35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:czyli wysprzątane w środku...
może teraz pójdzie szybko...
) to moze jednak to ja zainspiruje, przelamie sie i wkoncu pojdzie zrobic czyszczenie podwozia.
Mega, mysza1975, iwcia77, Sabina, kapturnica, inessa, Bozia3, Bliska 77, moremi, malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni - jak Ty się tak nad pieskiem rozczulasz...to ja już widzę, jaka Ty będziesz mamuśka nadgorliwa.....
Mega, mysza1975, Bozia3, Reni, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem juz nastawiona
nie lubię, oj nie lubię
w dodatku lekarza twierdzi że mam dyskopatie, nie mam odruchów kolanowych. Mam skierowanie na rtg, na początek. Potem się zobaczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:30
iwcia77, inessa, Mega, caffe, Bliska 77, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
witam, wracam od fiskusa- kase na ktora czekam od 2 lat wyslali w zeszlym roku poczta i ponoc JA NIE ODEBRALAM AVVISO!!!! jak mozna nie pojsc odebrac 700 euronow!!!??? dobija mnie ten kraj- na zwrot podatku czekasz do 3 lat, zasilek dostajesz po 6 miechach ale za wszystkie 6 miechow z gory.., poczta nie funkcjonuje, listonosz dowozi rachunki raz na miesiac i sa wtedy raczej przeterminowane
burdello bum bum normalnie!!!
Ewa- troszke mi smutno ze jednak nic nie wyszlo...no ale racjonalnie rozumujac to pewnie lepiej, ze tak sie stalo...next time
Reni- ucaluj noska twojemu pupilkowi...ja mojego traktuje jak dziecko, wiec cie rozumiem, zwierzeta jak sa zdrowe to dostarczaj nam wiele radosci a jak cierpia to my cierpimy z nimi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:28
MartaDidinio, Sabina, ewka80, mysza1975, Simba, kapturnica, inessa, Mega, caffe, Reni, Bliska 77, moremi, ania.g, malgos741, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
aha, zapomnialam napisac wczoraj : robilam porzadek w apteczce i zostalo mi 10 globulek progesteronu dowcipnego, ktos potrzebuje? no wiem ze wiele to nie jest , ale zanim pobiegnie sie do lekarza po recepte to dobre i to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:31
Sabina, inessa, moremi, ania.g, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Siostro, wiem ze sie niepokoisz ale lekarz macie dobrych, facet bedzie jak nowy a podrasowane zdrowie mu sie przyda przy twixach, bedzie dobrze.
I dzieki Wam wszystkim, dziewczyny!mysza1975, Sabina, EwaT, Bozia3, moremi, Dorka1979, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam, wracam od fiskusa- kase na ktora czekam od 2 lat wyslali w zeszlym roku poczta i ponoc JA NIE ODEBRALAM AVVISO!!!! jak mozna nie pojsc odebrac 700 euronow!!!??? dobija mnie ten kraj- na zwrot podatku czekasz do 3 lat, zasilek dostajesz po 6 miechach ale za wszystkie 6 miechow z gory.., poczta nie funkcjonuje, listonosz dowozi rachunki raz na miesiac i sa wtedy raczej przeterminowane
burdello bum bum normalnie!!!
Ewa- troszke mi smutno ze jednak nic nie wyszlo...no ale racjonalnie rozumujac to pewnie lepiej, ze tak sie stalo...next time
Reni- ucaluj noska twojemu pupilkowi...ja mojego traktuje jak dziecko, wiec cie rozumiem, zwierzeta jak sa zdrowe to dostarczaj nam wiele radosci a jak cierpia to my cierpimy z nimi...
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Żanet Samuel śliczności.
Ewa T jak to mówi mój M jest w sam raz. Byłyby dwie kreski było by ok, jest jedna też jest ok. Odchowasz trochę Tomcia i machniecie mu rodzeńśtwo.
Simba, wiem, że łatwo powiedzieć, ale bądź dobrej myśli i się nie denerwuj.iwcia77, Simba, Sabina, kapturnica, Mega, ewka80, Bliska 77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ok, u mnie jest to samo co dzien. Jak slysze budzik to najchetniej bym sie rozplakala i pierwsza mysl jaka mi przychodzi do glowy , to ktory dzisiaj dzien tygodnia i kiedy kurka ta sobota ?!?!
Dzien doberek oczywisciemysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Ewa podaj mi dane do wysylki .przez meila moze,[email protected]
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:aha, zapomnialam napisac wczoraj : robilam porzadek w apteczce i zostalo mi 10 globulek progesteronu dowcipnego, ktos potrzebuje? no wiem ze wiele to nie jest , ale zanim pobiegnie sie do lekarza po recepte to dobre i to.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Moremi ja mam taki sam problem z kwiatami, u mnie wytrzymuje tylko kaktus
ale nie pytajcie jakie bo się nie znam na kwiatach, dostałam więc są
mysza1975, Mega, moremi lubią tę wiadomość