X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D
    u nas dzis bardzo ładna pogoda ale czuc już jesien !!!
    niestety dla mnie bo jestem uczulona na grzyby i plesnie a u nas w domu codziennie grzyby tesciowa znosi ale jakos musze dac rade jak sie chce np grzyby na świąteczny stół !!!
    JA zrobiłam dzisiaj test z apteki o czułosci 25 -wczoraj miałam z allegro o czułosci 10- i kolejny raz potwierdziło sie,ze jednak apteczne sa o wiele lepsze,wczoraj kreska była widoczna ale słaba a dzis jest o wiele mocniejsza.

Ewka to czekamy teraz na Twoje staranka!!!!!!!!
    Simba wierze,ze bedzie wszystko dobrze i tak jak dziewczyny piszą najwazniejsze,że jest w pore zdiagnozowane i nie czytaj w necie informacji bo to tylko dodatkowy stres !!!!!
    Reni współczuje pieskowi i mam nadzieje,ze wróci do zdrowia!!
    Bozia i jak tam ???? dzieje sie coś!!!!!!!!!!
    Moremi :D
    Bisca powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
    staraczkom zielonosci!!
    mamuskom radosci!!!!!!
    Buziaki dla Was <3

caffe, moremi, Simba, ewka80, Mega, Sabina, samira, mysza1975, MartaDidinio, iwcia77, Bursztyn, gosia7122, Dorka1979, Bozia3, Bliska 77, macduska, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, tylko sie na szkoleniu nie przyznawaj, że w ciąży jesteś, bo oni potem to inaczej traktują.

inessa, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe dzieki własnie wiem o tym !!!
    ale jak zaczna mnie meczyc mdłosci nie wiem jak sie wytłumacze!! zobaczymy narazie modle sie o CUD aby Maluszek był zdrowy i znami został juz tak na dobre.

moremi, ewka80, caffe, Mega, Sabina, samira, mysza1975, ania.g, iwcia77, Dorka1979, Bliska 77, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, mi plamienia zaczynały się ostatnio od 8 dpo. Według lekarza to niedomoga ciałka żółtego i najzwyczajniej w świecie trzeba progesteron przyjmować (od 2 dpo). W tym cyklu tak nie mam, ale i tak w następnym ruszam z luteina dopochwowa, bo dupek jest koszmarny.
    Wiesz, Ty dobra kobieta jesteś :) cieszę się, że pies trafił na Ciebie :) a takie "odrzuty" są najbardziej kochane - ja mam trzy, ale obiecalismy sobie, że gdy wybudujemy swój dom, to przygarniemy jeszcze dwa psy i ze dwa koty :)
    Simba, Ty się uspokoj, bo nie jest źle. Przed zabiegiem kilka dni macie się relaksowac. Żadnych internetow, ciotek klotek i szarlatanow.

Mega, caffe, mysza1975, kapturnica, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe dzieki własnie wiem o tym !!!
    ale jak zaczna mnie meczyc mdłosci nie wiem jak sie wytłumacze!! zobaczymy narazie modle sie o CUD aby Maluszek był zdrowy i znami został juz tak na dobre.
    Oczywiście maluszek jest najważniejszy :) a jesli będziesz miała mdłości, to w ogóle tego nie komentuj tam, nawet na sugestie nie odpowiadaj ;)

moremi, inessa, Mega, samira, mysza1975, ewka80, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zjadłam miskę jogurtu z pelnoziarnistymi płatkami owsianymi i bananem, pyyycha!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry laseczki!!!...Pogoda barowa..Boszzz jak sie mi wstac nie chcialo....Jakos podswiadomosc mi mowi kobieto otrzasnij sie Ty chcesz zajsc w ciaze , a przy dziecku dlugop nie pospisz...I tu dylemacik dziecko czy spanko? ;)
    Czekam z Wami :)

Jaki dylemacik, teraz się wyśpisz a potem bedziesz zasuwać. Taki jest przynajmniej mój plan. Wstałam o 10.00 i jeszcze włóczę się po domu w szlafroczku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:31

Mega, kapturnica, inessa, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja właśnie zjadłam miskę jogurtu z pelnoziarnistymi płatkami owsianymi i bananem, pyyycha!
    mnie jogurt przechodzi przez gardło, a wszelkie ziarna zostają w buzi :P

Mega, inessa lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska trzymam mocno kciuki za was, dbaj o siebie i Maluszka, nie przemęczaj sie i nie stresuj, będzie dobrze <3

mysza1975, ewka80, caffe, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, i ktos mi za...bal słońce :(

mysza1975, kapturnica, inessa, Dorka1979, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie

tak wygląda west przyprowadzony na uśpienie przez włascicielkę, bo nie chciało się leczyć
    https://www.facebook.com/210835138975157/photos/pcb.509843045815573/716336395091693/?type=1&theater

wiem, ze to forum ludzko/dzieciowe ale dla mnie mój pies jest kimś ważnym ..członek rodziny

pewnie koło dziecka tez będę skakać i go rozpieszczać i takie tam.. w końcu trochę na nie czekam :-)
    kompletuję leki, poduszki, zeby się nie obiło i namiot tlenowy, żeby uchronić przed bakteriami ;-)
    eh...

Jaki bidulek!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No, i ktos mi za...bal słońce :(
    Mi tez..
    Szukaj winowajce...
    Wytropimy , pocwiartujemy i zakopiemy..Nikt sie nie dowie...........

mysza1975, Mega, iwcia77, inessa, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się jednak ubiorę. Nie wiem czy warto, bo kominiarza i listonosza już przyjęłam w szlafroku.

Sabina, Mega, iwcia77, Bursztyn, ewka80, Simba, inessa, Bozia3, Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    U mnie leje a humor jak pogoda. Hormony ciążowe bywają wykańczające.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Powiem tak - mam dola.
    Wczoraj moj M byl na badaniach wysilkowych oraz doppler zyl i dostal skierowanie na operacje udrazniania tetnicy szyjnej...6 pazdziernika.
    Z jednej strony wiem, ze to dobrze ze go zdiagnozowali, a z drugiej, cholernie sie przestraszylam. Mialam nadzieje, ze po nocy lepiej zniose te wiesci, ale gowno prawda.
    :(
    Siostro, wiem ze sie niepokoisz ale lekarz macie dobrych, facet bedzie jak nowy a podrasowane zdrowie mu sie przyda przy twixach, bedzie dobrze.

Mega, mysza1975, iwcia77, EwaT, ewka80, Simba, inessa, Dorka1979, Bliska 77, macduska, moremi, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi tez..
    Szukaj winowajce...
    Wytropimy , pocwiartujemy i zakopiemy..Nikt sie nie dowie...........
    Ok :D
    A ja tak mam zawsze, jak mam isc do gina do sie pogoda pierdzieli...

iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Chyba się jednak ubiorę. Nie wiem czy warto, bo kominiarza i listonosza już przyjęłam w szlafroku.
    Eeee, to już możesz olać ubranie, nie warto, zaraz będziesz sie rozbierać ;) na wieczór, po co sobie dokładać niepotrzebnych czynności, szkoda energii ;)

mysza1975, iwcia77, ewka80, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocwiczylam trochę, 25 minut wytrzymałam...

iwcia77, Simba, mysza1975, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ok :D
    A ja tak mam zawsze, jak mam isc do gina do sie pogoda pierdzieli...
    Niebo placze nad wagino-badaniami ;D

Mega, mysza1975, iwcia77, Simba, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Niebo placze nad wagino-badaniami ;D
    No popatrz, na to nie wpadłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 13:10

mysza1975, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4385 4386 4387 4388 4389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ