35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Ja właśnie zachodzę. NIE PRZESZKADZC!
macduska, iwcia77, Dorka1979, Parka, ewka80, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak sobie pomyślałam, że jak się napiję porzadnie to mojej macicy urwie się film i nie będzie pamiętać ze ma 37 lat 10 miesięcy i 13 dni. I zajdzie sobie jak młódka. Co wy na to?
EwaT, moremi, BISCA, Mega, iwcia77, Dorka1979, Sabina, kapturnica, Parka, Bozia3, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Tak sobie pomyślałam, że jak się napiję porzadnie to mojej macicy urwie się film i nie będzie pamiętać ze ma 37 lat 10 miesięcy i 13 dni. I zajdzie sobie jak młódka. Co wy na to?
iwcia77, Dorka1979, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:a może wymyslimy coś lepszego?
zabawimy sie w słoneczko i bedziemy zgadywać która z kim zaszłaEwaT, Mega, macduska, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja wierze w sile C+ moim zdaniem pomogl Ivo przetrwac kwasne warunki
Mega, moremi, iwcia77, Sabina, kapturnica, Parka, malgos741, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A ja śmiem twierdzić że i mi pomógł bo pamiętam ze bzykanko było w piątek o 18 a owulacja w sobotę i po tym żelu sperma mi nie wyleciała pod prysznicem. Wiec Mega masz jeszcze trzy sztuki więc jesscze trzy dni pod rząd bzykanko zalecam
iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie ściągam się. W następny piątek mam imprezę urodzinową mojej młodszej córki. Muszę trzymać się w dwupaku. Poza tym pamiętam że Aga kilka tygodni chodziła z opadniętym brzuszkiem.
Mega, moremi, iwcia77, ewka80, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Żartowałam z tym pijaństwem, ja po owulce i bzykanku to trza się dobrze prowadzić. Zostawię na potem i najwyżej z żalu za dwa tygodnie się upiję.
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:bez przesady magduska, lampka wina nowej ciazy by nie zaszkodzila- jajko nawet nie jest jeszcze podlaczone jakby co.. my po oficjalnej becie w klinice otworzylismy flaszke wina, ktora byla kupiona z przeznaczeniem na celebracje sukcesu 2 lata temu i czekala az do teraz.. troszeczke, tak z centymetr w kieliszku wypilam i wcale nie czuje sie winna, cudne barolo, piekny smak..
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość