3, moremi, Dorka1979, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam, wracam od fiskusa- kase na ktora czekam od 2 lat wyslali w zeszlym roku poczta i ponoc JA NIE ODEBRALAM AVVISO!!!! jak mozna nie pojsc odebrac 700 euronow!!!??? dobija mnie ten kraj- na zwrot podatku czekasz do 3 lat, zasilek dostajesz po 6 miechach ale za wszystkie 6 miechow z gory.., poczta nie funkcjonuje, listonosz dowozi rachunki raz na miesiac i sa wtedy raczej przeterminowane :( burdello bum bum normalnie!!!

Ewa- troszke mi smutno ze jednak nic nie wyszlo...no ale racjonalnie rozumujac to pewnie lepiej, ze tak sie stalo...next time

Reni- ucaluj noska twojemu pupilkowi...ja mojego traktuje jak dziecko, wiec cie rozumiem :), zwierzeta jak sa zdrowe to dostarczaj nam wiele radosci a jak cierpia to my cierpimy z nimi...
    Tez mieszkasz w Belgii? ;)

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet Samuel śliczności.

Ewa T jak to mówi mój M jest w sam raz. Byłyby dwie kreski było by ok, jest jedna też jest ok. Odchowasz trochę Tomcia i machniecie mu rodzeńśtwo.

Simba, wiem, że łatwo powiedzieć, ale bądź dobrej myśli i się nie denerwuj.

iwcia77, Simba, Sabina, kapturnica, Mega, ewka80, Bliska 77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaa to widze , ze w Belgii tez macie takie atrakcje :D
    Simba wrote:
    Tez mieszkasz w Belgii? ;)

Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ok, u mnie jest to samo co dzien. Jak slysze budzik to najchetniej bym sie rozplakala i pierwsza mysl jaka mi przychodzi do glowy , to ktory dzisiaj dzien tygodnia i kiedy kurka ta sobota ?!?!

Dzien doberek oczywiscie
    Ja miałam tak kiedyś, tzn jak do szkoły chodziłam teraz muszę tylko wstać o 6 żeby dzieci do szkoły wyprawić a potem kładę się i dosypiam ile się da

mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Ewa podaj mi dane do wysylki .przez meila moze,[email protected]
    wyslane

gosia7122 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    aha, zapomnialam napisac wczoraj : robilam porzadek w apteczce i zostalo mi 10 globulek progesteronu dowcipnego, ktos potrzebuje? no wiem ze wiele to nie jest , ale zanim pobiegnie sie do lekarza po recepte to dobre i to.
    ja.....ale ty w pl nie mieszkasz..

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Moremi ja mam taki sam problem z kwiatami, u mnie wytrzymuje tylko kaktus ;)
    a moje kwiaty to się chyba przyzwyczaiły, że nie czesto je podlewam, może dwa razy w miesiącu i nic im się nie dzieje. I nie są to kaktusy ;) ale nie pytajcie jakie bo się nie znam na kwiatach, dostałam więc są

mysza1975, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie najadłam
    ryż na mleku, jabłka tarte, cukier, cynamon i śmietana kremówka made by moja mama ;)

mysza1975, Mega, inessa, moremi, ania.g, iwcia77, malgos741, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale sie najadłam
    ryż na mleku, jabłka tarte, cukier, cynamon i śmietana kremówka made by moja mama ;)

Mi nie będzie miał kto tak dogadzać :-(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm dobre żarełko............Tylko ,ze to bomba weglowodanowa...Ehhhh

Mega, EwaT, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mi nie będzie miał kto tak dogadzać :-(
    a mąż?

mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    mmm dobre żarełko............Tylko ,ze to bomba weglowodanowa...Ehhhh
    co tam...mam ehmm w planach trening ;)

mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a mąż?

A Tobie mąż dogadza?

Nie ma jak mama.

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4386 4387 4388 4389 4390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ