Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli wysprzątane w środku...:) może teraz pójdzie szybko...
    jesli Mango nas podczytuje z partyzanta- a na pewno tak jest (Mango, pozdrawiamy serdecznie :) ) to moze jednak to ja zainspiruje, przelamie sie i wkoncu pojdzie zrobic czyszczenie podwozia.

Mega, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, Bliska 77, moremi, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - jak Ty się tak nad pieskiem rozczulasz...to ja już widzę, jaka Ty będziesz mamuśka nadgorliwa.....:)
    zostaw Renka w spokoju, ja tez sie rozczulam nad Leonkiem, no bo jak mozna nie kochac takiego slodziaka :P :)

Mega, mysza1975, Bozia3, Reni, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa podaj mi dane do wysylki .przez meila moze,[email protected]

Bozia3 lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz nastawiona ;-) nie lubię, oj nie lubię :-/ w dodatku lekarza twierdzi że mam dyskopatie, nie mam odruchów kolanowych. Mam skierowanie na rtg, na początek. Potem się zobaczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:30

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, caffe, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, wracam od fiskusa- kase na ktora czekam od 2 lat wyslali w zeszlym roku poczta i ponoc JA NIE ODEBRALAM AVVISO!!!! jak mozna nie pojsc odebrac 700 euronow!!!??? dobija mnie ten kraj- na zwrot podatku czekasz do 3 lat, zasilek dostajesz po 6 miechach ale za wszystkie 6 miechow z gory.., poczta nie funkcjonuje, listonosz dowozi rachunki raz na miesiac i sa wtedy raczej przeterminowane :( burdello bum bum normalnie!!!

Ewa- troszke mi smutno ze jednak nic nie wyszlo...no ale racjonalnie rozumujac to pewnie lepiej, ze tak sie stalo...next time

Reni- ucaluj noska twojemu pupilkowi...ja mojego traktuje jak dziecko, wiec cie rozumiem :), zwierzeta jak sa zdrowe to dostarczaj nam wiele radosci a jak cierpia to my cierpimy z nimi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:28

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ewka80, mysza1975, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, caffe, Reni, Bliska 77, moremi, ania.g, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, zapomnialam napisac wczoraj : robilam porzadek w apteczce i zostalo mi 10 globulek progesteronu dowcipnego, ktos potrzebuje? no wiem ze wiele to nie jest , ale zanim pobiegnie sie do lekarza po recepte to dobre i to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:31

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Siostro, wiem ze sie niepokoisz ale lekarz macie dobrych, facet bedzie jak nowy a podrasowane zdrowie mu sie przyda przy twixach, bedzie dobrze.
    Dzieki :)
    I dzieki Wam wszystkim, dziewczyny!

mysza1975, nick nieaktualny, EwaT, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam, wracam od fiskusa- kase na ktora czekam od 2 lat wyslali w zeszlym roku poczta i ponoc JA NIE ODEBRALAM AVVISO!!!! jak mozna nie pojsc odebrac 700 euronow!!!??? dobija mnie ten kraj- na zwrot podatku czekasz do 3 lat, zasilek dostajesz po 6 miechach ale za wszystkie 6 miechow z gory.., poczta nie funkcjonuje, listonosz dowozi rachunki raz na miesiac i sa wtedy raczej przeterminowane :( burdello bum bum normalnie!!!

Ewa- troszke mi smutno ze jednak nic nie wyszlo...no ale racjonalnie rozumujac to pewnie lepiej, ze tak sie stalo...next time

Reni- ucaluj noska twojemu pupilkowi...ja mojego traktuje jak dziecko, wiec cie rozumiem :), zwierzeta jak sa zdrowe to dostarczaj nam wiele radosci a jak cierpia to my cierpimy z nimi...
    Tez mieszkasz w Belgii? ;)

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet Samuel śliczności.

Ewa T jak to mówi mój M jest w sam raz. Byłyby dwie kreski było by ok, jest jedna też jest ok. Odchowasz trochę Tomcia i machniecie mu rodzeńśtwo.

Simba, wiem, że łatwo powiedzieć, ale bądź dobrej myśli i się nie denerwuj.

iwcia77, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, ewka80, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaa to widze , ze w Belgii tez macie takie atrakcje :D
    Simba wrote:
    Tez mieszkasz w Belgii? ;)

Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ok, u mnie jest to samo co dzien. Jak slysze budzik to najchetniej bym sie rozplakala i pierwsza mysl jaka mi przychodzi do glowy , to ktory dzisiaj dzien tygodnia i kiedy kurka ta sobota ?!?!

Dzien doberek oczywiscie
    Ja miałam tak kiedyś, tzn jak do szkoły chodziłam teraz muszę tylko wstać o 6 żeby dzieci do szkoły wyprawić a potem kładę się i dosypiam ile się da

mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Ewa podaj mi dane do wysylki .przez meila moze,[email protected]
    wyslane

gosia7122 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    aha, zapomnialam napisac wczoraj : robilam porzadek w apteczce i zostalo mi 10 globulek progesteronu dowcipnego, ktos potrzebuje? no wiem ze wiele to nie jest , ale zanim pobiegnie sie do lekarza po recepte to dobre i to.
    ja.....ale ty w pl nie mieszkasz..

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Moremi ja mam taki sam problem z kwiatami, u mnie wytrzymuje tylko kaktus ;)
    a moje kwiaty to się chyba przyzwyczaiły, że nie czesto je podlewam, może dwa razy w miesiącu i nic im się nie dzieje. I nie są to kaktusy ;) ale nie pytajcie jakie bo się nie znam na kwiatach, dostałam więc są

mysza1975, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie najadłam
    ryż na mleku, jabłka tarte, cukier, cynamon i śmietana kremówka made by moja mama ;)

mysza1975, Mega, nick nieaktualny, moremi, ania.g, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale sie najadłam
    ryż na mleku, jabłka tarte, cukier, cynamon i śmietana kremówka made by moja mama ;)

Mi nie będzie miał kto tak dogadzać :-(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm dobre żarełko............Tylko ,ze to bomba weglowodanowa...Ehhhh

Mega, EwaT, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mi nie będzie miał kto tak dogadzać :-(
    a mąż?

mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    mmm dobre żarełko............Tylko ,ze to bomba weglowodanowa...Ehhhh
    co tam...mam ehmm w planach trening ;)

mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a mąż?

A Tobie mąż dogadza?

Nie ma jak mama.

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4386 4387 4388 4389 4390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ