35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Kurde machnelam posta i mi go wcielo
Ewa nastepny miesiac twoj
Simba bedzie git malina przeca twixy w drodze
A ja stwierdzam ze moj wtorkowy trening to byl pikus pan pikus , jutro jak wstane z wyra to bedzie dobrze , tak mnie wymeczyl ze wszystko lacznie z majtkami mialam mokre ,wiec moze jecze kilka dni i dam rade machnac chodakowskanarazie sie za to nie biore bo moje chlopaki jakis dzwig musieli by zamawiac co by mnie z wyra wyciagnac
Sabina, inessa, moremi, Mega, iwcia77, kapturnica, malgos741, Simba, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
odczekaj ze dwa dni
no chyba, że nie plamisz
a miałaś ze szczypcami czy z cewnikiem z balonikiem?Dorka71 wrote:dziewczyny, jestem świeżo po hsg i mam pytanie, czy można od razu współżyć??moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni nie mam pojęcia po czym to poznać? nic nie bolało a dziewczyna po mnie prawie zemdlała więc nie wiem od czego to zależy widziałam wszystko na ekraniku pięknie się przelewało
inessa, moremi, iwcia77, Dorka1979, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni chyba raczej to drugie bo nie było jakiegoś dyskomfortu e sumie odczuwałam jakby batdziej agresywne badanie ginekologiczne i to wszystko. robili mi to w szpitalu w Policach aż poszukam w necie jaką metodę tam stosują bo zaskoczyłaś mnie tym pytaniem
Reni lubi tę wiadomość
-
znowu mi wyszła druga krecha na teście....czy wam też wychodzą drugie krechy jeżeli NIE JESTEŚCIE w ciązy po paru godzinach na teście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 16:54
Sabina, macduska, Mega, iwcia77, malgos741, Parka, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:znowu mi wyszła druga krecha na teście....czy wam też wychodzą drugie krechy jeżeli NIE JESTEŚCIE w ciązy po paru godzinach na teście?
Sabina, macduska, inessa, ewka80, Bliska 77, moremi, iwcia77, kapturnica, Dorka1979, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witam się po pracy i po obiedzie
Czy Bisca się odzywała jak po hsg?
Chyba nic nie pisała, czy coś pominęłam.
Ewa fajne masz te testychyba rzeczywiście tylko beta da pewność
ewka80, moremi, EwaT, Mega, iwcia77, kapturnica, Dorka1979, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam wrazenie, że moje stopy po chodzeniu w sandałach rozszerzyły się i wszystkie buty mnie cisnęły nawet te stare nie mówiąc o mierzonych. Te które kupiłam nie cisną!!! Hurrrraaaaaaa
ewka80, inessa, Mega, iwcia77, kapturnica, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny